Advertisement

Τα Ζώδια της Κυριακής 24 Απριλίου

Τα Ζώδια της Κυριακής 24 Απριλίου
Advertisement

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σήμερα καλείσαι να κινηθείς με βάση κάποιους «επαγγελματικούς» κανόνες, κάτι που θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις με επιτυχία τις υποθέσεις σου αλλά και να τελειοποιήσεις τις εμπνεύσεις σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Κριό θα σου δώσει την ευκαιρία να υλοποιήσεις μια συνεργασία, μέσα από την παραγωγή συγκεκριμένου έργου.
Ερωτικά
Έλκεις πρόσωπα που δίνουν μεγάλη σημασία στην αρτιότητα της εμφάνισης κι αν εκπληρώνεις στο ακέραιο τις απαιτήσεις τους μπορεί να γίνουν «χαλί να τους πατήσεις»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να μην αγνοήσεις τις λεπτομέρειες στους όρους μιας συνεργασίας ή συμφωνίας. Ακόμη, αν νομίζεις ότι δεν διαθέτεις την τεχνογνωσία για την επίλυση ενός προβλήματος, απευθύνσου στους ειδικούς και μην αποπειραθείς να «επινοήσεις» λύσεις της στιγμής, αφού πιθανότατα θα κάνεις τα πράγματα χειρότερα.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο που παρέχει υπηρεσίες φαίνεται να μπαίνει στο «στόχαστρό» σου και με δεδομένη την τάση σου να «τσακίζεσαι» για όποιον/α σε ενδιαφέρει, όλα είναι ανοικτά!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπό σου, σε κάνει να αναθαρρήσεις και να ελπίζεις στα καλύτερα, πολύ περισσότερο που αναμένεται να γνωρίσεις άτομα που μπορούν να σου φανούν χρήσιμα με διάφορους τρόπους. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να φροντίσεις είτε τον εαυτό σου, είτε ένα αγαπημένο σου οικιακό ζώο.
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να μάθεις κάτι νέο ή διαφορετικό στην σεξουαλική σου πρακτική, διαπιστώνοντας τελικά ότι ο συνδυασμός του πάθους και μιας καλής τεχνικής είναι… ανίκητος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να φροντίσεις και να εξωραΐσεις τον χώρο σου, με βάση έναν σχεδιασμό, στον οποίο πιθανότατα θα συμμετέχουν και κάποιοι πιο ειδικοί επί του θέματος. Παράλληλα, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να προμηθευτείς τον αναγκαίο οικιακό εξοπλισμό αλλά και για να προχωρήσεις σε μια περιουσιακή ρύθμιση, που θα σε διασφαλίσει..
Ερωτικά
Κινδυνεύεις να περιπέσεις σε μια κατάσταση, όπου όσο και να «ψειρίζεις» τα πράγματα, συμπέρασμα δεν θα βγαίνει! Ίσως λοιπόν είναι καλύτερα να αποφασίσει η άλλη πλευρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η ημέρα μπορεί να έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις σε σχέση με επαφές και μετακινήσεις, που στην πλειοψηφία τους φαίνεται να περιστρέφονται γύρω από δουλειές. Καλό είναι όμως να μην επιμείνεις στην διευθέτηση κάποιων λεπτομερειών που δεν «σου βγαίνουν», αφού η Αφροδίτη στον Κριό βαριέται εύκολα και τελικά μπορεί να τα αφήσεις όλα στην μέση!
Ερωτικά
Ίσως γνωρίσεις ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο εν ώρα υπηρεσίας, καλό είναι όμως να απολαύσεις τις ομορφιές αυτής της συνάντησης, αφού πρώτα ολοκληρώσεις το έργο σου.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Συνήθως αδιαφορείς για τις λεπτομέρειες σήμερα όμως η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να κάνεις μια στροφή στην πολιτική σου, αφού αυτές είναι που θα κάνουν την διαφορά. Αυτό ισχύει άμεσα για τις οικονομικές σου υποθέσεις ή τις αγορές σου αλλά και στη συμπεριφορά σου απέναντι σε πρόσωπα που θα μπορούσαν να σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμα.
Ερωτικά
Φαίνεται ότι κάποιος/α σε «ζορίζει» με το αναλυτικό πνεύμα του/της είναι ωστόσο μια ευκαιρία να κάτσεις και να σκεφτείς όλα όσα μπορεί να αφορούν στις σχέσεις σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Advertisement

Σημαντικά θέματα

Πρόσφατα άρθρα