ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 22 Απριλίου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Μια σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού έχει βέβαια τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της και σίγουρα θα κληθείς να ανταποκριθείς σε ποικίλες προκλήσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Εκείνο όμως που σίγουρα θα σε ευχαριστήσει είναι η διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου σου με πολύ ξεχωριστά πρόσωπα. Παράλληλα, η Πανσέληνος επηρεάζει τα οικονομικά σου και καλό είναι να μην βιαστείς να προβείς σε αχρείαστες αγορές.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να μπεις σε μια κατάσταση που ανεξάρτητα από την κατάληξή της μπορεί να σου προσφέρει μερικές πολύ ιδιαίτερες στιγμές. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ένα ανάλογο «έκτακτο» συμβάν θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος είναι πιθανόν να σου δημιουργήσει μια εσωτερική αναστάτωση και μια κυκλοθυμία, τόσο που μπορεί να μην αναγνωρίζεις τον εαυτό σου!
Παράλληλα, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε καλεί να αλλάξεις το πλαίσιο των εργασιακών σου σχέσεων πριν βρεθείς προ απροόπτου. Ακόμη, καλό είναι να είσαι πιο ανοικτός/η σε διαφορετικές νοοτροπίες κι αντιλήψεις, ώστε να αποφύγεις άσκοπες εντάσεις.
Ερωτικά
Αν είσαι ανοιχτός/η στους πειραματισμούς, τότε η «περιέργειά» σου μπορεί να καλυφθεί και με… το παραπάνω! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να σε φέρει πολύ πιο κοντά σε ένα πρόσωπο, με το οποίο έχετε και επαγγελματική σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Με την συνδρομή της συνόδου Αφροδίτης-Ουρανού, η ημέρα προσφέρεται για καλή παρέα και μάλιστα με πρόσωπα που έχουν να σου δώσουν κάτι το διαφορετικό! Μπορείς ακόμη να εκφραστείς δημιουργικά ακολουθώντας ένα νέο μονοπάτι ή να γευθείς κάτι το «εξωτικό». Παράλληλα όμως, η Πανσέληνος σε καλεί να μεριμνήσεις για θέματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου, πριν κτυπήσει «καμπανάκι»!.
Ερωτικά
Αν πραγματικά το θέλεις, δεν υπάρχει κάτι που να σε εμποδίζει να ζήσεις έναν έρωτα απαλλαγμένο από ταμπού και προκαταλήψεις. Στην συγκεκριμένη φάση μάλιστα είναι ακριβώς αυτό που ενδείκνυται για την προσωπική σου ζωή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος τονίζει τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα κι αν έχεις παιδιά καλό είναι να «σκύψεις» πάνω στις ανάγκες και τις επιθυμίες τους, πριν βρεθείς προ απροόπτου. Ανάλογες «εκπλήξεις» μπορεί να προκύψουν και στις φιλικές σου σχέσεις κι αν δεις τα πράγματα να «ξεφεύγουν», ίσως το μόνο που μπορεί να σε προστατέψει αποτελεσματικά είναι η τήρηση των αποστάσεων! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να ανανεώσεις τον χώρο σου.
Ερωτικά
Αν και σου είναι δύσκολο να αποδέχεσαι ένα «ελεύθερο» καθεστώς στις σχέσεις σου, όταν έχεις να κάνεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πραγματικά, σήμερα ίσως πρέπει να κάνεις μια εξαίρεση, ιδιαίτερα αν δεν θες να χαλάσει το καλό κλίμα «δι’ ασήμαντον αφορμήν»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Το να πρωτοτυπείς δεν είναι βέβαια κάτι νέο για σένα αλλά σήμερα, με την συνδρομή της συνόδου Αφροδίτης-Ουρανού, μπορεί να γίνει μέσα από διαδικασίες ή δραστηριότητες που θα σε ενθουσιάσουν. Παράλληλα όμως, η Πανσέληνος σηματοδοτεί έκτακτες εξελίξεις σε σχέση με την οικογένεια αλλά και την καριέρα σου κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις μια σημαντική απόφαση που θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους.
Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές για μια νέα γνωριμία που μπορεί να έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που σου αρέσουν ή σε συναρπάζουν. Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση σίγουρα μπορείς να την ανανεώσεις με πράγματα που γίνονται σπάνια!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Τα καλά νέα είναι ότι τα οικονομικά σου μπορεί να γνωρίσουν μια απρόσμενη βελτίωση ή να λάβεις ένα δώρο που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Γενικότερα όμως η ημέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ζωηρή σε μετακινήσεις κι επαφές, με την Πανσέληνο να σε πιέζει να διεκπεραιώσεις πολλά μέσα σε στενά χρονικά περιθώρια. Θέσε λοιπόν έγκαιρα τις προτεραιότητές σου κι οργανώσου ώστε να μη «χαθείς» σε έναν κυκεώνα υποχρεώσεων.
Ερωτικά
Αν πραγματικά το επιθυμείς μπορείς να έχεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική «συνάντηση» κι ίσως μάλιστα με ένα πρόσωπο, που ούτε σου περνούσε από το μυαλό ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι μεταξύ σας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact