ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 18 Φεβρουαρίου

Το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, θα φέρει ανέλπιστα χαρούμενες εκπλήξεις σε Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου, ενώ η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, θα φέρει πιέσεις και ίσως δυσκολίες σε έρωτα και χρήμα, σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Αν καταφέρεις, Κριέ, να παραμείνεις σε αυτή τη διάθεση και συγκέντρωση, σύντομα θα γίνουν όσα περιμένεις. Είσαι σε πολύ σωστό δρόμο και μην αμφιβάλλεις για αυτό. Η συνέχεια της ιστορίας θα είναι μαγική!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου σήμερα θα είναι πολύ καλή, Κριέ μου. Φρόντισε να περάσεις όσο γίνεται πιο όμορφα με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι ευκαιρίες στη δουλειά σου, Κριέ μου, θα είναι πολλές, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα και να ξέρεις, ότι το μέλλον διαγράφεται αρκετά θετικό.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Τα λόγια και οι σκληρές πράξεις αγαπημένων από το παρελθόν σε λυπούν βαθειά, Ταύρε. Μάθε να ζεις με την αγνωμοσύνη και μην κοιτάζεις πίσω. Το μέλλον σε αποζημιώνει και σε οδηγεί στο κατώφλι της επιτυχίας!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου σήμερα, Ταύρε, θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ ευχάριστα με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, έχουν πάρει το δρόμο τους. Σήμερα, φρόντισε να ασχοληθείς με άλλες δραστηριότητες, που θα σε αποφορτίσουν από το άγχος. Στα οικονομικά, απόφυγε σήμερα να κάνεις περιττά έξοδα, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η ατυχία έφτασε στο τέλος της, Δίδυμε. Οι πλανήτες αναλαμβάνουν ένα χρέος προστασίας για σένα. Δέξου βοήθεια και ικανοποίηση χωρίς φόβο για το αύριο, που θα είναι ακόμα καλύτερο. Τώρα μπορείς να πετύχεις οτιδήποτε, με μεγάλη ευκολία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η περίοδος πλανητικά (με την Αφροδίτη στους Ιχθείς) είναι αρκετά θετική, Δίδυμε, ώστε να μπορέσεις να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που έχεις στη σχέση σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να γνωρίζεις, πως κάποια γεγονότα θα έρθουν και θα φέρνουν πολύ καλές προοπτικές.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα πολλά θέματα που έχεις στην δουλειά σου, Δίδυμε, δεν τελειώνουν. Σήμερα, που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται, μα θα μπορέσεις να τα φέρεις σε ισορροπία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η οικογένεια σε βαραίνει με τα προβλήματά της και σήμερα, Καρκίνε, ενώ δέχεσαι μεγάλες πιέσεις από μέλη της. Μην αφήνεις χώρο να περνούν μέσα από τα όριά σου, διαφορετικά θα βρεθείς αρκετά σύντομα σε πολύ μεγάλο αδιέξοδο και ο τρόπος διαφυγής θα είναι ιδιαίτερα επίπονος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Καρκίνε, να βγάλεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου, ώστε να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Καρκίνε, φρόντισε να αφήσεις λίγο τη δουλειά και να ξεκουραστείς, αφού όλη την εβδομάδα είχες πολλά να κάνεις. Σήμερα, φρόντισε να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα που κάνεις, διότι θα βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact