ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 24 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σύντομα, αγαπητέ Κριέ, πρόκειται να δεχτείς μια πρόταση, την οποία όμως θα πρέπει να εξετάσεις πολύ προσεκτικά, καθώς είναι πολύ πιθανόν να κρύβει κινδύνους τους οποίους μπορείς να αποφύγεις εντοπίζοντάς τους. Μην βιαστείς να προχωρήσεις σε καμία κατάσταση και μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μίλα σήμερα με το ταίρι σου, δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις, το πώς βλέπεις τη σχέση σας και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα μπορέσεις να διευθετήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες που παραμένουν σε στασιμότητα και σε αγχώνουν αρκετά. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις όμως αρχίζουν και βελτιώνονται.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το κοινωνικό σκηνικό διαμορφώνεται θετικά για το ζώδιό σου και σου χαρίζει ευκαιρίες για δράση που θα σε απογειώσουν. Νέες γνωριμίες θα κάνουν την είσοδό τους στη ζωή σου και θα υπόσχονται πολλά για τη μελλοντική σου εξέλιξη. Χαλάρωσε και άσε τον εαυτό σου να προχωρήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε όμως τις υπερβολές, γιατί μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά, πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά, θα πρέπει πρώτα να τη σκεφτείς πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και άσκοπες αγορές.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη σε αγχώνουν, αγαπητέ Δίδυμε, και θα αναθεωρήσεις πολλά κατά τη διάρκεια των ερχόμενων ημερών. Μία σημαντική βοήθεια που θα δεχτείς θα σε απελευθερώσει από πιέσεις και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις πολλά από αυτά που απαιτείται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, δεν έχεις κανένα πρόβλημα και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια που ήταν σε στασιμότητα. Τα οικονομικά σου θα σε βάλουν σε σκέψεις, σχετικά με το πώς θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ‘ανοίγματα’ που έχεις από το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δύσκολος και γεμάτος εμπόδια τα οποία καλείσαι, αγαπητέ Καρκίνε, να ξεπεράσεις, προκειμένου να ολοκληρώσεις τους στόχους σου. Δείξε σοβαρότητα στον τρόπο κατανόησης των απαιτήσεων που επιβάλλουν οι νέες συνθήκες και τίποτα δεν θα σου σταθεί πλέον εμπόδιο σε όσα έχεις δρομολογήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μίλα του για τα προβλήματα που σε απασχολούν και θα δεις ότι με τις συμβουλές του θα νιώσεις καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο αισθηματικά, ώστε να κάνεις μια νέα σχέση έτσι όπως ακριβώς θα την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στα επαγγελματικά σου, ούτως ώστε να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα απόφυγε να παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Τα άστρα προσφέρουν στο ζώδιό σου τη δυνατότητα να προχωρήσεις στη ζωή σου δυναμικά και να εξασφαλίσεις καλύτερη ποιότητα σε όλα τα επίπεδα. Ακολούθησε το ένστικτό σου που σε οδηγεί απολύτως σωστά. Σύντομα θα οδηγηθείς σε ολοκληρωτική επιτυχία, η οποία θα έχει μεγάλη διάρκεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι προβληματικά. Μπαίνεις όμως σε μια περίοδο που κάποιες καταστάσεις θα σε οδηγήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Κάποιο άτομο από τον φιλικό σου κύκλο πρόκειται, αγαπητέ Παρθένε, να σε απασχολήσει και να σε ταράξει. Μην βιαστείς να αντιδράσεις, καθώς ενδέχεται να μην γνωρίζεις εξ αρχής όλα τα στοιχεία που οδήγησαν στη συγκεκριμένη συμπεριφορά. Όταν ενημερωθείς με τα πλήρη στοιχεία, θα αξιολογήσεις πιο σωστά και θα αποφύγεις μια περιττή ρήξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, γιατί η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα δεν ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίσουν να παίρνουν τον δρόμο τους.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα πολλά ζητήματα θα τακτοποιηθούν, αγαπητέ Ζυγέ, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει και να σε προτρέψει να αλλάξεις πορεία. Η σοβαρότητα και η συνέπεια που θα δείξεις θα οδηγήσουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις το πρόγραμμά σου με το ταίρι σου και είναι σίγουρο ότι θα περάσετε υπέροχα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα πρέπει να προσέξεις σε ό,τι αφορά μελλοντικά θέματα. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact