ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 6 Μαρτίου

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν και ποια όχι την Κυριακή;

Διαβάστε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο σε καλεί να φανείς προνοητικός/η στις μετακινήσεις και τις συναλλαγές σου, αφού είναι πιθανό να υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις. Παράλληλα όμως θα σε βοηθήσει να μελετήσεις περισσότερο, να κατασταλάξεις στις απόψεις σου και να κινηθείς πάνω σε μια πιο ρεαλιστική βάση σε νομικά ή ηθικά ζητήματα.
Ερωτικά
Είτε λόγω της «πεσμένης» διάθεσης σου, είτε εξ αιτίας κάποιων έκτακτων περιστατικών που θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου, κάθε τι ερωτικό μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο αναμένεται να δικαιώσει τις επιφυλάξεις σου απέναντι σε μια υπόθεση που «έδειχνε πολύ καλή για να είναι αληθινή. Παράλληλα σε καλεί να βάλεις φρένο σε κάποιες οικονομικές απαιτήσεις των άλλων αλλά και να περιορίσεις τις δικές σου φιλοδοξίες, αφού οι συνθήκες παραπέμπουν κυρίως σε ζημιές κι όχι σε κέρδη.
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να κατασταλάξεις σχετικά με τις πραγματικές δυνατότητες μιας σχέσης, που μπορεί να ξεκίνησε ως «πολλά υποσχόμενη» αλλά στην πορεία έδειξε τις αδυναμίες της.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Αν κάποιος/α προσπαθήσει «να σου βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι, είναι βέβαιο πως δεν θα τα καταφέρει, αφού ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν «πιάνονται» εύκολα. Ωστόσο, ο ενεργός Κρόνος δεν παύει να είναι μια ισχυρή αντένδειξη για κάθε είδους συνεργασία και πρόσεξε μήπως τελικά βάλεις από μόνος/η σου «το κεφάλι σου στον ντορβά»!
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση καλείσαι να συμπαρασταθείς στον άνθρωπο σου, που μάλλον περνά δύσκολες ώρες. Όσο για τις νέες γνωριμίες, είναι ίσως σκόπιμο να τις βάλεις στο «ψυγείο».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η ημέρα φαίνεται να έχει αυξημένες υποχρεώσεις αλλά όλα θα πάνε καλά αν αντιμετωπίσεις με σύνεση και… στωικότητα, κάθε δύσκολο πρόβλημα που θα σου παρουσιαστεί. Το κάθε τι έχει την λύση του αλλά ακόμη κι αν αυτή αργήσει να έρθει, ο ενεργός Κρόνος θα σε βοηθήσει να καταλάβεις το που μπορεί να στηρίζεσαι και που όχι.
Ερωτικά
Με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που σε περιμένουν, είναι κάπως δύσκολο να επικεντρωθείς σε συναισθηματικά θέματα κι αν κάποιος δίπλα σου επιμένει να ασχολείται με αυτά… κακό του κεφαλιού του!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα μπορεί να έρθει εκείνη η «δύσκολη ώρα» για την οποία έχεις φυλάξει τις «εφεδρείες» σου, ιδιαίτερα τις οικονομικές. Ίσως λοιπόν κληθείς να συνδράμεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ίσως πάλι να πρόκειται για μια γενικότερη «ατυχία» στις οικονομικές σου υποθέσεις, σε κάθε περίπτωση όμως, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να αφήσεις την «ανάπτυξη» για αργότερα!
Ερωτικά
Η ημέρα προσφέρεται κυρίως για την αξιολόγηση προσώπων ή καταστάσεων που δείχνουν να «χωλαίνουν». Αν όμως θελήσεις να «μπεις» σε μια σχέση, τότε απλά… πας γυρεύοντας για προβλήματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Οι ευθύνες ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια αλλά οι όποιες δυσκολίες θα είναι υπεράνω των δυνάμεων σου, μόνον σε θέματα ή τομείς που έχεις κενά. Αντίθετα, ο ενεργός Κρόνος σου δίνει το δικαίωμα να αξιοποιήσεις την προνοητικότητα και το ρεαλιστικό σου πνεύμα. Παράλληλα όμως μπορεί να σε πιέσει συναισθηματικά σε ένα οικογενειακό ή προσωπικό σου ζήτημα.
Ερωτικά
Μπορείς να προσφέρεις πολύτιμες υπηρεσίες στους άλλους, βοηθώντας τους να καταλάβουν τι ακριβώς «παίζεται» στην προσωπική τους ζωή. Όμως στα δικά σου θέματα δεν έχεις μια τόσο καθαρή ματιά.

Διαβάστε ακόμα:

Η θαυματουργή κρέμα που εξαφανίζει μαύρους κύκλους και ρυτίδες σε 45 δευτερόλεπτα

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σήμερα προηγούνται εκείνα που πρέπει να γίνουν, καλό είναι λοιπόν να βάλεις στο περιθώριο οτιδήποτε ψυχαγωγικό. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να τσεκάρεις συσκευές και μηχανήματα, πριν μείνεις από τεχνική υποστήριξη την πιο κρίσιμη στιγμή. Αν όμως «ξέρεις από βέσπα», τότε απλά θα δώσεις λύσεις, χάνοντας μόνον… ολίγον από τον χρόνο σου!
Ερωτικά
Κάποιες «αναποδιές» της καθημερινότητας μπορεί να γίνουν αιτία κι αφορμή για να διαπιστώσεις ποιος/α νοιάζεται για σένα και ποιος/α όχι. Ωστόσο να θυμάσαι ότι αυτό το ενδιαφέρον μπορεί να είναι αυστηρά… επαγγελματικό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Οι καιροί δεν ευνοούν τα οικονομικά «ανοίγματα» και καλό είναι να αντιμετωπίσεις με μεγάλη επιφύλαξη, οποιαδήποτε πρόταση σε… παρασύρει να επενδύσεις! Επιπλέον, ίσως να σου τύχει κάποια ζημιά ή αναγκαιότητα, που δεν παίρνει αναβολή, οπότε «φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά». Παράλληλα όμως, ο ενεργός Κρόνος ευνοεί τις πωλήσεις.
Ερωτικά
Ίσως να σου γίνει μια «κρούση» από ένα άτομο.. αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας και σε μια τέτοια περίπτωση, πριν αποφασίσεις οριστικά για το τι θα πράξεις, θα πρέπει να «ακούσεις» κι αυτό που λέει η καρδιά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Σημασία δεν έχει μόνον το τι σου συμβαίνει αλλά πολύ περισσότερο το πώς το διαχειρίζεσαι. Αν λοιπόν βρεθείς προ μιας «στενόχωρης» εξέλιξης, εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, ώστε την επόμενη φορά να είσαι πλήρως έτοιμος/η για να ανταποκριθείς στα καθήκοντα σου. Αντίθετα αν ο Κρόνος «σε πάρει από κάτω», δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα.
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση μπορεί να προκύψουν κάποιες δυσκολίες ή «εμπλοκές» με οικεία πρόσωπα, που έχουν την δική τους άποψη για τα τεκταινόμενα. Όμως η σχέση είναι δική σου κι όχι δική τους…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι αγώνες σου τώρα… δικαιώνονται και το μόνο που σου απομένει είναι να διαχειριστείς σοφά και μετρημένα το πλεονέκτημα σου, να είσαι δηλαδή ο εαυτός σου! Παράλληλα το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο σε καλεί να εξαντλήσεις τις διοικητικές σου αρετές, μοιράζοντας ακριβοδίκαια καθήκοντα, υποχρεώσεις αλλά και τα εύσημα εκεί που πρέπει.
Ερωτικά
Η τήρηση των κανόνων και το πρεστίζ σου μπορούν να γίνουν το «όχημα» μιας σημαντικής προσωπικής επιτυχίας, αρκεί να διώξεις από μέσα σου οτιδήποτε το ενοχικό. Δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η ημέρα μπορεί να αποδειχθεί περισσότερο κουραστική από όσο υπολόγιζες, ιδιαίτερα αν συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, αφού ενδέχεται να επωμιστείς ευθύνες ή υποχρεώσεις που κανονικά ανήκουν σε άλλους. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να σου δώσει μια απογοήτευση από ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος.
Ερωτικά
Η εμπλοκή ενός φίλου ή μιας φίλης στις προσωπικές σου υποθέσεις, μπορεί να υποκρύπτει κι ένα άλλου είδους ενδιαφέρον για σένα από την πλευρά του/της, καλό είναι όμως να κρατήσεις τις αποστάσεις.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια για ελιγμούς και… ονειροβασίες και ίσως ήρθε η στιγμή που θα αντιμετωπίσεις «κατάματα» την πραγματικότητα. Αυτό όμως μπορεί να σε βοηθήσει να προβείς σε μια ρεαλιστική αναπροσαρμογή των σχεδίων σου, ιδιαίτερα αν εξαρτώνται από τις βουλές ενός ισχυρού προσώπου.
Ερωτικά
Το ευχάριστο είναι πως σε μια κρίσιμη στιγμή μπορείς να έχεις την συμπαράσταση και τις βοήθειες που χρειάζεσαι από έναν «δικό σου» άνθρωπο. Κι αφού είναι έτσι… χαλάλι και οι όποιες δυσκολίες!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact