ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι Ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας [9/12/19]

Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα,Δευτέρα (9/12/19).

κριός

Μπορεί να πιστεύεις πως πρέπει να τονίσεις κάτι στον αγαπημένο σου. Ωστόσο η συζήτηση που θα κάνετε, θα είναι εντονότερη απ’ ότι νόμιζες. Αν είσαι σίγουρη πως πρέπει να πεις αυτό που θέλεις, πες το….αλλά να είσαι προετοιμασμένη για μια σκληρή ανταλλαγή. Αν σκοπεύεις να πεις την ωμή αλήθεια, τότε να είσαι έτοιμη να δεχτείς επίθεση.

ταύρος

Μια σαφής ένδειξη ότι κάτι μπορεί να προχωρήσει στα ερωτικά σου, νιώθεις την ανάγκη να την εκτιμήσεις προσεκτικά. Μια συμφωνία, ή μια δέσμευση μπορεί να προχωρήσει, αλλά μπορεί να χρειαστεί να διαβάσεις ανάμεσα στις γραμμές των όσων λέει ο εραστής σου, για να καταλάβεις πώς εξελίσσεται κάτι. Ίσως, να μη θέλεις να προσπαθήσεις τόσο πολύ για να καταλάβεις όσα λέει….αλλά αν διαθέσεις λίγο χρόνο γι’ αυτό, θα διασαφηνίσεις ότι κατάλαβες σωστά.

δίδυμοι

Κάνοντας μια μακροσκελή συζήτηση που θα προτιμούσες να τελειώσει, θα χρειαστεί πιθανώς δύο πράγματα από σένα. Το πρώτο, να αναλάβεις πρωτοβουλία να το εσύ, αφού δεν το κάνει ο εραστής σου ….και το δεύτερο να είσαι εκ των προτέρων, λιγότερο μυστικοπαθής. Μ’ αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις τον εραστή σου ν’ ακολουθήσει το παράδειγμά σου και να δείξει περισσότερη προθυμία να ανοιχτεί κι αυτός.

καρκίνος

Το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις, είναι να απογοητεύσεις τον εραστή σου. Όμως δε θέλεις ν’ αναλάβεις και όλη την ευθύνη για κάτι, που πρέπει να μοιραστείτε. Μπορείς να ζητήσεις από το ταίρι σου να ασχοληθείτε μαζί, όπου υπάρχει μια κοινή υποχρέωση… και το ταίρι σου να το δεχτεί ευχάριστα. Θα χρειαστεί να βρεθούν κάποιες ισορροπίες….και για η επίτευξή τους, βασίζεται σε σένα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact