ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 11 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητό μου Κριάρι, η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά και με την επιθυμία να υπερασπίσεις αυτό που σου ανήκει, αυτό που έχεις κοπιάσει για να μπορέσει να γίνει δικό σου! Λίγο πριν αποχωρήσει ο Άρης από το δικό σου ζώδιο, έχεις όλη την ενέργεια και τον δυναμισμό, για να προχωρήσεις μπροστά τα προσωπικά σου σχέδια, δεν λείπει όμως και η απόλυτη ή και νευρική στάση σου που σε φέρνει αντιμέτωπο με μπελάδες. Σήμερα θα επικεντρωθείς περισσότερο στους πρακτικούς τομείς της ζωής σου και μέσα σου θα κυριαρχεί η πεποίθηση ότι : «Είμαι δυνατός, τα έχω καταφέρει τόσες φορές, τώρα θα μασήσω»;

Αισθηματικές Προβλέψεις
“Τίποτα δεν είναι τόσο συνηθισμένο, όσο η επιθυμία να’σαι ξεχωριστός.” Ουίλιαμ Σαίξπηρ… Ακριβώς αυτό το απόφθεγμα σκιαγραφεί τις τάσεις της ημέρας για τα αισθηματικά σου! Έχεις την ανάγκη να νιώσεις ότι κάπου ανήκεις, ότι είσαι ξεχωριστός και ιδιαίτερος για το άτομο που σε ενδιαφέρει … Για να το καταφέρεις αυτό, δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και ναι, αργά αλλά σταθερά πετυχαίνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Από το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι σημαντικό να προσέξεις τον τρόπο δράσης και αντίδρασης στις επαγγελματικές σου υποθέσεις για να αποφύγεις τα λάθη βιασύνης. Τα οικονομικά είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο, περιόρισε τις επιπολαιότητες, όμως έχεις την άνεση σήμερα να ελιχθείς κατάλληλα για να έχεις βελτίωση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Έχεις την ανάγκη να ανοιχτείς και να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου αυτή την Δευτέρα αγαπητέ μου Ταύρε. Μπορεί να σε πιάνουν οι συναισθηματισμοί σου, όμως αντιλαμβάνεσαι τα ζητούμενα της καρδιάς σου και κοιτάζεις με κάθε τρόπο να μοιραστείς το μεγαλείο των συναισθημάτων που κρύβεται μέσα σου! Επιπλέον, η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη και καλό είναι να την ακολουθήσεις, γιατί τα μηνύματά της θα σε οδηγήσουν στον κατάλληλο δρόμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το μυαλό είναι σαν την ομπρέλα. Λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ανοιχτό, λένε και όντως σήμερα αγαπητέ μου Ταύρε έχεις την ανάγκη να κατανοήσεις καλύτερα τις βαθύτερες σκέψεις του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Πολλά πράγματα μπορεί να μην καταφέρνεις να τα εξηγείς με λογικά επιχειρήματα, όμως έχεις την ικανότητα σήμερα να μπεις περισσότερο στην θέση του άλλου και να τον νιώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αν θες να είσαι ευτυχισμένος, βάλε ένα στόχο που θα οδηγεί τις σκέψεις σου, θα απελευθερώσει την ενεργητικότητά σου και θα σου δώσει ελπίδες. Andrew Carnegie … Αυτό ακριβώς το απόφθεγμα ταιριάζει για σήμερα σε σένα αγαπητέ Ταύρε … Βάζεις στόχους, κοιτάζεις μπροστά, αφιερώνεις όλη την ενεργητικότητά σου στα επαγγελματικά σου και προετοιμάζεσαι για νέα ξεκινήματα που είναι τώρα να γίνουν. Οικονομικά μπορεί να μην καλύπτεσαι ακόμα αλλά …δεν σε φοβάμαι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το μεγαλύτερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε σε κάποιον που αγαπάμε είναι να του δώσουμε να καταλάβει πως τον δεχόμαστε όπως ακριβώς είναι. Φ. Σαμπέο… Αυτή ακριβώς η φράση ταιριάζει απόλυτα σε εσένα αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Δευτέρα. Οι εξελίξεις που συμβαίνουν σήμερα σου δίνουν το μήνυμα ότι πρέπει να αποδεχθείς κάποιους ανθρώπους – αλλά και κάποιες καταστάσεις- ακριβώς όπως είναι, κάνοντας τις ανάλογες υποχωρήσεις και τους συμβιβασμούς. Φρόντισε να αποφύγεις τις κακοκεφιές και τις απαισιόδοξες σκέψεις που οφείλονται σε γεγονότα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλανίζουν…

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν λείπει ο ερωτισμός αυτή την περίοδο, όμως συναισθήματα φόβου, ζήλειας ή και προσωπικές ανασφάλειες δεν σου επιτρέπουν να μπορείς να αφεθείς με άνεση στην αισθηματική σου ζωή! Βάλε νερό στο κρασί σου και περιόρισε τις υπερβολές Διδυμάκι, γιατί … δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για σήμερα Δευτέρα Δίδυμε , μπορείς να έχεις πολύ καλές αποδόσεις τα επαγγελματικά σου, παράλληλα, θα καταφέρεις να κλείσεις εκκρεμότητες που σε άγχωναν. Στα οικονομικά σου δέχεσαι εύνοια και λαμβάνεις και χαρούμενα μηνύματα / έγγραφα που αφορούν την διευθέτηση χρεών.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact