ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 13 Οκτωβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες, σκοπούς και στόχους, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια! Προσπάθησε τώρα που έχεις εύνοια, να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις! Πρόσεξε μόνο την Αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, διότι σε παρασύρει σε κόντρες, καυγάδες και νεύρα, που θα φέρουν δυσάρεστες ανατροπές στον τομέα της φιλίας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η κατάλληλη ημέρα σήμερα, για μία απόφαση συμβίωσης, αλλά και επίλυσης παλαιών διαφορών! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις τρυφερά μηνύματα και φλερτ, αλλά και μία ευκαιρία να έρθεις ξανά με έναν έρωτα από το παρελθόν! Ναι, η επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή τώρα, αρκεί να κάνεις τα σωστά βήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, είσαι αποτελεσματικός, ακούραστος και απόλυτα ικανός, γεγονός που αναγνωρίζεται! Ενδεχομένως να νιώσεις λίγο άγχος, λόγω κάποιων οικονομικών υποχρεώσεων, αλλά θα ξεπεραστούν σύντομα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Υδροχόε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, ευνοούνται απόλυτα επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις, αλλά και σχέσεις με αδέλφια και γείτονες! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες και ωφέλιμες γνωριμίες! Μία ευχάριστη είδηση έρχεται κατά την διάρκεια της ημέρας και αλλάζει τα δεδομένα σου! Πρόσεξε μόνο την Αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, που σε ωθεί σε συμπεριφορές, οι οποίες πλήττουν την καλή κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η συζήτηση και τα τρυφερά λόγια, θα σε φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφο σου, με τον οποίο θα πάρετε μία κοινή απόφαση σήμερα, που θα ωφελήσεις την σχέση σας στο άμεσο μέλλον! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις την χαρά του φλερτ και κάπως έτσι, έρχεται η ευκαιρία για μία σχέση νέα, που θα σε συναρπάσει και πιθανόν να οδηγηθεί σε μία όμορφη σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, οι εξελίξεις θα είναι κάπως δυσάρεστες για εσένα, ιδίως μετά από μία ανατροπή! Οικονομικά, η ημέρα είναι ιδανική για συμφωνίες και υπογραφές!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ιχθύ, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, θα ξεχωρίσεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και την ώριμη γοητεία σου! Σημαντικά για σένα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, βελτιώνονται, ακριβώς όπως εσύ μέχρι τώρα επιθυμούσες και είχες ανάγκη! Η διορατικότητα σου, θα σου δώσει όλες τις λύσεις που χρειάζεσαι! Πρόσεξε μόνο την Αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, διότι σε παρασύρει σε απρόσεκτη συμπεριφορά, απέναντι σε επαφές και μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι και μην ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα και γρήγορα με μία νέα γνωριμία, αφού πρώτα πρέπει να σου αποδείξει με πράξεις ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την τάση σου για ζήλια, επιπολαιότητα και κτητικότητα και διοχέτευσε την ενέργεια σου, στο σεξ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα έχεις αυτοπεποίθηση και αυτό είναι το χαρακτηριστικό, που θα σε βοηθήσει να πετύχεις! Εύνοια στα οικονομικά σου θα έχεις, σε κάθε κίνηση σου, σήμερα!

Πηγή: orokospos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact