ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 5 Αυγούστου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, τα πράγματα θα είναι αρκετά χαλαρά, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Χαλάρωσε, λοιπόν, κι ανασυντάξου. Μπορείς να προγραμματιστείς για το μέλλον και ν’ αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις βάλει στο νου σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι μεγάλος και θα δεις πολλές καταστάσεις με θετικό μάτι. Φρόντισε πάντως λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, αφού τον τελευταίο καιρό τον έχεις αμελήσει πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, Αιγόκερε, αλλά πρέπει να δώσεις να το καταλάβει κι ο σύντροφός σου. Απόφυγε σήμερα να προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα, που υπήρχαν στο παρελθόν. Καλό είναι να τα ξεχάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, αλλά αυτά άφησέ τα για αύριο. Σήμερα, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι επιτρέπεται να κάνεις σπατάλες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Οι δυνατότητες που υπάρχουν μέσα σου, Υδροχόε, είναι πάρα πολλές. Επιπλέον, μπορείς να επωφεληθείς κι από ιδέες, γνώσεις κι εμπειρίες αυτών που βρίσκονται κοντά σου. Μην επαφίεσαι στις ευκολίες σου, αλλά ψάξε τα πράγματα σε βάθος. Συζήτησε με δικά σου άτομα για ό,τι μπορεί να σε απασχολεί και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεις τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα, Υδροχόε, σήμερα θα είναι μεγάλος, ενώ με το ταίρι σου θα κάνεις συζητήσεις, που θα θέσουν γερές βάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα θέματα της δουλειάς σου, Υδροχόε, πηγαίνουν καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να κάνεις άλλες δραστηριότητες, που θα σου δώσουν περισσότερη χαρά. Στα οικονομικά σου, θα καταφέρεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Δες με σοβαρότητα μερικές καταστάσεις, για να πας ακόμη πιο καλά στο μέλλον.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις αρκετές αλλαγές. Φρόντισε να μην κινείσαι μόνο συναισθηματικά και δες ρεαλιστικά μερικές καταστάσεις, για να τα πας καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις, που θα πρέπει να τακτοποιήσεις, ώστε να προχωρήσεις μπροστά και να κάνεις κάποια ουσιαστικά βήματα για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις σήμερα έντονο το συναίσθημα της απομόνωσης, Ιχθύ μου. Καλό είναι να μιλήσεις στο σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλό είναι, Ιχθύ, σήμερα να αποφύγεις συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για επαγγελματικές αλλαγές. Πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα, για ν’ αντιμετωπίσεις οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος. Απόφυγε σήμερα να κάνεις αγορές, διαφορετικά θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact