ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 5 Αυγούστου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, Λέων, μπορείς να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο σε ό,τι αντιμετωπίσεις. Να ξέρεις, ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος που θα είναι πολύ θετική και θα κάνεις πολλά εποικοδομητικά πράγματα. Για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, μπορείς να μιλήσεις με δικούς σου ανθρώπους, αλλά πρόσεξε πολύ τι θα πεις και πως, αφού παραμονεύουν παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Λέων, σήμερα θα είναι αρκετά καλά. Πρέπει, λοιπόν, να διώξεις τις ανασφάλειες και κάποιες αμφιβολίες που έχεις για το σύντροφό σου. Με την αγάπη σου μπορείς να τα ξεπεράσεις όλα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, οι συνθήκες θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις σου. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται, αλλά δε χρειάζεται ν’ απογοητεύεσαι. Να ξέρεις, ότι για σένα ξεκινάει μια περίοδος, που τα έσοδά σου θ’ αυξηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Μέρα κοινωνικότητας και επικοινωνίας η σημερινή, Παρθένε, με αρκετές ευκαιρίες για να διορθωθούν πολλά από τα λάθη του παρελθόντος. Επείγει, λοιπόν, να ξεκαθαρίσεις άμεσα θέματα που μέχρι τώρα σε απασχολούν. Οι δυνατότητες που έχεις, είναι πάρα πολλές και θα βρεις συμμάχους τους πλανήτες. Το βράδυ, φρόντισε να δεις φιλικά σου άτομα, να διασκεδάσεις και να ξεδώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου, Παρθένε, και σ’ ευνοεί, ώστε η σχέση σου να πάρει άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Ξεκινάει ένα διάστημα, κατά το οποίο πολλά θέματα που σε προβληματίζουν, θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή πλανητική περίοδο για να κάνεις μια νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στο χώρο της εργασίας σου, Παρθένε. Σήμερα που είναι Κυριακή, μπορείς να ξεχάσεις αυτά τα θέματα και να περάσεις καλά. Αρχίζουν σιγά – σιγά να έχουν κάποια ισορροπία τα οικονομικά σου, αν κι εσύ δεν το διακρίνεις λόγω των πολλών εξόδων, που σε κάθε περίπτωση οφείλεις να αποφεύγεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φρόντισε να ρίξεις λίγο τους τόνους σου, Ζυγέ μου, και μην αναλώνεσαι τόσο πολύ στα καθημερινά θέματα. Βρες τρόπους να χαλαρώσεις. Έχεις ανάγκη από ξεκούραση, για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και χρειάζεσαι δυνάμεις, ώστε να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Απόψε, επιδίωξε τη συντροφιά θετικών ανθρώπων, που δε σου δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μη διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σ’ ευχαριστεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εβδομάδα που πέρασες στη δουλειά σου, Ζυγέ, ήταν πολύ πιεστική. Φρόντισε σήμερα να ηρεμήσεις, για να αντιμετωπίσεις το επταήμερο που έρχεται. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Φρόντισε, λοιπόν, να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ μου, μπορεί να είναι μέρα απομόνωσης, ησυχίας, περίσκεψης και ξεκούρασης. Ίσως έχεις καταβληθεί από το τρέξιμο των τελευταίων ημερών, στην προσπάθεια να προλάβεις τα θέματά σου. Αισθάνεσαι κάπως άβολα εξαιτίας κάποιων δυσάρεστων καταστάσεων που διαδραματίζονται γύρω σου, ενώ στερείσαι το δικαίωμα να επέμβεις για να τις σταματήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για να αποφύγεις σήμερα λογομαχίες με το σύντροφό σου, Σκορπιέ μου, δώσε του με υπομονή να κατανοήσει μερικά πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, η δυναμικότητά σου είναι μεγάλη και κανένας δε μπορεί να σου αντισταθεί. Σήμερα που είναι Κυριακή, έχεις την ευκαιρία να περάσεις χαλαρά, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις, σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις όμως, ότι είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να ισορροπούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φρόντισε σήμερα, Τοξότη, να κάνεις αυτό που σ’ ευχαριστεί και να μην καταπιέζεσαι ψυχικά. Είσαι από τα ζώδια που είναι από τη φύση τους πολύ υπεύθυνα. Ό,τι αναλαμβάνεις, θέλεις να το φέρνεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε σήμερα λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχική σου ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να εμπιστευτείς το σύντροφό σου, Τοξότη, που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Μη βγάζεις σήμερα βιαστικά συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εβδομάδα που πέρασε, Τοξότη, είχε πολύ φόρτο εργασίας κι ένταση. Φρόντισε, λοιπόν, να περάσεις καλά σήμερα και να ξεφύγεις λίγο από το άγχος της καθημερινότητας. Στα οικονομικά σου, πρόσεξε περισσότερο, διότι θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα. Αν κάνεις σωστή διαχείριση, θ’ αρχίσουν να ισορροπούν με σταθερό ρυθμό.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact