ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 13 Οκτωβρίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου φίλε Παρθένε, όσον αφορά βαθιές επιθυμίες και σχέδια που έχεις σαν σκοπό να υλοποιήσεις εδώ και καιρό! Το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, θα σου δώσει εσωτερική δύναμη, σε ότι κι αν θελήσεις να κάνεις ή να διεκδικήσεις σήμερα! Πρόσεξε μόνο την Αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, που σου δίνει επικίνδυνη προκλητικότητα στην συμπεριφορά σου, ιδίως απέναντι στον κοινωνικό σου κύκλο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος έχεις άπειρες ευκαιρίες για να κερδίσεις το «πάνω χέρι» στις ερωτικές σου συναναστροφές, να ανανεώσεις και να μεταμορφώσεις την ερωτική σου ζωή και να σαγηνεύσεις το άτομο που ποθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την αυξημένη σεξουαλική σου διάθεση, ώστε να βιώσεις καυτές παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σου και απέφυγε οπωσδήποτε καυγάδες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς τώρα με απαράμιλλη ευκολία να διευθετήσεις οφειλές αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες! Στην δουλειά πέφτουν οι μάσκες κάποιων και αυτό θα σε ωφελήσει πολύ!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, θα σε ωθήσει σήμερα σε ορισμένες σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, που θα βελτιώσουν πολύ αυτόν τον τομέα! Αν πρόσφατα είχες μία παρεξήγηση με κάποιον, σήμερα θα μπορέσει να λυθεί, αρκεί να δραστηριοποιηθείς! Γι’αυτό, προσοχή στην Αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, που σε ωθεί σε απαιτητικότητα και πείσμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα βιώσεις την απόλυτη ανανέωση στην σχέση σου σήμερα, η οποία βελτιώνεται στο έπακρο και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μία πρόταση ή εξομολόγηση από τον σύντροφο σου, που θα σου δώσει πολύ μεγάλη χαρά! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις νέες σημαντικές γνωριμίες, που πολύ πιθανόν αργότερα να οδηγήσουν σε μία σταθερή και όμορφη σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, οι συνεργασίες σου είναι αυτές που θα βοηθήσουν την πρόοδο σου! Οικονομικά, να αναμένεις αδιέξοδα και την αναποφασιστικότητα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, θα σου φέρει εύνοια και θα γλυκάνει με πολλούς τρόπους την καθημερινότητα σου, αλλά και την ψυχολογία σου! Θα καταφέρεις να κάνεις θετικές κινήσεις σήμερα και όλες οι υποχρεώσεις σου θα διεκπεραιωθούν, δίνοντας σου σιγουριά! Πρόσεξε μόνο την Αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, που θα φέρει ανατροπές, κόντρες, καυγάδες, ακόμα και ρήξεις, σε σημαντικές για σένα διαπροσωπικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε με πράξεις την αγάπη σου και αυτό θα κάνει τον σύντροφο σου να μην αμφιβάλλει πια για το αν πραγματικά τον αγαπάς και τον επιθυμείς! Επιπλέον περιόρισε νεύρα και οξυθυμία! Αν είσαι ελεύθερος, αποφεύγεις φλερτ, ανούσιες γνωριμίες και τα πολλά παιχνιδάκια! Θες να ασχοληθείς μόνο με αξιόλογες και σοβαρές ερωτικές προτάσεις πλέον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, ήρθε η ώρα να καταφέρεις πολλά στον εργασιακό τομέα και αν το θελήσεις πραγματικά, θα καταπλήξεις τους με τις αποδόσεις σου! Οικονομικά, τα προβλήματα δυστυχώς διογκώνονται!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Τοξότη, το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, θα σου φέρει σίγουρα καλοπέραση, ψυχαγωγία, δημιουργικότητα και ευχάριστες στιγμές με φίλους! Μπορείς τώρα να κατακτήσεις κάθε σου υψηλό στόχο, αφού η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σο και καταφέρνεις να αυξήσεις την δημοτικότητα σου! Πρόσεξε μόνο την Αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, η οποία θα σου φέρει χωρίς λόγο, ακεφιές, εσωτερική αναστάτωση και νεύρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις σημαντικά την σχέση σου και περνάτε υπέροχα με ποικίλους τρόπους μαζί με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι απόλυτα ερωτεύσιμος και χορταίνεις φλερτ! Ένας νέος μεγάλος έρωτας είναι προ των πυλών και τον επιλέγεις ανάμεσα σε άπειρες κατακτήσεις και θαυμαστές! Ωστόσο, σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι, απέφυγε οπωσδήποτε παρασκηνιακές σχέσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Εύνοια σε τυχερά παιχνίδια θα έχεις, αρκεί να αποφύγεις υπερβολές και ρίσκο! Στον τομέα της καριέρας, απολαμβάνεις επαίνους και επιτυχίες, εφόσον όμως είσαι συγκεντρωμένος!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact