ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 12 Μαϊου

Ποια Ζώδια θα ευνοηθούν και ποια όχι την Παρασκευή;

Διαβάστε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Με την Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να «χάσεις τον λογαριασμό» από τις πολλές γνωριμίες αλλά και τα νέα ενδιαφέροντα που προκύπτουν, όπως κι αν έχει όμως όλη αυτή η ποικιλία είναι συμβατή με τον χαρακτήρα σου, οπότε ζημιωμένος/η δεν θα βγεις! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε ωθεί να προβείς σε κάποιες «εξεζητημένες» επιλογές είτε στις αγορές, είτε στα προσωπικά σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ένα δώρο-έκπληξη.
Ερωτικά
Με τον Ουρανό να «κάνει παιχνίδι», αν είσαι μόνος/η θα έχεις την ευκαιρία να μπεις σε μια κατάσταση που ανεξάρτητα από την κατάληξη της μπορεί να σου προσφέρει μερικές πολύ ιδιαίτερες στιγμές. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να αιφνιδιαστείς δυσάρεστα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σε φέρει μπροστά σε «έκτακτες» καταστάσεις, είτε στα προσωπικά, είτε στην δουλειά σου κι ίσως χρειαστεί να προσαρμοστείς άμεσα σε ένα νέο καθεστώς. Επιπλέον ίσως ενοχληθείς από την συμπεριφορά ή τις επιλογές ενός προσώπου, να θυμάσαι όμως ότι λειτουργεί «προβοκατόρικα». Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις έναν περιβάλλοντα χώρο, που σου αρέσει και σε εκφράζει.
Ερωτικά
Σήμερα έλκεις πρόσωπα, γοητευτικά μεν αλλά και ασύμβατα με τον χαρακτήρα σου, δε. Αν πάντως έχεις «κολλήσει» σε μια κατάσταση, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει στην απεμπλοκή σου, έστω κι αν οι… τρόποι του δεν σου αρέσουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ακόμη κι αν κάποιοι γύρω σου θεωρούν ότι «θα φας το κεφάλι σου» με αυτά που κάνεις, ο καλύτερος τρόπος για να πετύχεις σήμερα τους στόχους σου είναι να πας κόντρα στο ρεύμα, αφού στην αντίθετη περίπτωση κινδυνεύεις να πέσεις θύμα μιας αρνητικής έκπληξης ή κάποιων αποκαλύψεων, που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Επιπλέον, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει σε ένα ταξίδι ή γενικότερα στην αύξηση των μετακινήσεων σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία που να συγκεντρώνει πολλά από εκείνα τα χαρακτηριστικά που σε «γοητεύουν», όπως είναι για παράδειγμα το ιδιαίτερο πνευματικό επίπεδο. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε καλείσαι να την ανανεώσεις… επειγόντως!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα ενδέχεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου και παρά τα όποια «σκαμπανεβάσματα» το τελικό πρόσημο στον ισολογισμό σου αναμένεται να είναι θετικό. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να προβείς σε αλλαγές στην δουλειά σου αλλά και να μην θεωρείς ως δεδομένη την βοήθεια από τους «δικούς σου» ανθρώπους. Αντίθετα μπορεί να δεις καλό από ένα πρόσωπο με το οποίο τυπικά δεν σας συνδέει τίποτα.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις ένα παραπάνω βήμα προς την ευτυχία σου, αυτήν την φορά όμως έχεις να κάνεις όμως με κάτι διαφορετικό και αν θες πραγματικά να πετύχει το εγχείρημα σου, θα πρέπει να αλλάξεις πολλά και στην δική σου νοοτροπία.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου μπορεί να συμβάλλει στην ανάδειξη των προσόντων αλλά και των ελαττωμάτων σου, γι’ αυτό φρόντισε να «βγάλεις» τον καλύτερο εαυτό σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σου συνιστά να εκμεταλλευτείς την πρόσβαση σου σε άτομα που θεωρούνται δυσπρόσιτα ή «ιδιότροπα» και τα οποία στην παρούσα φάση δείχνουν πρόθυμα να σε βοηθήσουν. Ίσως μάλιστα να σου γίνει μια πρωτότυπη όσο και ρηξικέλευθη πρόταση.
Ερωτικά
Μόνον οι επιφυλάξεις σου σε εμποδίζουν να ζήσεις έναν έρωτα απαλλαγμένο από ταμπού, προκαταλήψεις και κλισέ. Αν όμως σκεφτείς τι κατάληξη είχαν κάποιες «νορμάλ» καταστάσεις θα συνειδητοποιήσεις ότι τελικά δεν έχεις να χάσεις κάτι από μια… δοκιμή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Όσο κι αν είσαι μαθημένος/η να κινείσαι βάσει προγράμματος, σήμερα καλείσαι να γίνεις πιο ελαστικός/η κι ευέλικτος/η, αφού ο ενεργός Ουρανός προσθέτει στο «μενού» της ημέρας απρόβλεπτες καταστάσεις ικανές να ανατρέψουν τα σχέδια σου, ιδιαίτερα τα οικονομικά. Παράλληλα όμως η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να κάνεις αυτό που… ξέρεις καλά, να επιληφθείς δηλαδή θεμάτων που σχετίζονται με την σωματική και ψυχική σου ευεξία.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να σε φέρει ενώπιον καταστάσεων που μέχρι χθες μπορεί να θεωρούσες εξαιρετικά απίθανο να σου συμβούν. Αν πάντως αναζητάς μια πολύ ιδιαίτερη σεξουαλική εμπειρία ίσως ήρθε η στιγμή να εκπληρωθεί η επιθυμία σου!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact