ΖΩΔΙΑ

Zώδια και προσόντα: Αυτό το ζώδιο είναι το πιο… προικισμένο!

Όταν κάνουμε μία νέα γνωριμία από τις πρώτες ερωτήσεις μας είναι η ερώτηση “τι ζώδιο είσαι”. Καθόλου τυχαία η ερώτηση γιατί πέρα από το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά μπορούμε να καταλάβουμε από την απάντηση τη σeξουαλικότητα και την ερωτική συμπεριφορά!

Το κάθε ζώδιο έχει τις δικές του παραξενιές στο κρεβάτι αλλά και το δικό του σeξουαλικό στίγμα. Μάθε πως συμπεριφέρονται τα ζώδια στο κρεβάτι και αν έχουν εύνοια στο σeξ αυτό το διάστημα!

ΚΡΙΟΣ Έχοντας κυβερνήτη τον Άρη, πάντα είναι hot και πρόθυμοι να εκτελέσουν την εργασία τους στο κρεβάτι, παίρνοντας συνήθως την πρωτοβουλία και έχοντας μεγάλα αποθέματα σeξουαλικής ενέργειας. Γουστάρουν όμως να επιβάλλονται και άλλοτε αυτό τρελαίνει θετικά, άλλοτε στην κυριολεξία. Προγνωστικά: Επειδή ο κυβερνήτης σας ο Άρης και παραμένει στον Σκορπιό για το επόμενο διάστημα και ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο σας, αλλά και το βρώμικο μυαλό σας, προσφέροντας τον καλύτερό σας εαυτό στο κρεβάτι.

ΤΑΥΡΟΣ Γνωστοί και ως τρυφεροί εραστές, προτιμάτε το μόνιμο σύντροφο ο οποίος ξέρει όλα τα χούγια σας και σας αποδέχεται. Μεγάλη αξία δίνετε στην επιλογή του παρτενέρ, να αντιπροσωπεύει την αισθητική σας και να σας ξυπνά μέσα σας τη δύναμη του φύλου σας. Προγνωστικά: Ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη, στον βασιλικό Λέοντα, τετραγωνίζει προκλητικά τον Άρη, φέρνοντας ενδιαφέροντα πλάσματα, με σκοπό to know us better. Ένας ιδιαίτερα εpωτικός συνδυασμός με αποτέλεσμα το πάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ Ερώτηση: πόσο σημαντικό είναι το σeξ για το Δίδυμο; Απάντηση: όσο και η Ανάσταση για τους Χριστιανούς. Σημαντικότερη όμως για σας, η αλλαγή και η ποικιλία. Όχι απαραίτητα συντρόφων, αλλά παραστάσεων και συνθηκών. Ένας Δίδυμος τρελαίνεται να έχει πληθώρα επιλογών, τόπου, χρόνου, παραστάσεων. Παίρνει όμως και ρίσκα, αρκεί να ανεβαίνει η λίμπιντο. Γουστάρει τα προκατaρκτικά, να μιλά βρώμικα και να κάνει ατελείωτο παιχνίδι. Προγνωστικά: Με τον Δία στο ζώδιο σας μόνο για εpωτικές ξηρασίες δεν μπορείτε να παραπονεθείτε. Αφήστε που και αυτός είναι σε όψη με τον Άρη στο Σκορπιό, οπότε ετοιμαστείτε για bed stories διαρκείας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Δύσκολα ξεχωρίζετε το σeξ από την αγάπη, και για αυτό απαραίτητο για σας είναι ένας παρτενέρ με τον οποίο μπορείτε να νιώθετε άνετα να ονειρεύεστε μέσα σε μια ζεστή αγκαλιά. Ο Καρκίνος θα οδηγηθεί στο κρεβάτι ακολουθώντας πρώτα τη γλυκύτητα του άλλου και μετά θα βγάλει τα ρούχα του. Τον ξενερώνουν η χοντροκομμένη και βάναυση συμπεριφορά. Προγνωστικά: Ο Άρης στον ηλιακό πέμπτο οίκο σας ενεργοποιεί την ορμή εκείνη που χρειάζεται για να έχετε το σωστό αριθμό κατακτήσεων.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact