ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις απο 18 μέχρι 24 Ιουλίου

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν και ποια όχι αυτή την Εβδομάδα;

Διαβάστε αναλυτικά:

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Από την Τετάρτη 20/7 και για τις επόμενες δυο εβδομάδες σε πρώτο πλάνο θα είναι η κοινωνική σας αποκατάσταση είτε αφορά τα επαγγελματικά είτε τα προσωπικά σας. Κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος ίσως η ολοκλήρωση ενός επαγγελματικού σας σχεδίου να μην έχει την αναμενόμενη εξέλιξη. Για αυτό αντί να εκνευρίζεστε ή να γκρινιάζετε στα μέλη της οικογένειας, καλό θα ήταν να καθίσετε και να αναρωτηθείτε που ευθύνεστε ή τι πήγε στραβά (κυρίως οι γεννημένοι από τις 15-17/4).

Από 22/7 και για ένα μήνα περίπου θα δείτε το ερωτικό θερμόμετρο να σκαρφαλώνει στα ύψη, καθώς με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και διάθεση τίποτα δεν θα φαίνεται να είναι ικανό να σας αποτρέψει στο να δράσετε σε όλους τους τομείς. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες, κεραυνοβόλοι έρωτες, έξοδοι και εκδρομές είναι μερικά από τα στοιχεία που θα συνθέτουν το παζλ.

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Από την Τετάρτη και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες θα πρωταγωνιστούν στην καθημερινότητα σας συνδιαλλαγές που θα έχετε για όνειρα ή σχέδια για την ζωή σας γενικότερα. Ακόμη, κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος θα ανακαλύψετε νέες δραστηριότητες, που θα χρωματίσουν την ζωής σας, ενώ παράλληλα θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, οι οποίες θα συμβάλλουν στην βελτίωση των οικονομικών σας (κυρίως οι γεννημένοι από 15 – 17/5).

Από την Πέμπτη 22/7 και για ένα μήνα περίπου θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε αλλαγές στο χώρο του σπιτιού, όπως το να δημιουργήσετε ένα άνετο και όμορφο χώρο για να περνάτε τον ελεύθερο σας χρόνο μαζί με το άλλο σας μισό ή με αγαπημένα πρόσωπα. Επίσης, είναι πολύ πιθανόν κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος να διοργανώσετε κάποιο πάρτι ή να προσκαλέσετε κόσμο για δείπνο στην οικεία σας.

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Από 20/7 και για ένα δεκαπενθήμερο απαιτείται να είστε πιο προσεκτικοί στην διαχείριση των εισοδημάτων σας, καθώς θα προκύπτουν υποχρεώσεις που δεν τις είχατε υπολογίσει ή τις είχατε ξεχάσει. Για αυτό μαζευτεί τε οικονομικά, αφήστε για λίγο τις επιθυμίες στην άκρη και λειτουργήστε με πρακτικότητα. Ακόμη,
όσοι αναζητάτε μια νέα θέση εργασία φροντίστε να κινητοποιηθείτε, καθώς οι συγκυρίες σας ευνοούν (κυρίως οι γεννημένοι από τις 17 – 19/6).

Από 22/7 και για ένα μήνα περίπου, μέσα στο ζενίθ του καλοκαιριού εσείς δεν το βάζετε κάτω. Θέλετε να προχωρήσετε τις υποθέσεις σας και να πέσουν οι υπογραφές ή τουλάχιστον να λάβετε διαβεβαιώσεις ότι όντως θα γίνουν τα πράγματα που έχετε δρομολογήσει. Ούτως η άλλως απρόσμενες συναντήσεις με φίλους από τα παλιά βοηθούν να αναδείξατε ικανότητες και ταλέντα που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο σας φέρνουν πιο κοντά σε αυτά που επιθυμείτε.

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Από την Τετάρτη και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες βάζετε «σκούπα» στο χώρο των σχέσεων κάνοντας ένα καλό συμμάζεμα ή συγύρισμα σε αυτό τον τομέα. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες ή εμπόδια σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, λόγω του ξεδιαλέγματος, που θα κάνετε αλλά και των αναπάντεχων αποκαλύψεων. Για αυτό, προκειμένου να αποφύγετε τις κακοτοπιές προσπαθήστε να οπλιστεί τε με υπομονή και ψυχραιμία έτσι ώστε να μην φτάσετε σε αδιέξοδο ή σε προστριβές (κυρίως οι γεννημένοι από τις 19 – 21/7).

Από 22/7 και για ένα περίπου μήνα δεν θα έχετε πραγματικά κανένα απολύτως λόγο να γκρινιάζετε, καθώς και χρήματα από δουλειά θα σας έρχονται και κατακτήσεις θα έχετε. Επομένως θα υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε όλα ή κάποια από τα πράγματα που τόσο πολύ επιθυμείτε.

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Από την Τετάρτη 20/7 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες δώστε την ανάλογη βαρύτητα σε ζητήματα υγείας ή δουλειάς, μην τα αφήσετε να περάσουν έτσι χωρίς να μην τρέχει τίποτα. Ενδεχομένως κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος να χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Όμως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην σας εγκαταλείψουν οι δυνάμεις σας αυτή την στιγμή που τις έχετε περισσότερο ανάγκη. Επομένως, δώστε έμφαση σε διατροφή και σε ξεκούραση (κυρίως οι γεννημένοι από τις 19 – 21/8).

Από 22/7 και για ένα μήνα περίπου θα έχετε μια έντονη δραστηριότητα σε όλους τους τομείς της ζωή σας. Σας δίνετε η δυνατότητα να κάνετε πράγματα, που σας γεμίζουν ενέργεια και χαρά αλλά και να δρομολογήσετε και στόχους ζωής. Για αυτό, μην παρασυρθεί τε από την ραστώνη του καλοκαιριού και μείνετε μόνο στο να ικανοποιήσετε τα κέφια σας διότι ευνοείστε μέσα από απρόσμενες γνωριμίες να ανοίξετε τα φτερά σας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact