ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 21 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η ζωή σου βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, καθώς έχεις συνειδητοποιήσει λάθος τακτικές που ακολουθούσες για χρόνια και προσπαθείς να τις βελτιώσεις για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που προέκυψαν. Δείξε ψυχραιμία, όταν τα πράγματα παρουσιάζουν καθυστέρηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να εκθέσεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στο ταίρι σου, για θέματα που θέλεις να πραγματοποιηθούν στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα, σε σχέση με την πορεία της. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις που πριν απαντήσεις, πρέπει να προσέξεις αρκετά.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Από σήμερα ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιό σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! Μην αφήνεις περιθώρια για δράση εις βάρος σου, σε άτομα που μπορούν να σε βλάψουν ουσιαστικά. Συγκεντρώσου στους στόχους σου χωρίς να υπερεκτιμάς τις δυνάμεις σου και μην αστειεύεσαι με όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου. Τα πράγματα αλλάζουν ξαφνικά και ίσως εκτεθείς, αν δεν προσέξεις έγκαιρα τη στάση σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι συνθήκες στην σχέση σου είναι κατάλληλες, ώστε να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στην δουλειά σου αλλά μην αγχώνεσαι, γιατί στο τέλος θα τα καταφέρεις όλα και πολύ καλά. Στα οικονομικά ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω, για αυτό καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα, για να ξεπεράσεις το πρόβλημα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Η εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου υπήρξε πολύ μεγάλη. Η τύχη σε αποζημίωσε πλουσιοπάροχα για όσα πέρασες στο παρελθόν και βρίσκεσαι μπροστά σε μία επιλογή, που δυσκολεύεσαι να τολμήσεις. Μην υπεκφεύγεις παρά σκέψου ώριμα και προγραμματίσου προσεκτικά πριν δράσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στην σχέση σου με την συζήτηση, αλλά και με την αλλαγή του εαυτού σου, μπορούν να ξεπεραστούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα ζητήματα της δουλειάς σου πηγαίνουν μια χαρά. Σταμάτα να σε πιάνουν οι ανασφάλειες και ο πανικός σου. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές. Στα οικονομικά προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγούν να κάνεις μόνο έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η οικογένεια σε στηρίζει με ουσιαστικό τρόπο, παρόλο που δεν ικανοποιείσαι όσο θα έπρεπε. Αναγνώρισε πως δεν είναι εφικτό να αντιλαμβάνονται οι άλλοι ακριβώς τι θέλεις χωρίς να τους το εξηγήσεις και προσπάθησε να βελτιώσεις τις μεταξύ σας ισορροπίες, όσο μπορείς ακόμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μίλησε με το ταίρι σου για θέματα που σε απασχολούν μέσα στην σχέση σου και μην αφήνεις τις απορίες να σε απομακρύνουν από κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να τελειώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις, για να μπορέσεις να προχωρήσεις στα σχέδιά σου. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ότι συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, να τα χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό περιλαμβάνει ικανοποιήσεις σε αρκετά επίπεδα, που σε αγγίζουν δυστυχώς με αρνητικό τρόπο, εξ αιτίας της κακής σου ψυχολογίας. Άφησε τον εαυτό σου να χαρεί για όσα του προσφέρονται και μην τον μπλοκάρεις συνεχώς με κακές σκέψεις. Η σκηνοθεσία της ζωής αποτυγχάνει, άφησε το σενάριο στο δημιουργό της.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δείξε περισσότερη τρυφερότητα σήμερα στο ταίρι σου και μην απορροφάσαι από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς προτάσεις στην δουλειά σου που θα είναι πολύ καλές για σένα. Ακόμη θα μπορέσεις να κάνεις καλές συνεργασίες που θα σε ευχαριστήσουν πολύ. Στα οικονομικά σου αυτή την περίοδο, θα έχεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Μην αφήνεις κανέναν να σε επηρεάσει αρνητικά, με σκοπό να εμποδίσει τα σχέδιά σου. Το μέλλον σου ανήκει και μπορείς να το διαμορφώσεις με τον τρόπο που εσύ επιθυμείς, αρκεί να μην βάζεις τον εαυτό σου σε απαθή θέση αφήνοντας να επικρατούν λάθος συνθήκες. Δείξε σοβαρότητα και ασχολήσου προσωπικά με τις επιδιώξεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη που είναι στους Ιχθείς, θα σε ευνοήσει σήμερα να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τις προσδοκίες που έχεις σε βεβαιώνω ότι θα τις εκπληρώσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις καμιά αλλαγή στην δουλειά σου και μην έχεις άγχος για την πορεία της. Τα πράγματα τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Στα οικονομικά σου υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να κάνεις και κινήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο σωστός προγραμματισμός και η συνέπεια που έδειξες, είχαν σαν αποτέλεσμα να ικανοποιηθείς αρκετά. Μέσα σε αυτή τη διαδικασία μπόρεσες να ξεχωρίσεις τους εχθρούς από τους φίλους σου. Τώρα είσαι σε θέση να μην εκπλήσσεσαι πλέον και να βαδίζεις με τις δικές σου δυνάμεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να αποφασίσεις τι θέλεις πραγματικά από το ταίρι σου και την σχέση σου και μετά μπορείς να μιλήσεις για την πορεία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου σήμερα θα έχεις άγχος, γιατί θέλεις να τελειώνεις πολλά πράγματα μαζί. Βάλε πρόγραμμα και είναι σίγουρο ότι όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Στα οικονομικά σου κινήσου με σύνεση και μην κάνεις σπατάλες και έξοδα που σε θέτουν εκτός προγράμματος.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact