ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Κυριακής 10 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, ο Ουρανός στο δικό σου Ζώδιο, σχηματίζει Εξάγωνο με τον Ερμή ΣΉΜΕΡΑ και υπόσχεται να σου χαρίσει μια ανέλπιστα εξαιρετική και ευχάριστη περίοδο. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα βρεθούν στο προσκήνιο τώρα και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις χαρμόσυνες συζητήσεις, αλλά και να λάβεις χαρούμενα νέα και ειδήσεις από φίλους σου, που δεν περίμενες καν! Ιδίως ένας φίλος σου συγκεκριμένος, σου ετοιμάζει μία έκπληξη που θα σε συναρπάσει!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να προτείνεις και να οργανώσεις μία έξοδο με τον σύντροφο, που θα ανανεώσει την σχέση σας, αφού θα περάσετε υπέροχα αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, ένα ερωτικό χαρμόσυνο ξαφνικό νέο, μήνυμα, τηλεφώνημα ή μία συναρπαστική γνωριμία, θα σου αλλάξουν στην κυριολεξία την ζωή! Τα πράγματα γενικά στον έρωτα, θα πάνε πολύ καλύτερα απ’όσο περιμένεις και οι θετικές αλλαγές θα είναι καθοριστικές!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα, ευνοείσαι για συμφωνίες, υπογραφές και συνεργασίες και επιπλέον απολαμβάνεις θετικές απρόσμενες αλλαγές!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα σηματοδοτεί εξαιρετικά θετικές και απρόσμενες εξελίξεις, που θα βοηθήσουν πολύ, στην τελειοποίηση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης! Το αποτέλεσμα θα είναι να λύσεις πολλά προβλήματα που σε ταλαιπωρούσαν μέχρι τώρα, αφού ο σεβασμός και η συμπάθεια των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι, θα τους ωθήσει να σε βοηθήσουν σε υψηλές φιλοδοξίες και στόχους σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σοβαρή αυτοπεποίθηση σου και η ουσιαστική σου γοητεία σήμερα, θα βοηθήσουν εσένα που είσαι ελεύθερος, να κάνεις μία νέα πολλά υποσχόμενη γνωριμία, που θα έχει «όλο το πακέτο»! Αν είσαι δεσμευμένος, κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό του συντρόφου και έχεις εσύ το «πάνω χέρι» χωρίς καν να το επιδιώξεις! Μεγάλη πιθανότητα υπάρχει σήμερα, για πρόταση επισημοποίησης!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτα θετικές οι εξελίξεις τόσο στα οικονομικά σου όσο και στα επαγγελματικά σου. Έρχονται νέες προτάσεις που θα σου δώσουν την ευκαιρία να αυξήσεις κατά πολύ τα έσοδά σου, αλλά και την επαγγελματική σου πρόοδο!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, το Εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό σήμερα, προμηνύει πολύ ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σου και μάλιστα στα ξαφνικά, χωρίς καν να το περιμένεις! Ιδανική ημέρα για να προγραμματίσεις ένα ταξίδι ή μία έξοδο ψυχαγωγίας! Το σίγουρο είναι ότι όχι μόνο θα περάσεις πολύ καλά, αλλά θα υπάρξουν και κάποιες απρόβλεπτες εκπλήξεις που θα σε συναρπάσουν! Τα νέα και ειδήσεις που θα έχεις, θα σου θυμίσουν πως η τύχη είναι ακόμα με το μέρος σου και λειτουργεί για σένα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να κάνεις μια γνωριμία με ένα άτομο που θα σου προσφέρει ότι ακριβώς είχες ονειρευτεί! Μπορεί να γνωρίσεις έναν έρωτα ή να ξεκινήσεις μία νέα σχέση, που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις τελείως ότι μέχρι τώρα ήξερες! Αν είσαι δεσμευμένος, ενδέχεται να αποφασίσεις ξαφνικά, να επισημοποιήσεις την σχέση και να αλλάξετε τελείως την ζωή σου με τον σύντροφο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, αλλά και στον οικονομικό τομέα, πετυχαίνεις στόχους και επιτέλους αισιοδοξείς ξανά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, το Εξάγωνο Ερμή – Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, θα σε βοηθήσει πολύ να αναλύσεις και να κατανοήσεις τις βαθιές σκέψεις σου, τις πραγματικές σου επιθυμίες και τα συναισθήματά σου, ώστε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το παρόν αλλά και το μέλλον σου. Ακόμα κι αν τελευταία φαινόσουν να ήσουν λιγότερο κοινωνικός και περισσότερο απομονωμένος από τους γύρω σου, κάποιες ξαφνικές επαφές και επικοινωνίες, θα σου δώσουν ουσιαστική χαρά!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, εκτός από τις καυτές αισθησιακές στιγμές που θα περάσεις με τον σύντροφο, η σημερινή ημέρα θα σε βοηθήσει κιόλας να συνειδητοποιήσεις, αλλά και να πείσεις το ταίρι σου, για τις πιο βαθιές σου συναισθηματικές ανάγκες και εκείνος να προχωρήσει στην πραγματοποίηση τους! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα γίνει η αποκάλυψη ενός κρυφού σου θαυμαστή, γεγονός που θα αλλάξει τα σχέδια σου, αλλά και θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αναγκάζεσαι να προχωρήσεις σε ριζικές αλλαγές των σχεδίων σου, για το καλό της προόδου σου! Οικονομικά, διαπιστώνεις ότι οι προτεραιότητές σου έχουν αλλάξει και έτσι βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact