ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 5 Μαρτίου

Κριός
Η φυσική ευαισθησία σας σας δίνει μεγάλη ορμή σήμερα και τα συναισθήματα της αγάπης και της τρυφερότητας αντανακλώνται στους γύρω σας. Μάλλον θα λάβετε πολύ τρυφερότητα συνειδητή και ασυνείδητη.

Ταύρος
Είστε κοινωνικά άτομα από την φύση σας και σήμερα ίσως θέλετε να κοινωνικοποιηθείτε και να περάσετε καλά. Μπορεί να ανησυχείτε πολύ για την εμφάνισή σας μάλλον γιατί θέλετε να εντυπωσιάσετε κάποιο άτομο.

Δίδυμοι
Μπορεί να ξεκινήσετε την ημέρα σας με μια αίσθηση ανασφάλειας για κάτι που συμβαίνει γύρω σας. Η αυξανόμενη πίεση ίσως σας επηρεάσει λίγο.

Καρκίνος
Μπορεί να λάβετε κάποια επιπλέον χρήματα σήμερα ως ανταμοιβή για την δουλειά σας. Ίσως πάρετε κάποια σημαντική προαγωγή ή αύξηση.Θα είστε πολύ καλά οικονομικά.

Λέων
Μπορεί να πάτε σε ένα πάρτυ ή σε κάποια ομαδική δραστηριότητα απόψε. Μπορεί να φύγετε νωρίς με τον/την σύντροφός σας ώστε να έχετε την ευκαιρία να περάσετε και λίγο χρόνο οι 2 σας.

Παρθένος
Θα αισθάνεστε πολύ χαλαροί σήμερα. Ίσως αποφασίσετε να κατευθύνετε λίγο από τον ενθουσιασμό σας στην διακόσμηση του σπιτιού σας.

Ζυγός
Πολλές τρυφερές επικοινωνίες μπορεί να γίνουν σήμερα. Μπορεί να είναι τηλέφωνα, γράμματα ή e-mail. Κάποιοι φίλοι από μακριά με τους οποίους δεν έχετε μιλήσει καιρό ίσως σας κρατήσουν απασχολημένους μιλώντας στο τηλέφωνο.

Σκορπιός
Φαίνεται ότι έρχονται χρήματα στον δρόμο σας. Ίσως πάρετε αύξηση ή κάποιο bonus. Ακούγοντάς το θα ενισχυθεί η διάθεσή σας. και θα είστε πολύ καλοί στους γύρω σας.

Τοξότης
Σήμερα ίσως βιώσετε την πιο έντονη πνευματική αγάπη, έσω και για λίγο. Ίσως αφορά έναν φίλο ή τον/την σύντροφό σας. Θα αισθάνεστε και πολύ καλλιτεχνικοί και αν σχεδιάζατε να κάνετε κάτι τώρα είναι η τέλεια στιγμή.

Αιγόκερως
Σήμερα ίσως αισθάνεστε πολύ δυνατοί και θα δέχεστε πολύ αγάπη από τους γύρω σας. Μάλλον θα αισθάνεστε πολύ ρομαντικοί, παθιασμένοι και ανυπόμονοι για την συντροφιά του/της συντρόφου σας.

Υδροχόος
Μπορεί να αισθάνεστε πολύ τρυφερότητα για τους γύρω σας σήμερα ακόμα και για άτομα που σας φαίνονται εκνευριστικά. Οι γύρω σας θα είναι πιο χαρούμενοι για αυτή σας την προσέγγιση.

Ιχθύες
Η δουλειά μπορεί να σας ταλαιπωρεί ειδικά σήμερα που οι σκέψεις σας είναι στην οικογένεια και τους φίλους. Μάλλον δεν θα επικεντρωθείτε στην δουλειά σας και θα θέλετε να αναζητήσετε ένα φιλικό πρόσωπο να μιλήσετε.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact