ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα φέρνει αρκετές ικανοποιήσεις, για τις οποίες έχεις κοπιάσει αρκετά όλο τον προηγούμενο καιρό. Πολλοί ξαφνιάζονται ευχάριστα και κάποιοι δυσάρεστα, με τις εξελίξεις στη ζωή σου. Μην αφήσεις κανέναν να εμποδίσει το δρόμο που έχεις ξεκινήσει και που σε οδηγεί στην ολοκλήρωση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην σκέφτεσαι καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει. Βάλε καινούργιες βάσεις στην σχέση σου και κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Την δουλειά σου την έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις. Φρόντισε σήμερα να χαρείς την Κυριακή σου, με αρκετή χαλάρωση και περνώντας όμορφα. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Οι συμβουλές ενός ατόμου με μεγάλο κύρος, έρχονται να επισφραγίσουν την απόφαση που πήρες πρόσφατα. Υποστήριξε τα όνειρά σου όσο και αν αυτό σου κοστίσει και μην αφήσεις κανέναν να επηρεάσει τη ψυχολογία σου, που βρίσκεται σε καλά επίπεδα. Η θετική σου διάθεση είναι βασική προϋπόθεση για τη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μετά από συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, θα αλλάξουν πολλά στην σχέση σου και όλα θα γίνουν καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Όλη την εβδομάδα έχεις κουραστεί αρκετά στην δουλειά σου. Σήμερα μπορείς να ξεκουραστείς και να ξεχαστείς, κάνοντας ευχάριστα πράγματα. Στα οικονομικά φρόντισε να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Αν μπορέσεις να παραμερίσεις την έντονη διάθεσή σου για διασκέδαση και αποδράσεις από την πραγματικότητα, πολύ σύντομα θα καταφέρεις πολλά. Η ανάγκη σου να σκέφτεσαι το παρελθόν με ιδανικό τρόπο, δεν ανταποκρίνεται σε καμία αλήθεια. Συμβιβάσου με τα δεδομένα και μη υπερβάλλεις με ζητήματα που χρειάζονται απλά προσοχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις για θέματα προβληματικά που αφορούν την σχέση σου, γιατί θα έχεις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Και αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να πετύχεις το ταίρι που τόσο καιρό έψαχνες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα είναι Κυριακή και είναι μέρα ξεκούρασης. Βγάλε από το μυαλό σου θέματα δουλειάς, γιατί σε βεβαιώνω ότι τα πας πολύ καλά. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Είναι σχεδόν σίγουρο πλέον πως οι δικοί σου άνθρωποι εμπιστεύονται την κρίση σου σε σοβαρά ζητήματα και δεν φταίει κανένας άλλος ,παρά μόνον εσύ που έχεις δείξει τόση υπευθυνότητα στο παρελθόν. Η ωριμότητα χρειάζεται να αντικατασταθεί από μεγάλη χαλαρότητα, για να επαναφέρεις τις ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να ξεχάσεις λίγο την δουλειά και να περάσεις καλά. Από αύριο μπορείς να ξεκινήσεις δυναμικά και σε βεβαιώνω ότι θα τα πας πολύ καλά. Στα οικονομικά φρόντισε να αποφύγεις να παρασυρθείς σε σπατάλες, γιατί θα βγεις εκτός προγραμματισμού.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Κάποια σημαντικά οικογενειακά προβλήματα σε απασχολούν, αλλά ευτυχώς βρίσκουν λύσεις το συντομότερο και οι ισορροπίες επανέρχονται χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Διατήρησε τη ψυχραιμία και την καλή σου διάθεση και μην υπερβάλλεις σε μικρά εμπόδια, που καθυστερούν τις επιδιώξεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα φρόντισε να ξεχάσεις τα υπόλοιπα προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς και να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην καταπιαστείς σήμερα που είναι Κυριακή με θέματα δουλειάς. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και ανανεωθείς, για την εβδομάδα που έρχεται. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια καλυτέρευση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις, που σε προβληματίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η διάθεσή σου να αλλάξεις τα πάντα, σε οδηγεί σε παράλογες επιλογές με μεγάλο κόστος. Υπάρχει κίνδυνος πολύ σύντομα να μετανιώσεις, οπότε πριν συμβεί αυτό σκέψου περισσότερο και μην βιάζεσαι. Μία μικρή ανανέωση του προσωπικού σου χώρου, βελτιώνει προσωρινά τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και ο Άρης που είναι στους Διδύμους, θα σου ανεβάσει τόσο τον ερωτισμό, που θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα θέματα της δουλειάς, καλό θα ήταν σήμερα να τα ξεχάσεις λίγο και να ξεκουραστείς ώστε να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Μη αφήνεις τις καταστάσεις στην τύχη τους. Προγραμμάτισε την καθημερινότητά σου και εστίασε την προσοχή σου σε ζητήματα, που απαιτούν άμεση διευθέτηση. Η δρομολόγησή τους σε οδηγεί σε ουσιαστική βελτίωση των συνθηκών της ζωής σου, με αποτέλεσμα να μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου ευκολότερα πλέον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου σήμερα θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να περάσεις όσο γίνεται καλύτερα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου όλα τα καταφέρνεις πολύ καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να τα αφήσεις λίγο στην άκρη τα θέματα της δουλειάς. Θα αρχίσεις και θα πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact