ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Μ. Τετάρτης 12 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό περιλαμβάνει ικανοποιήσεις για το ζώδιό σου, οι οποίες σου ήταν άγνωστες μέχρι τώρα. Αγαπημένα πρόσωπα θα χαρούν με τις εξελίξεις στη ζωή σου, σε αντίθεση με κάποιους που θα σε ανταγωνιστούν. Μην ασχοληθείς με όσα ακούσεις και συνέχισε τον δρόμο σου, χωρίς να αφήσεις κανέναν να σε στενοχωρήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά καλή για τα αισθηματικά σου και μπορεί να γίνει καλύτερη, αν δεν αναφερθείς σε θέματα που μπορεί να σε φέρουν σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις, σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Στον οικονομικό τομέα, απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κλείσεις συμφωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η κοινωνική ζωή του ζωδίου σου κινείται σε πολύ έντονους ρυθμούς το τελευταίο διάστημα, γεγονός που σε ταλαιπωρεί και σε κουράζει ιδιαίτερα. Χαμήλωσε λίγο τους τόνους και αξιολόγησε πιο αυστηρά τις προσκλήσεις που δέχεσαι. Είναι αδύνατον να συνεχίσεις σε αυτούς τους ρυθμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις πολύ ερωτική διάθεση (ο Άρης ευνοεί τα αισθηματικά σου). Φρόντισε να εξωτερικευτείς στο ταίρι σου και να του δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις σε ένα πρόγραμμα τις προτεραιότητες που έχεις, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλα. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση ως προς τα έσοδά σου. Θα δεχτείς κάποιες συμφέρουσες προτάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Οι νέες προκλήσεις που προβλέπονται για το ζώδιό σου οδηγούν σε επιτυχία, αρκεί να μην αφήσεις τις ανασφάλειές σου να σε κατευθύνουν. Μετρίασε την ένταση και δείξε ψυχραιμία, ώστε να αξιοποιήσεις την ευκαιρία που θα σου προσφερθεί, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου, αρκεί όταν είστε μαζί να μην μιλάς για άλλα θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να προσέξεις σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις, γιατί θα βγεις εκτός προγράμματος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Μετά από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, κατά το οποίο οι συνθήκες ήταν ακατάλληλες για δράση, οι πλανήτες προσφέρουν στο ζώδιό σου ευκαιρίες να προωθήσεις την εξέλιξη των σχεδίων σου. Από τη σοβαρότητα, τη συγκέντρωση και τη συνέπεια που θα δείξεις θα καθοριστεί το τελικό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μην βιαστείς σήμερα να βγάλεις συμπεράσματα για το ταίρι σου, πριν ακόμη συζητήσεις μαζί του. Εσύ που ακόμη ζεις με τη μοναξιά, να ξέρεις ότι μπαίνεις σε μια περίοδο που θα κάνεις μια νέα σχέση, έτσι όπως ακριβώς θα την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα δημιουργηθούν προβλήματα και παρεξηγήσεις με συνεργάτες, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια και προβλήματα που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα θα συνεχίσουν να πληθαίνουν.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Οι ενοχές που προσπάθησαν, αγαπητέ Λέων, κάποιοι να σου φορτώσουν για ξένα ζητήματα, έρχονται στην επιφάνεια και ξεκαθαρίζουν. Πλέον είναι ολοφάνερο πως δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείσαι με αδιέξοδα, ιδιαίτερα όταν δεν σε αφορούν. Ο δρόμος σου είναι ανοιχτός και μπορείς να προχωρήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε στενοχωρήσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολλή ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου πλησιάζουν, αγαπητέ Παρθένε, και είναι πλέον ολοφάνερο πως δεν μπορείς παρά να χαρείς για όσα δημιούργησες. Κάποιοι έχουν αντίθετη γνώμη για τη στάση σου, δεν χρειάζεται όμως να ευχαριστήσεις τους πάντες, παρά μόνον όσους σε στηρίζουν όλο το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θέλεις να πεις κάποια πράγματα στο ταίρι σου σχετικά με τη συμπεριφορά του. Μην δώσεις άλλες αναβολές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Στα οικονομικά, θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Οι καταστάσεις επανέρχονται σε ικανοποιητικά επίπεδα για το ζώδιό σου, μετά από αρκετές δυσκολίες, γεγονός που θα σε ανακουφίσει και θα σε παροτρύνει να προχωρήσεις. Οι χαμένες ισορροπίες θα επιστρέψουν και όλα θα δείχνουν ότι οδηγούνται στην ολοκλήρωσή τους, όταν ξαφνικά κάποιο απρόοπτο εμπόδιο θα μπλοκάρει τα πάντα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και όλα θα επανέλθουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν μειώσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις με άλλα θέματα που σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αλλά θα χρειαστεί να κινηθείς πιο γρήγορα για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να τη διαχειριστείς σωστά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact