ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 12 Απριλίου

Κριός♈
Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, το Εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο σήμερα, θα φέρει κάποια ωφέλιμα γεγονότα στη ζωή σου, ακόμα κι αν δεν γίνουν άμεσα αντιληπτά και αισθητά! Η ημέρα επιφυλάσσει για σένα, θετικές αλλαγές στην διάθεση σου και στην ψυχολογία σου! Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από το Τετράγωνο Ερμή-Δία και αυτή την φορά να συνδυάσεις λογική και διαίσθηση και οι αποφάσεις σου, θα είναι σίγουρα ορθές!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις θετικές εξελίξεις, όσον αφορά έναν έρωτα απωθημένο, κρυφό ή και παρελθοντικό! Δίνεις τέλος σε αμφιβολίες και μπερδεμένα συναισθήματα, αφού το τοπίο ξεκαθαρίζει, βλέπεις την αλήθεια και ξέρεις πλέον τι πρέπει να κάνεις! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδιώκεις και πετυχαίνεις εντιμότητα, σταθερότητα και σιγουριά στην σχέση σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, αναδεικνύεις την αυξημένη και αποτελεσματική δημιουργικότητα σου! Οικονομικά, θα υπάρξουν σημαντικά σημάδια βελτίωσης!

Ταύρος♉
Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, η Αφροδίτη σήμερα, σχηματίζει ένα πολύ ωφέλιμο για σένα, Εξάγωνο με τον Κρόνο! Η ημέρα αυτή, αποτελεί εγγύηση για τους στόχους σου και σε αποζημιώνει για όλες τις προσπάθειες και τους αγώνες που έχεις κάνει μέχρι τώρα! Μπορείς να αισιοδοξείς και να κάνεις ριζικές αλλαγές σε ότι σε ενοχλεί! Οι φίλοι είναι στο πλευρό σου και σε βοηθούν σε κάθε σου εγχείρημα, έμπρακτα και λεκτικά! Φρόντισε μόνο, κάποια πρόσωπα και σχέσεις που λανθασμένα εμπιστεύεσαι σήμερα, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Δία!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα δεις νέους ουσιαστικούς ερωτικούς δρόμους να ανοίγονται μπροστά σου, γεμάτους ευκαιρίες, εμπειρίες και εξελίξεις, ώστε να πραγματοποιήσεις ένα μεγαλεπήβολο συναισθηματικό όνειρο! Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν, πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση ή κάνεις συζήτηση με τον σύντροφο, να συμβουλευτείς και τους στενούς σου φίλους!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά πες όχι σε έξοδα και σπατάλες! Επαγγελματικά, η ημέρα θέλει σύνεση και αυτοσυγκράτηση, για να μην παρασυρθείς σε λάθη!

Δίδυμοι♊
Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, η Αφροδίτη σήμερα, σχηματίζει Εξάγωνο με τον Κρόνο και σου δίνει επιτέλους την πολυπόθητη ευκαιρία, να οργανώσεις καλύτερα την ζωή σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει πολύ, να καταφέρεις να εκπληρώσεις ουσιαστικούς και φιλοδοξίες, αλλά και να τελειοποιήσεις την κοινωνική σου εικόνα! Πιθανό σήμερα, να κάνεις και κάποιες υπερβολές, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Δία, αλλά η τύχη θα είναι με το μέρος σου και δεν θα υπάρξουν συνέπειες!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος και σε απασχολεί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλάζεις στρατηγική διεκδίκησης, αφού θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα, διότι πλέον είσαι αποφασισμένος για κάτι πραγματικά σοβαρό και επιφανές και κυρίως αποδεκτό από τους γύρω σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να έχεις τώρα την ευκαιρία, να αποφασίσεις με τον σύντροφο, ένα είδος επισημοποίησης!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματική επιτυχία να περιμένεις και κυρίως εδραίωση και σταθερότητα! Οικονομικά, διευθέτησε εκκρεμότητες και μην κάνεις ανούσια έξοδα!

Καρκίνος♋
Γενικά
Φίλε Καρκίνε, η Αφροδίτη σήμερα σχηματίζει ένα τυχερό για σένα, Εξάγωνο με τον Κρόνο! Η όψη αυτή θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα, σε ό,τι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις, σε οποιονδήποτε τομέα! Έχεις τώρα την ευκαιρία, να εκμεταλλευτείς την τύχη σου και τις επαφές σου και να γευτείς την επιτυχία, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και στις διαπροσωπικές σου επαφές και σχέσεις, κυρίως μέσα από επικοινωνίες και συναντήσεις! Προσοχή μόνο στην νευρική οδήγηση, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Δία!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, θα σου φέρει σίγουρα ουσιαστικές νέες γνωριμίες, μπόλικο φλερτ και ευχάριστα μηνύματα ή τηλεφωνήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, επικοινώνησε τον σύντροφο, αφού ευνοούνται πολύ οι συζητήσεις που στοχεύουν στην επισημοποίηση μίας σχέσης ή την εύρεση λύσεων στα κοινά προβλήματα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, θα έρθει ένα πολύ καλό νέο σήμερα! Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact