ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 5 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, θα αισθάνεσαι ότι όλα είναι με το μέρος σου. Θα υπερεκτιμάς τον εαυτό σου και θα νιώθεις υπερβολική αισιοδοξία. Πρόσεξε όμως τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνεις και τις υποσχέσεις που δίνεις, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος αργότερα να νιώσεις ότι πνίγεσαι από τις πολλές υποχρεώσεις. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη κι οι κοινωνικές σου επαφές επιτυχείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σας, Κριοί, μερικοί από εσάς θέλετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα κι άλλοι να σταματήσετε σχέσεις, που σας κουράζουν και δε σας προσφέρουν κάτι. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, χρήσιμο είναι να σκεφτείτε πολύ καλά τι θέλετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς και να περάσεις ευχάριστα. Πρέπει να κάνεις προγραμματισμό για τα οικονομικά σου, ώστε ν’ ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, είναι μια καλή μέρα για να κάνεις όλα αυτά που έχεις προγραμματίσει. Η θέληση κι οι εσωτερικές σου παρορμήσεις συνεργάζονται αρμονικά, ώστε η επιτυχία να έρθει πολύ γρήγορα. Το σύμπαν είναι με το μέρος σου. Ξεκίνα, λοιπόν, τις κατάλληλες κινήσεις και θα δεις ότι έχεις την επιτυχία κοντά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Ταύρε, τις αντιθέσεις και τους καβγάδες με το ταίρι σου. Με χαμηλούς τόνους, προσπάθησε μέσα από τη συζήτηση να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, έχουν έρθει στο σημείο που θέλεις. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις σταδιακά θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η διάθεση σου, Δίδυμε, σήμερα θα είναι καλή. Φρόντισε πρώτα να λύσεις κάποια ζητήματα του παρελθόντος και αμέσως μετά να ξεκουραστείς, αφού θα νιώθεις λίγη αδυναμία. Μήπως ήρθε η ώρα ν’ αρχίσεις να εξωτερικεύεσαι και να πεις σε αγαπημένα άτομα πως νιώθεις; Η ιδανικότερη λύση για απόψε θα ήταν να περάσεις τη βραδιά σου χαλαρά με λίγα, φιλικά πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Δίδυμε, θα δώσεις και θα πάρεις μέσα στη σχέση σου. Είναι ευκαιρία να μιλήσεις στο σύντροφό σου, αφού αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, ελέγχεις τα πάντα και πας καλά. Σήμερα, μπορείς να το ρίξεις λίγο έξω και να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου όμως δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να βγεις από το αδιέξοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, θα κινηθείς με μεθοδικότητα, επιλέγοντας πολύ έξυπνες κινήσεις, για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Ιδιαίτερη προσοχή όμως χρειάζεται σε συζητήσεις που θα κάνεις, για να μην έρθεις σε αντιπαραθέσεις με δικά σου άτομα. Αν κρατήσεις χαμηλούς τόνους, θα βρεις αρκετά ικανοποιητικές λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις σήμερα με το σύντροφό σου, Καρκίνε, συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δε θα βγάλεις κάτι. Μπορείς να πας μαζί του μια εκδρομή, κάτι που θέλετε πολύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Καρκίνε, άφησε λίγο στην άκρη τα θέματα της δουλειάς, αφού εκεί τα καταφέρνεις πολύ καλά. Θα έχεις έντονα στο μυαλό σου οικονομικές υποχρεώσεις, που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρχίζει πάντως μια περίοδος, που αρκετές καταστάσεις θα ισορροπήσουν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact