ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Υπερθέαμα στη Μαλακάσα ο Ρόμπι Γουίλιαμς

Το βράδυ του Σαββάτου περισσότεροι από 30.000 θαυμαστές του ερμηνευτή αφέθηκαν στα χέρια του που βγήκε στη σκηνή με τον τίτλο της περιοδείας του «Let me entertain you» ξεσηκώνοντας το κοινό στο κατάμεστο Terra Vibe.

Μετά τα ελληνικά συγκροτήματα Ex Girlfriend’s Perfume και Inconsistence και την μαγευτική παρουσία της 25χρονης Σάρον Κόβακς που θεωρείται η νέα Amy Winehouse, ο Ρόμπι Γουίλιαμς κυριολεκτικά εισέβαλε στη σκηνή σε ένα κατακόκκινο φόντο ενώ έστειλε και το δικό του ξεχωριστό μήνυμα λέγοντας: «Βάστα γερά Ελλάδα».

Ιδιαίτερα εκστατικός και υπερκινητικός κατά τη διάρκεια της συναυλίας του, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το κοινό και να ζητήσει δημόσια συγνώμη που δεν ήρθε νωρίτερα στην Ελλάδα, ενώ έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι παρά την τόση ενέργεια που διαθέτει δεν παίρνει πλέον ναρκωτικά.

Επιπλέον εξέφρασε τον θαυμασμό του για τις Ελληνίδες και παραδέχτηκε ότι είδε τη διαδήλωση από το μπαλκόνι του: «Ωραίες γυναίκες είστε οι Ελληνίδες, σας βλέπω από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου μου, ξέρετε εκείνο που βρίσκεται πάνω στην πλατεία όπου διαδηλώσατε προχτές – μαζί σας, guys, κι εγώ!»

Στη συνέχεια τράβηξε μία νεαρή θαυμάστρια του στη σκηνή, η οποία για τα επόμενα 5 λεπτά τραγούδησε μαζί του, ενώ, δεν σταμάτησε να χαρίζει εκπλήξεις στους θαυμαστές του, αφού με αφορμή την ημέρα του πατέρα, ανέβασε στη σκηνή και τον μπαμπά του Πήτ Γουίλιαμς, και οι δυο τους τραγούδησαν μαζί πιασμένοι χέρι-χέρι.

Η εμφάνιση του στη σκηνή του Terra Vibe έγινε στα πλαίσια της περιοδείας του «Let me entertain you» που θα ολοκληρωθεί στη Νέα Ζηλανδία το Νοέμβριο.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact