ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Εβδομάδας απο 18 έως 24 Φεβρουαρίου

Κριός
Ο Ήλιος περνά στους Ιχθείς από την Τρίτη και οι επόμενες 30 ημέρες είναι κατάλληλες για εσωτερικές ισορροπίες και προτεραιότητες. Είναι σημαντικό να κινήστε σε χαλαρούς ρυθμούς και να κερδίζετε χρόνο για ξεκούραση. Η πανσέληνος σάς δείχνει ότι στη δουλεία πρέπει να χαμηλώσετε τους τόνους και να δώσετε περισσότερη προσοχή. Τις μέρες αυτές, οι γεννημένοι 10 Απριλίου θα έχουν τύχη σε όλους τους τομείς. Η Αφροδίτη σε αρνητικές όψεις με Κρόνο και Πλούτωνα δείχνει πως όλα μπορούν να ανατραπούν σε μια στιγμή και ένα λάθος να φέρει σχέσεις και συνεργασίες σε αδιέξοδο.

Ταύρος
Ο Ήλιος από την Τρίτη και για 30 ημέρες στους Ιχθείς, θα αυξήσει την κοινωνικότητά σας και πιθανόν να σας περάσει σε νέους κύκλους μέσα από τους οποίους μπορεί να γεννηθεί μια αξιόλογη φιλία. Γενικά, αυτόν τον καιρό θα σας κάνει καλό να λέτε «ναι» στις όποιες προσκλήσεις. Ακόμα και μέσα από τις δύσκολες όψεις των ημερών που ακολουθούν, θα μπορούσατε να βγάλετε πολύτιμα συμπεράσματα και να δείτε καθαρά πώς θα εξελιχθεί το αύριο σε μια κατάσταση που σας ενδιαφέρει πολύ. Σε κάποιους, μάλιστα, ίσως οι μέρες σάς επιτρέπουν να κερδίσετε και να προωθήσετε δικούς σας σκοπούς.

Δίδυμοι
Ο Ήλιος περνά για 30 μέρες στην κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη και από εκεί δείχνει πως αυτό το διάστημα πρέπει να παραμερίσετε επί μέρους ζητήματα και να αφιερωθείτε στα επαγγελματικά σας σχέδιά σας, καθώς τώρα είναι ο καιρός να προβάλετε μία σας προσπάθεια. Η πανσέληνος θα σας επιτρέψει να βάλετε τάξη και στον δικό σας χώρο, το οποίο έχετε παραμελήσει. Οι δύσκολες, όμως, όψεις της Αφροδίτης θα σας φέρουν έξοδα και πιθανόν μια μεγάλη κόντρα με ένα άτομο της καρδιάς σας, το οποίο μπορεί πραγματικά να σας στεναχωρήσει πολύ.

Καρκίνος
Ό,τι καλύτερο είναι για εσάς το πέρασμα που κάνει από την Τρίτη και για 30 μέρες ο Ήλιος στους Ιχθείς. Έναν θετικό τρόπο σκέψης και μια ευέλικτη λύση, που μπορεί να αποφέρει κέρδος και να ξεμπλοκάρει καταστάσεις που δυσκόλευαν οικονομικά τη ζωή σας, θα σας φέρει αυτό το διάστημα. Η πανσέληνος βοηθά να εκφράσετε με σαφήνεια σκέψεις και συναισθήματα, ενώ οι μέρες βοηθούν σημαντικές επαφές με ισχυρά άτομα για επαγγελματικούς λόγους. Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης φέρνουν μεγάλες εντάσεις και λύπες, εξ αιτίας οικογενειακών θεμάτων. Η πίεση θα είναι μεγαλύτερη για τους γεννημένους 14 Ιουλίου.

Λέων
Το να κινήστε σε δεύτερο πλάνο (όχι πρωταγωνιστικά) είναι έξω από τη φύση σας κι αυτός ο καιρός σάς επιβάλλει τέτοια κίνηση. Αυτό βαραίνει την ψυχολογία σας, κάτι που δεν θα αλλάξει το επόμενο διάστημα. Οι ανασφάλειες που σας γεννά η πανσέληνος σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας δείχνουν πως γρήγορα θα καλυφθούν. Οι μέρες σάς οδηγούν να αναπροσαρμόσετε τα δεδομένα σας στις νέες συνθήκες που είναι υπέρ σας. Η τύχη θα ευνοεί τους γεννημένους 12 και 13 Αυγούστου. Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης σε άλλους θα φέρουν επαγγελματικές δυσκολίες και σε άλλους προβλήματα υγείας.

Παρθένος
Με το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθείς θα υπάρχει λόγος να κάνετε περισσότερα πράγματα για να δέσετε μια σημαντική αλλά και απαιτητική σχέση ή συνεργασία. Η πανσέληνος στο ζώδιό σας θα σας δείξει ότι ενώ έχετε καταφέρει να βρεθείτε απέναντι σε πολλά άτομα που είτε δεν συμφωνούν μαζί σας είτε αρνούνται να μπουν στα σχέδιά σας, πρέπει να βρείτε τρόπο ειρηνικής σύμπλευσης μαζί τους. Είναι σημαντικό να αποφεύγετε τις υπερβολές και να μην αποκτάτε εμμονές απέναντι σε όσα δεν είναι απόλυτα στο δικό σας χέρι. Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης μόνο σε λίγους ανασφαλείς θα δώσουν προβλήματα σχέσεων.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact