ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Φρόντισε σήμερα, Καρκίνε, να προγραμματιστείς περισσότερο. Μην κινείσαι με παρορμητικότητα, διότι θα πάρεις λάθος αποφάσεις. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, καθώς έχεις μια τάση να θέλεις να φτάσεις μερικές καταστάσεις στα άκρα τους. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να λύσεις αποδοτικά τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισιοδοξία που θα έχεις σήμερα, Καρκίνε, θα είναι πολύ μεγάλη. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα δώσεις μεγάλη χαρά στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Καρκίνε. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες, που μπορεί σήμερα να σου παρουσιαστούν. Στα οικονομικά σου θα έχεις ανοδική πορεία και θα δεις να τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο Άρης που σήμερα μπαίνει στον Τοξότη, Λέων, σε ευνοεί και η ένταση και η ενέργεια που θα έχεις θα είναι μοναδικές. Φέρε στην επιφάνεια ζητήματα, που θέλουν ξεκαθάρισμα, και λύσε τα όμορφα και καλά. Απόφυγε όμως να εκνευρίζεσαι και να τα βάζεις με άλλους, ώστε να μην έχεις πρόβλημα. Μπορείς πάντοτε να συμβουλευτείς τους δικούς σου για ό,τι σε απασχολεί. Ο κοινωνικός σου περίγυρος αρχίζει και γίνεται καλύτερος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου δεν πάει άσχημα, Λέων, αλλά φρόντισε να πάει πολύ καλύτερα με την ευγενική συμπεριφορά και με τη διαλλακτικότητα που θα έχεις απέναντι στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Φρόντισε να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα, που το τελευταίο διάστημα σε έχουν βγάλει εκτός προγραμματισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο Άρης σήμερα μπαίνει στον Τοξότη, Παρθένε, και σε προειδοποιεί να διαφυλάξεις τα δικαιώματά σου και να κάνεις σωστό χειρισμό, ώστε να φέρεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις σε όφελός σου. Πολύ καλοί φίλοι βρίσκονται κοντά σου και θα σε υποστηρίξουν ψυχολογικά. Σου συνιστώ, να δείξεις απόλυτη ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, αφού θα το λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έλα πιο κοντά στο ταίρι σου, Παρθένε, αφού είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου, Παρθένε, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact