ΚΟΣΜΟΣ

Χρήστες του Facebook έστειλαν σε γυναίκα σε πίνακα ζωγραφικής το τηλέφωνό τους «για να τα πούνε»

«Γεια σου σέξι κούκλα! Πως είσαι; Θα σου φιλούσα όλο το κορμί»

Όσο διαβάζει κανείς τα σχόλια κάτω από τη δημοσίευση του πίνακα «Μετά το λουτρό» του Γάλλου ζωγράφου William-Adolphe Bouguereau στο Facebook, τόσο δυσκολεύεται να διακρίνει εάν πρόκειται για υπαρκτά πρόσωπα που εκτίθενται σε τέτοιο βαθμό ή μήπως πρόκειται για τρολ που «εμπαίζουν» τους λοιπούς χρήστες.

Σε κάθε περίπτωση, η όμορφη γυναίκα που μόλις έχει ολοκληρώσει το μπάνιο της στον πίνακα του 19ου αιώνα, έλαβε πλήθος κομπλιμέντων – άλλων κομψών και άλλων όχι και τόσο- αλλά και πολλούς τηλεφωνικούς αριθμούς για να… επικοινωνήσει με τους διαδικτυακούς θαυμαστές της.

«Είσαι υπέροχη, τηλεφώνησέ μου. Σου στέλνω τον αριθμό μου στο WhatsApp» γράφει ένας από τους χρήστες του Facebook στα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία του πίνακα.

Ο πίνακας είχε αναρτηθεί αρχικά στη σελίδα του Facebook για την τέχνη World Paintings και κατόπιν έγινε viral, όπως εξηγεί το ΑΜΠΕ, έως ότου η δημοσιογράφος Κίτι Γουένχαμ αναδημοσίευσε στο Twitter κάποια από τα σχόλια που έκαναν οι διάφοροι χρήστες.

«Γεια σου σέξι κούκλα! Πως είσαι;» ρωτά ένας χρήστης. «Θα σου φιλούσα όλο το κορμί» προσθέτει ένας άλλος, ο τρίτος γίνεται πολύ τολμηρός και περιγράφει τη διάρκεια των σεξουαλικών περιπτύξεων που θα έχουν αν ανταποκριθεί στο κάλεσμά του, διαβεβαιώνοντας πάντως πως εκείνος θα την περιμένει στο Μπαγκλαντές.

Τα σχόλια αποκαλύπτουν πως κανείς από τους «μνηστήρες» αυτούς δεν είχε αντιληφθεί τη διαφορά ανάμεσα σε μία πραγματική γυναίκα και το απαθανατισμένο μοντέλο ενός πίνακα. Όπως δε, σχολιάζει ένας άλλος, πιο διορατικός χρήστης: «τι ωραίος πίνακας, τόσο αριστοτεχνικά ζωγραφισμένος που οι πειναλέοι τύποι δεν είναι ικανοί να τον διακρίνουν από τον πραγματικό κόσμο».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact