ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 21 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, το Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα φέρει σίγουρα θολό τοπίο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ενδεχομένως, μεγάλες απογοητεύσεις! Σίγουρα, κάποιες καταστάσεις, θα σου δημιουργήσουν αναπάντεχη ανασφάλεια και αναθεωρήσεις για πολλές καταστάσεις και πρόσωπα και σύγχυση στον τομέα των σχέσεών σου! Θα βιώσεις πιθανότατα ασυνεννοησία και δυσπιστία, οι οποίες μπορεί να έχουν άσχημες συνέπειες, αλλά ευτυχώς προσωρινές!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα πρέπει να είσαι λίγο πιο υποψιασμένος στο φλερτ και να μην επενδύσεις σε νέες γνωριμίες, που δεν εγγυώνται σίγουρο μέλλον και σταθερότητα! Αν είσαι δεσμευμένος, επικεντρώνεσαι στην σχέση σου με τον σύντροφο τώρα, αλλά μάλλον δεν βλέπεις καθαρά κάποια πράγματα, γιατί απλά δεν θες να δεις κατάματα κάποιες αλήθειες και έτσι θα υπάρξουν απογοητεύσεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, απομυθοποιείς κάποιες συνεργασίες, κυρίως λόγω της συμπεριφοράς των άλλων απέναντι σου! Προσοχή θα χρειαστεί να έχεις και στον οικονομικό τομέα, αφού δεν εκτιμάς σωστά ορισμένα πράγματα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, με το Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα νιώσεις κάπως φορτωμένος από τρεξίματα και για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να επιστρατεύσεις τις δυνάμεις σου και να ανταποκριθείς όσο καλύτερα μπορείς στα αυξημένα καθήκοντά σου και τις υποχρεώσεις σου, ώστε να βάλεις σε μια τάξη την καθημερινότητα σου. Φυσικά, ακόμα κι αν αγχωθείς, προσπάθησε να μην ζητάς ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν και να παραδεχθείς τα τυχόν λάθη σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα βάλεις σε δεύτερη μοίρα τον σύντροφο σου και την σχέση σου και καλά θα κάνεις, αφού τα πρακτικά ζητήματα, είναι αυτά που τώρα σε «καίνε»! Αν είσαι ελεύθερος και φλερτάρεις μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον με κάποιο άτομο, καλό θα είναι να το αποφύγεις τώρα, ώστε να συνεχίσει να παραμένει κρυφό και να μην εκτεθείτε!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χρειάζεται οπωσδήποτε προσοχή ο τομέας της καριέρας, γι’αυτό φρόντισε να διατηρείς αρμονική σχέση με τους συναδέλφους σου! Οικονομικά, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι τόσο πολύ, για μικροπράγματα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, το Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα, σίγουρα θα εντείνει τη δημιουργικότητά σου και την λάμψη σου, ωστόσο εγκυμονεί κάποιους κινδύνους, κυρίως αν φερθείς υπερβολικά και επιπόλαια, λόγω υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου! Ακόμα κι αν περνάς πολύ όμορφα, θα πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένος, να μην αναζητάς την εφήμερη ευτυχία και να μην πιστεύεις σε κομπλιμέντα και μεγάλα λόγια, γιατί αλλιώς θα προσγειωθείς απότομα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μείνε οπωσδήποτε επιφυλακτικός απέναντι σε φλερτ και νέες γνωριμίες, ακόμα κι αν φαινομενικά σε «ανεβάζουν στα ουράνια»! Αργά ή γρήγορα θα καταλάβεις πως δεν είναι όλα τόσο τέλεια, όσο νομίζεις! Αν είσαι δεσμευμένος, θα βιώσεις σίγουρα ρομαντισμό και συναισθηματισμό με τον σύντροφό σου! Ωστόσο μην δίνεις υποσχέσεις, που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά θα έρθουν νέες προοπτικές, αλλά καλό θα ήταν να μην πάρεις σοβαρές αποφάσεις σήμερα! Οικονομικά, απέφυγε το ρίσκο και την υπερβολική γενναιοδωρία στους άλλους!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact