ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 18 Ιουλίου

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν σήμερα και ποια όχι;

Διαβάστε αναλυτικά:

Κριός

Ημέρα που πρέπει να έχεις ευελιξία, για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν, θα είναι αυτή η Δευτέρα για εσένα, αγαπητέ Κριέ. Μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Μην ξεχνάς να λειτουργείς ομαδικά, γιατί μόνο έτσι θα έχεις αποτελέσματα και επίσης δε θα έχεις μόνος σου όλο το βάρος της ευθύνης.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, να βάλεις νέους στόχους, να αλλάξεις νοοτροπία και να επενδύσεις περισσότερο σε αισθήματα όσο και σε χρήματα. Το μόνο που χρειάζεται για να τα καταφέρεις, είναι να αποφύγεις τις σπασμωδικές και βιαστικές κινήσεις.

Δίδυμοι

Η δυναμικότητα και η ενέργεια των τελευταίων ημερών σε έχει εξουθενώσει, αγαπητέ Δίδυμε, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι ιδιαίτερα κουρασμένος και να έχεις άμεση ανάγκη από ηρεμία και χαλάρωση. Φρόντισε να το κάνεις, διαφορετικά μπορεί να οδηγήσεις τον εαυτό σου σε ατέρμονες καταστάσεις, που όσο κι αν τις παιδεύεις, δεν πρόκειται να αλλάξουν.

Καρκίνος

Σήμερα η Σελήνη θα πραγματοποιήσει θετική όψη με τον Ποσειδώνα και εσύ, αγαπητέ Καρκίνε, θα μπεις στη διαδικασία να αναζητήσεις την οριστική λύση σε κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις εδώ και καιρό στη ζωή σου, καθώς κάποια ανατρεπτικά γεγονότα που θα προκύψουν, θα τα κάνουν πιο ενοχλητικά από κάθε άλλη φορά. Να ξέρεις ότι όλα είναι περαστικά και ίσως δεν είναι πρέπον να τα αξιώνεις περισσότερο από όσο τους αξίζει στην πραγματικότητα.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, αξιοποίησε αυτήν την Δευτέρα για να κλείσεις τις πιο σοβαρές εκκρεμότητές σου και φτιάξε ένα πρόγραμμα, υπολογίζοντας λίγο παραπάνω χρόνο, για τα αναπάντεχα γεγονότα που μπορεί να προκύψουν αιφνίδια. Κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν από φιλικά σου πρόσωπα, θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Παρθένος

Με την Σελήνη σήμερα να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα, η ενεργητικότητά σου, αγαπητέ Παρθένε θα είναι στα ύψη και θα θελήσεις να κάνεις πολλές αλλαγές σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Φρόντισε να μετριάσεις την παρορμητικότητά σου και να την περιορίσεις μόνο στα ερωτικά σου, όπου μπορεί να σου αποδώσει τα μέγιστα. Ευχάριστες εκπλήξεις από αγαπημένα άτομα θα σου δώσουν χαρά.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα πρέπει να είσαι πολύ τυπικός και συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Μην πάρεις αποφάσεις και μην κάνεις επιλογές εν βρασμώ ψυχής, γιατί κάθε απόφαση και κάθε σκέψη, από την πιο απλή μέχρι την πιο πολύπλοκη, χρειάζεται το χρόνο της για να ωριμάσει. Μόνο έτσι θα εξασφαλίσεις την σιγουριά της ορθής κρίσης καθώς και την καλή συναναστροφή με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν.

Σκορπιός

Ξεκινάει μια ημέρα πολύ εποικοδομητική σε ό,τι έχει σχέση με κάποια σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειάς σου, αγαπητέ Σκορπιέ. Η θετική όψη που πραγματοποιείται σήμερα ανάμεσα στην Σελήνη και τον Ποσειδώνα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της. Οι επικοινωνίες σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα έχεις τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις ό,τι δεν μπορούσες στο παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί είναι εγγύηση ότι μέσα από αυτές θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα πλάνα σου για το μέλλον.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact