ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Εβδομάδας απο 2 έως 8 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Τη Δευτέρα μπορείς με άνεση να προωθήσεις τους στόχους σου και να δεις φιλικά πρόσωπα. Την Τρίτη και την Τετάρτη προσπαθείς να ξεκλέψεις χρόνο από το πρόγραμμά σου για χαλάρωση και ξεκούραση, ενώ το απατηλό τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα προς το τέλος της εβδομάδας προειδοποιεί για υπερβολές από μέρους σου που σε παρασύρουν σε παγίδες. Την Παρασκευή και το Σάββατο η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σε φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο που εστιάζεις περισσότερο στον τρόπο που φαίνονται τα πράγματα και όχι όπως είναι πραγματικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με έντονες κοινωνικές επαφές και εσύ δείχνεις προς τα έξω τα ταλέντα σου. Παράλληλα, από την Δευτέρα ο Δίας περνώντας σε μια πιο ευνοϊκή θέση δίνει πλεονεκτήματα σε θέματα σπουδών, εξωτερικού ή νομικές, διαδικαστικές υποθέσεις. Είσαι αρκετά εξωστρεφής αυτές τις ημέρες και θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου σε νέους ορίζοντες, όμως, αυτές τις μέρες είσαι έντονα κτητικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει λόγω κάποιων ανασφαλειών σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σε γενικές γραμμές είναι μια θετική εβδομάδα, καθώς με το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα υλοποιείς με περισσότερη άνεση όσα έχεις κατά νου, ανοίγεις τα φτερά σου με λιγότερο φόβο απέναντι στο άγνωστο και βρίσκεις λύσεις. Την Τρίτη και την Τετάρτη ασχολείσαι περισσότερο με τις κοινωνικές σου επαφές, αλλά και τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Αναρωτιέσαι στα προσωπικά σου αν έχετε τους ίδιους στόχους με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ οι φίλοι με κάποιο τρόπο παίζουν καθοριστικό ρόλο, ειδικά την Παρασκευή και το Σάββατο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής είσαι πιο εσωστρεφής, καθώς με το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα προσπαθείς να αφουγκραστείς τις βαθύτερες ανάγκες σου και κάνεις κινήσεις προκειμένου να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Αντίθετα, η Τρίτη και η Τετάρτη σε βρίσκουν πιο εξωστρεφή, να κάνεις μεγαλόπνοα σχέδια. Πρόσεχε, όμως, τις πρακτικές λεπτομέρειες, καθώς η περίοδος αυτή έχει και παγίδες με το απατηλό τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα. Η Αφροδίτη απέναντί σου φέρνει ευκαιρίες στα προσωπικά, όμως, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο τότε παίζεις παιχνίδια γοήτρου με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact