ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της εβδομάδας απο 23-29 Δεκεμβρίου

Έκλειψη είναι, θα περάσει, και ας προσέξουν κάπως Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι – και περισσότερο αυτοί του πρώτου δεκαηµέρου

Aκολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της Βίκης Παγιατάκη για όλα τα ζώδια.

Αν ανατρέχαµε σε έναν αρχαίο πάπυρο ή σε µια περγαµηνή προκειµένου να διαφωτιστούµε για το τι µπορεί να επιφέρει µια ηλιακή έκλειψη που γίνεται στο πρώτο δεκαήµερο του Αιγόκερω, θα βρίσκαµε περίπου τα εξής:

Κίνδυνος για έναν βασιλιά ή κάποιον µεγάλο αξιωµατούχο. Ξέσπασµα ταραχών και εχθροπραξιών µεταξύ ευγενών, πληβείων και χωρικών.

Σήµερα στον βασιλιά ή στη βασίλισσα θα προσθέταµε κανέναν υπουργό, πρωθυπουργό ή διάσηµο πρόσωπο, και καµιά γερή απεργία ή ένα δυστύχηµα.

Τέλος πάντων, έκλειψη είναι, θα περάσει, και ας προσέξουν κάπως Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι – και περισσότερο αυτοί του πρώτου δεκαηµέρου. Οπως αντιλαµβάνεστε, λέµε ένα « να προσέξετε» γιατί η πρόβλεψη είναι γενική εδώ και δεν µπορεί να εξειδικευτεί για τον καθέναν χωριστά σε σχέση µε τον τοµέα που επηρεάζεται.

ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ – 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Κάπως… επεισοδιακά εξελίσσεται, όπως δείχνουν τα πράγµατα, η τελευταία ολόκληρη εβδοµάδα του ∆εκεµβρίου. Η εξωτερική σας εικόνα, το γνωστό… ίµατζ, οι σχέσεις σας µε συγγενικά πρόσωπα, νόµοι και κανονισµοί -και µην τροµάζετε, γιατί και το λάθος… παρκάρισµα προκαλεί τιµωρία- είναι αυτά που θα πρέπει να προστατεύσετε και να προσέξετε περισσότερο. Ευτυχώς κάποιο χρήµα και συµπάθειες δεν θα λείψουν. Αποφύγετε, από την άλλη, αποδράσεις ή επιλογές που ενέχουν το στοιχείο του άγνωστου ή της ταλαιπωρίας. Στα ταξίδια και στις µετακινήσεις µεγαλύτερη προσοχή θα πρέπει να δώσετε από τις 29 και µετά. Καλό θα ήταν αυτή η προσοχή να επεκταθεί στο σπίτι σε ό,τι σχετίζεται µε το παιδί και ακόµα σε συµφωνίες, συµβόλαια γραπτά και γραφειοκρατία.

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – 20 ΜΑΪΟΥ

Το… σκαµπανέβασµα είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της εβδοµάδας, και αυτό δεν αφορά έναν, αλλά τους βασικότερους τοµείς της ζωής σας. Τον επαγγελµατικό, τον οικονοµικό, αλλά και τον αισθηµατικό για πολλούς από εσάς, αφού ο Ουρανός στο ζώδιό σας, σας βάζει να ψάχνεστε διαρκώς. Αυτό βεβαίως αφορά περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί µέσα στον Απρίλιο και λιγότερο τους υπολοίπους του ζωδίου σας. Επίσης κάποια προσοχή θα ήταν επιθυµητή στις δοσοληψίες µε το ∆ηµόσιο, τους ξένους και το εξωτερικό. Τα οικονοµικά, τα περιουσιακά και τα διάφορα συµφέροντά σας και αυτήν την εβδοµάδα επιβαρύνονται κατά κάποιον τρόπο. Υποµονή στα ερωτικά, ο ∆εκέµβριος δεν είναι και τόσο… αβανταδόρικος.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΪΟΥ – 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

Με βοηθητικά στοιχεία παντού έρχεται η τελευταία εβδοµάδα του ∆εκεµβρίου και ακόµα κι αν το µέσον της εβδοµάδας έχει µια κάποια δυσκολία, και αυτή είναι αντιµετωπίσιµη. Τώρα λοιπόν είναι η καλή χρονική στιγµή – για να προχωρήσετε σχέδια που σχετίζονται µε την εργασία, τα οικονοµικά, τα περιουσιακά, αλλά και τα διάφορα συµφέροντά σας. Αυτή η εβδοµάδα όµως προσφέρεται και για να τονώσετε -µε όποιον τρόπο µπορεί και επιθυµεί ο καθένας- τη φυσική σας κατάσταση, το στυλ και την οµορφιά σας γενικότερα. Αν ψάχνετε εργασία, τόσο αυτή όσο και οι τρεις πρώτες ηµέρες του Ιανουαρίου είναι οι καλύτερες για να εντείνετε την προσπάθεια. Ο Ιανουάριος στη συνέχειά του θα είναι πιο ρευστός και πιο απαιτητικός.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact