ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Πωλούσε αυτοκίνητο που είχε κλαπεί εδώ και πέντε χρόνια


Εξηγήσεις στον ανακριτή θα δώσει ένας 34χρονος ιδιοκτήτης μάντρας αυτοκινήτων, καθώς βρέθηκε να διαθέτει προς πώληση ένα τζιπ για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή πριν από πέντε ολόκληρα χρόνια

Εξηγήσεις στον ανακριτή Χανίων θα δώσει ένας 34χρονος ιδιοκτήτης μάντρας αυτοκινήτων της πόλης, που κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος καθώς βρέθηκε να διαθέτει προς πώληση ένα τζιπ για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή πριν από πέντε ολόκληρα χρόνια!

Οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. που έκαναν έλεγχο στη μάντρα, διαπίστωσαν ότι ένα τζιπ μάρκας VOLVO που είχε προς πώληση ο 34χρονος είχε κλαπεί το 2009 από την Αθήνα. Στις ερωτήσεις που έκαναν στον επιχειρηματία δεν πήραν πειστικές απαντήσεις για το πώς  κατέληξε στη μάντρα του ένα κλεμμένο όχημα κι έτσι συνελήφθη.

Ο 34χρονος παραδόθηκε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που διερευνούν την υπόθεση και ελέγχουν ένα προς ένα και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της επιχείρησής του, ενώ ο ιδιοκτήτης του κλεμμένου τζιπ  δεν πίστευε στα αυτιά του όταν τον κάλεσαν στα Χανιά να το παραλάβει, καθώς το είχε πια ξεγράψει!

*** Μπήκε ανενόχλητος στο προαύλιο μιας επιχείρησης με ανταλλακτικά αυτοκινήτων στις Σέρρες και άρπαξε όσα περισσότερα μπορούσε, ένας 19χρονος που τα φόρτωσε στο Ι.Χ. φορτηγό του με σκοπό να τα πουλήσει σε μάντρες ανακύκλωσης. Όμως, έπεσε σε μπλόκο αστυνομικών της Ασφάλειας που έκαναν έλεγχο στο φορτηγάκι και διαπίστωσαν ότι τα αντικείμενα ήταν κλεμμένα. Ο νεαρός «κυνηγός» μετάλλων οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ τα ανταλλακτικά αποδόθηκαν στο νόμιμο εκπρόσωπο της επιχείρησης.

Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact