ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 17 Μαρτίου

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 17 Μαρτίου

17 Μαρτίου 2017

Ίσως αυτή η Παρασκευή να μην είναι τόσο… χαμογελαστή όσο οι υπόλοιπες. Το Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, φέρνει σκληρότητα, εμπόδια, δυσκολίες αλλά και οριστικές ρήξεις για όσους δεν προσπαθήσουν! Επηρεάζει κυρίως τα Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού και ιδίως εκείνα του 3ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Οι πλανήτες επιφυλάσσουν στο ζώδιό σου πρωτόγνωρες εμπειρίες που θα σε γεμίσουν χαρά, ‘φορτίζοντας’ τις μπαταρίες σου. Μην φοβηθείς να ακολουθήσεις τα γεγονότα όπως έρθουν. Χαλάρωσε και άσε τον εαυτό σου να απολαύσει όσα στερήθηκε όλο αυτό το διάστημα. Τα καλύτερα έρχονται και θα έχουν μεγάλη διάρκεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποιες λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, θα τις δώσεις χάρη και στη μεγάλη κατανόηση του συντρόφου σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις στη ζωή σου κάποιο ταίρι, με τον Ερμή που είναι στο ζώδιό σου, μπορείς να κάνεις πολλά ώστε να έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, σήμερα θα προκύψουν κάποια προβλήματα και θα πρέπει να δείξεις μεγάλη ψυχραιμία, χωρίς να εκνευριστείς, για να τα ξεπεράσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά μην ξεχνάς ότι έχεις να καλύψεις πολλές υποχρεώσεις, γι’ αυτό μην κάνεις έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Μην αφήνεις τον χρόνο σου να πηγαίνει χαμένος. Συγκεντρώσου στα ζητήματα που απαιτούν άμεση λύση και μην αφήνεις τις προσωπικές σου υποθέσεις να εκκρεμούν προς όφελος άλλων. Οι καταστάσεις εξελίσσονται σε πολύ γρήγορους ρυθμούς για το ζώδιό σου, αρκεί να μην τις μπλοκάρεις με την αναβλητικότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα υπάρχει μεγάλη ισορροπία και ηρεμία στα αισθηματικά σου. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μην απαισιοδοξείς, γιατί μπαίνεις σε μια περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα πετύχεις αυτό που θέλεις. Στα οικονομικά σου, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να καλύψεις, ενώ εσύ συνεχίζεις να κάνεις πολλά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Οι εμπειρίες του παρελθόντος σε γέμισαν άγχος και ανασφάλεια για το αύριο, γεγονός που εμποδίζει την προσωπική σου δράση. Μην περιμένεις κοιτάζοντας πίσω. Η ζωή σού ανήκει και τα άστρα υπόσχονται στο ζώδιό σου νέες ευκαιρίες που θα σε κάνουν να ξεχάσεις όσα πέρασες, πολύ σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, πλησίασε σήμερα περισσότερο το ταίρι σου και μίλα του για αυτά που σε προβληματίζουν, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι οι σωστές. Ξεκαθάρισε αυτή την περίοδο πράγματα που εμποδίζουν την υλοποίηση των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Θα μπορέσεις αυτή την περίοδο να κάνεις κάποιες κινήσεις, προκειμένου να τα ισορροπήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Οι υποχρεώσεις που προκύπτουν τον τελευταίο καιρό δοκιμάζουν τα όριά σου με βάναυσο τρόπο. Χαλάρωσε λίγο τους ρυθμούς σου, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις την ανάκαμψη που επιθυμείς στη ζωή σου, χωρίς παράλληλα να βλάψεις τις προσωπικές σου ισορροπίες. Η κατάσταση βελτιώνεται για το ζώδιό σου, σταθερά, με αργούς ρυθμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, ο Ερμής από τον Κριό βελτιώνει την επικοινωνία σου. Απαλλάξου από το άγχος ώστε να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια βραδινή έξοδος θα σου έκανε πολύ καλό. Για σένα που δεν έχεις ταίρι, αυτή η περίοδος είναι άκρως ερωτική και μπορείς να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Εκεί που η απογοήτευση σε είχε καθηλώσει και απορούσες με τις εξελίξεις, ένα τεράστιο κύμα βοήθειας έρχεται να σε σκεπάσει, αγαπητέ Λέων, γεμίζοντάς σε αισιοδοξία. Ίσως είχες ξεχάσει εδώ και καιρό πως η ζωή τελικά είναι όμορφη. Πάρε τώρα μία ανάσα, γιατί η καθημερινότητα απαιτεί σκληρή δουλειά ακόμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή. Θα δώσεις έναν καλό τόνο στη σχέση σου και το ταίρι σου θα περάσει πολύ όμορφα μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες ευνοούνται. Σήμερα απόφυγε να κλείσεις σημαντικές οικονομικές συμφωνίες. Κάποιες υποχρεώσεις που έχεις θα μπορέσεις να τις καλύψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο δρόμος που διάλεξες δεν είναι τόσο εύκολος και απαιτεί μεγαλύτερες θυσίες από όσο περίμενες. Μην φοβηθείς την προσπάθεια – αντιθέτως, απελευθέρωσε τον δυναμισμό σου, ώστε να μπορέσεις να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για κατάκτηση και επιτυχία. Τα άστρα ευνοούν την τολμηρή διάθεση του ζωδίου σου και σε οδηγούν σε ευχάριστα αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις που θα εξασφαλίσουν την καλή πορεία της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Σήμερα θα έχεις μεγάλη ενέργεια και θα αρχίσεις να υλοποιείς κάποια σχέδια ή υποθέσεις που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν λίγο καλύτερα, αλλά φρόντισε να μην ξεφύγεις καθόλου από τον προγραμματισμό που έχεις κάνει.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν, αγαπητέ Ζυγέ, στις επιδιώξεις σου και δέχεσαι εύστοχη καθοδήγηση από αρμόδια άτομα. Η θετική σου διάθεση θα ενισχύσει την προσπάθεια και η συγκέντρωσή σου θα σε οδηγήσει σε επιτυχία. Απελευθέρωσε το ένστικτό σου που σε καθοδηγεί σωστά και μην αφήσεις τον αρνητισμό κάποιων να σε μπλοκάρει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα νιώσεις κάποια απομόνωση στη σχέση σου. Μίλα με το ταίρι σου, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα μπορείς να κάνεις καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα, αλλά φρόντισε να τελειώσεις με κάποια στάσιμα θέματα που έχεις τώρα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, αν κι εσύ ακόμη δεν ικανοποιείσαι, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact