ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 22 Ιουλίου

Καλημέρα!!!

Διαβάστε σήμερα ποια ζώδια και ποια όχι θα ευνοηθούν. Πως θα κυλήσουν τα ερωτικά σας και τι θα γίνει με τα οικονομικά σας.

Διαβάστε αναλυτικά:

Κριός

Γενικά
Σύντομα, αγαπητέ Κριέ, θα δεχτείς μια πρόταση την οποία θα πρέπει να εξετάσεις πολύ προσεκτικά, καθώς είναι πολύ πιθανόν να κρύβει κάποιους κινδύνους τους οποίους μπορείς να αποφύγεις. Μην βιαστείς να προχωρήσεις σε τίποτα και μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, καθώς ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου διάθεση θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές επαγγελματικές σου υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες ευνοούνται, ενώ μπορείς να υλοποιήσεις και σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

Γενικά
Οι καταστάσεις που αντιμετωπίζεις τον τελευταίο καιρό, αγαπητέ Κριέ, απαιτούν ειδικό χειρισμό και τεράστια υπομονή για να μπουν σε σειρά. Μην βιάζεσαι και δείξε ψυχραιμία. Η ένταση και ο θυμός δεν θα βοηθήσουν να οδηγηθείς στα επιθυμητά αποτελέσματα, τα οποία δεν θα αργήσουν. Προετοιμάσου να τα δεχτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου κινούνται σε μέτρια επίπεδα και χρειάζονται λίγη προσοχή. Καλό θα είναι να κινητοποιηθείς περισσότερο και να μην αφήνεις κάποια πράγματα στην τύχη τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα καταφέρεις αυτά που θέλεις, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Στα οικονομικά σου, απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Ταύρος

Γενικά
Το κοινωνικό σκηνικό διαμορφώνεται θετικά για το ζώδιό σου και σου χαρίζει ευκαιρίες για δράση που θα σε απογειώσουν. Νέες γνωριμίες προβλέπονται στη ζωή σου και υπόσχονται πολλά για τη μελλοντική σου εξέλιξη. Χαλάρωσε και άσε τον εαυτό σου να προχωρήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πολλά κακώς κείμενα θα αρχίσουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις σχετικά με νέα ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Συνεχίζεις και κάνεις προσπάθειες για να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Δίδυμοι

Γενικά
Υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη σε αγχώνουν, αγαπητέ Δίδυμε, και θα αναθεωρήσεις πολλά κατά τη διάρκεια των ερχόμενων ημερών. Μία σημαντική βοήθεια που θα δεχτείς θα σε απελευθερώσει από πιέσεις και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις πολλά επείγοντα ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στον σύντροφό σου ότι τα αισθήματα που τρέφεις για εκείνον είναι αληθινά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Οικονομικά, θα πρέπει να κινηθείς με μεγάλη προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα, χωρίς να αντιλαμβάνεσαι ότι θα έχεις πρόβλημα αργότερα.

Καρκίνος

Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δύσκολος και γεμάτος εμπόδια τα οποία καλείσαι να ξεπεράσεις, αγαπητέ Καρκίνε, προκειμένου να ολοκληρώσεις τους στόχους σου. Προσπάθησε να κατανοήσεις με σοβαρότητα τις απαιτήσεις που επιβάλλουν οι νέες συνθήκες και τίποτα δεν θα σταθεί πλέον εμπόδιο σε όσα έχεις δρομολογήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι κάποιες καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

Λέων

Γενικά
Τα άστρα προσφέρουν στο ζώδιό σου τη δυνατότητα να προχωρήσεις δυναμικά στη ζωή σου και να εξασφαλίσεις καλύτερη ποιότητα σε όλα τα επίπεδα. Ακολούθησε το ένστικτό σου το οποίο θα σε οδηγήσει απολύτως σωστά. Σύντομα προβλέπεται ολοκληρωτική επιτυχία η οποία θα έχει μεγάλη διάρκεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Μην βλέπεις εγωιστικά κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις και να μην καταπιάνεσαι με πάρα πολλά, ειδάλλως θα πάρεις λανθασμένες αποφάσεις και στο μέλλον δεν θα μπορείς να τις διορθώσεις. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε εκνευρίσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Παρθένος

Γενικά
Κάποιο άτομο από τον φιλικό σου κύκλο, αγαπητέ Παρθένε, θα σε απασχολήσει και θα σε ταράξει. Μην βιαστείς όμως, να αντιδράσεις, καθώς ενδέχεται να μην γνωρίζεις εξ αρχής όλα τα στοιχεία που οδήγησαν στη συγκεκριμένη συμπεριφορά. Όταν ενημερωθείς πλήρως, θα αξιολογήσεις πιο σωστά και θα αποφύγεις μια περιττή ρήξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και να κινήσεις έτσι τα πράγματα ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου προβλέπεται μεγάλη δραστηριότητα. Η υπερκινητικότητα που θα έχεις, θα σε ωθήσει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Οικονομικά, έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με πολλή σύνεση και να μην κάνεις καμία παρορμητική κίνηση.

Ζυγός

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα πολλά ζητήματα θα τακτοποιηθούν, αγαπητέ Ζυγέ, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει και να σε προτρέψει να αλλάξεις πορεία. Η σοβαρότητα και η συνέπεια που θα δείξεις, θα εξασφαλίσουν το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς αυτή την περίοδο να λύσεις προβλήματα που ταλανίζουν τη σχέση σου, με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, πολλά πράγματα που καθυστερούν θα σε εκνευρίσουν πάρα πολύ. Προσπάθησε να κάνεις ένα σωστό πρόγραμμα, ώστε να λύσεις τις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία. Μπορείς και να αποταμιεύσεις, αρκεί να κάνεις σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείς.

Σκορπιός

Γενικά
Η λογική, η καλοσύνη και η ευγένειά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, δημιουργούν θετικό κλίμα στον κοινωνικό σου περίγυρο και αυτό σου ανταποδίδει εύνοια σε όλους τους τομείς. Επωφελήσου και διεύρυνε τον κύκλο σου. Το γεγονός ότι εντυπωσιάζεις τους άλλους θα σε βοηθήσει να πετύχεις στόχους με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα τα πας μια χαρά. Δίνεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου θα καταφέρεις να προλάβεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Μέτρα ό,τι κάνεις, ώστε να μπορέσεις να βάλεις μια τάξη.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact