ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για Κυριακή 26 Απριλίου

Αν είσαι Μεταβλητό Ζώδιο του 2ου δεκαημέρου…συγκρατήσου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία, πρόσεχε πολύ την συμπεριφορά σου, τον παρορμητισμό σου, την οξυθυμία σου και τις εκρήξεις σου σε όλες τις σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου. Προσπάθησε να είσαι ήρεμος και να σκέφτεσαι πολύ πριν από κάθε σου επικοινωνία! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού, θα φέρει ξαφνικά γεγονότα, που θα κλονίσουν την αυτοεκτίμηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες ξαφνικές συγκυρίες, θα σου φέρουν καυγάδες και ίσως ρήξεις σοβαρές με τον σύντροφο, γι’αυτό προσπάθησε να ηρεμήσεις έγκαιρα! Αν καταφέρεις να συγκρατηθείς, θα διαπιστώσεις πως η ερωτική σας ζωή μπορεί να ανανεωθεί με καυτές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, δεν είναι η ιδανική στιγμή τώρα, για φλερτ ή προσεγγίσεις προς το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα υπάρξουν σοβαρές ανατροπές που θα σε αγχώσουν και θα φέρουν τα “πάνω-κάτω”! Κράτα την λογική και την ψυχραιμία σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αρκετά τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και η εσωτερική ένταση σήμερα φίλε Ταύρε, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Δία! Επανέρχονται άγχη, φοβίες και νευρικότητα, λόγω κάποιων ξαφνικών συγκυριών και ανατρεπτικών καταστάσεων! Προσπάθησε οπωσδήποτε να διαφυλάξεις τα μυστικά σου, να προστατευτείς από κουτσομπολιά και να μην δίνεις αφορμές για σχόλια! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού, θα φέρει ανατροπές, που θα σε αποσυντονίσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι, σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε ερωτικά λάθη, κυρίως γιατί έχεις την τάση να παρασύρεσαι επικοινωνιακά, σε απαγορευμένες ή παρελθοντικές σχέσεις! Τα πράγματα ξαφνικά θα ανατραπούν και τίποτα δεν θα πάει έτσι όπως το σχεδιάζεις, αν είσαι λανθασμένα μπλεγμένος σε κρυφούς ή πρώην έρωτες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται συνεχώς και απρόσμενα, γεγονός που θα σε αγχώσει πολύ! Οικονομικά, θα μετανιώσεις σήμερα κάποια παλαιά λάθη!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Πολύ προσοχή χρειάζεται στην συμπεριφορά σου, ιδίως στις επικοινωνίες και τις επαφές σου με τους φίλους σου, αγαπητέ Δίδυμε! Με το Τετράγωνο Ερμή-Δία, περιόρισε οπωσδήποτε την οξυθυμία σου, ό,τι κι αν συμβεί, όποια συμπεριφορά κι αν αντιμετωπίσεις και κάνε όσο πιο πολύ υπομονή μπορείς και κράτα την ψυχραιμία σου! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού, θα φέρει ξαφνικό άγχος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ανάγκη σου για ανεξαρτησία, θα φέρει πολλές κόντρες και ίσως ρήξεις με τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε να μπερδεύεις φιλία με έρωτα! Μην χάσεις έναν φίλο, απλά επειδή τώρα τον βλέπεις με “άλλο μάτι” και το εκφράζεις άμεσα, χωρίς να είσαι σίγουρος τι αισθάνεται και ο άλλος για σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, δυστυχώς κάποια σχέδια σου θα ανατραπούν, γι’αυτό να είσαι προετοιμασμένος! Προσοχή πολύ σε έξοδα και σπατάλες αλόγιστες σήμερα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact