ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 4 Μαρτίου

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν και ποια όχι την Παρασκευή;

Διαβάστε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω τονίζει τις φιλοδοξίες σου κι είναι πιθανό να «υπερβάλλεις εαυτόν», ώστε να γίνουν όλα με τον καλύτερο τρόπο. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι σωστά προετοιμασμένος/η για να αντικρούσεις την αντίθετη άποψη ενός ισχυρού προσώπου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο προάγει την κοινωνικότητά σου και σε καλεί να δικτυωθείς με πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν ποικιλοτρόπως.
Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα γνωριμία, θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες μέσα σε μια παρέα ή μια κοινωνική εκδήλωση. Βάλε λοιπόν τα καλά σου και «σπάσε» την μοναχικότητά σου, συμμετέχοντας σε δρώμενα όπου υπάρχει πολύς κόσμος.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο εξυπηρετεί άριστα τα επαγγελματικά σου σχέδια, ίσως μάλιστα να προταθείς για μια βράβευση ή διάκριση. Επιπλέον, σου ανοίγει δρόμους μέσα από επαφές με σημαίνοντα πρόσωπα, που μπορεί να γίνουν κατά την διάρκεια μιας εκδήλωσης. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο ή να καταρτιστείς σε τεχνικές και μεθόδους απόλυτα χρήσιμες για την δουλειά σου.
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά για να «τραβήξεις» ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αντίθετα μπορεί να σου μπουν διλήμματα εξ αιτίας του έντονου ενδιαφέροντος που εκδηλώνουν για σένα περισσότερα του ενός ατόμου!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, προνοώντας για κάποια έκτακτα έξοδα που σε περιμένουν. Την ίδια στιγμή όμως μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις μια νέα πηγή εσόδων ή να ρυθμίσεις ένα φορολογικό σου ζήτημα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο, διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου και συμβάλλει θετικά στην προώθηση των ιδεών σου, ίσως μάλιστα η χάρη σου να φτάσει μέχρι το εξωτερικό!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το ιδανικό θα ήταν να αναζητήσεις συντροφιά κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή να επιδιώξεις μια επαφή με ένα άτομο που ζει μακριά σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση δεν έχεις παρά να πάρεις το ταίρι σου και να ταξιδέψετε παρέα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω ενδέχεται να αυξήσει την ανασφάλειά σου σε σχέση με την αποδοχή που μπορεί να έχεις από τους άλλους αλλά σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι ότι δεν είναι δυνατόν να έχουν όλοι την ίδια άποψη. Προσπάθησε λοιπόν να υποστηρίξεις τα σχέδια και τις προθέσεις σου, χωρίς να «άγεσαι και να φέρεσαι» από διχογνωμίες και αντιφάσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο, μπορεί να συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου.
Ερωτικά
Σήμερα, θα σου είναι μάλλον δύσκολο να βγάλεις συμπέρασμα για τις πραγματικές επιθυμίες ή προθέσεις του προσώπου που σε ενδιαφέρει, κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει μια προσωρινή αβεβαιότητα ή αμηχανία. Σύντομα όμως το πρόβλημα σου θα λυθεί.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα που εκτιμάς και θεωρείς πως σου αξίζουν! Πέρα όμως από την καλή παρέα, θα σου δοθεί η δυνατότητα να κλείσεις μια συμφέρουσα συμφωνία ή να αποκτήσεις πρόσβαση σε ένα δίκτυο-πελατολόγιο. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου και γενικότερα να προσέξεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ίσως έχεις μια από τις τελευταίες ευκαιρίες σου για να βρεις ένα πρόσωπο που να σου ταιριάζει πραγματικά, γι’ αυτό μην βραδυπορείς και μην χάνεις τον χρόνο σου με διαρκείς «επιβεβαιώσεις», που λειτουργούν ως άλλοθι στην μοναξιά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο προάγει το θετικό κλίμα στην δουλειά σου και καλό είναι να επωφεληθείς άμεσα από την «πέραση» που έχεις για να κλείσεις μια συμφωνία ή να προωθήσεις το έργο σου. Ίσως μάλιστα όλα αυτά να γίνουν κατά την διάρκεια μιας κοινωνικής εκδήλωσης. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σου δημιουργήσει ανησυχίες για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά και μια γενικότερη συναισθηματική αστάθεια.
Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για μια σχέση που θα σου προσφέρει περισσότερη αγάπη και εκτίμηση, ίσως να συναντήσεις το κατάλληλο πρόσωπο στον χώρο της εργασίας σου ή σε ένα επαγγελματικό meeting. Ωστόσο, σύντομα θα έχεις κι άλλες ευκαιρίες, οπότε πήγαινε λάου-λάου!

Διαβάστε ακόμα:

Πως να εξαφανίσετε τους μαύρους κύκλους κάτω απο τα μάτια

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε προσανατολίζει σε υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένειά σου κι ίσως ένα από τα προβλήματά σου να είναι το πώς θα καταφέρεις να ανταποκριθείς τόσο στις επαγγελματικές όσο και τις οικογενειακές υποχρεώσεις σου, χωρίς να γίνεις «δύο κομμάτια». Ωστόσο, με την συνδρομή της Αφροδίτης στον Υδροχόο, η πλάστιγγα φαίνεται να «γέρνει» τελικά προς οτιδήποτε σε ευχαριστεί!
Ερωτικά
Οι ευκαιρίες που σου προσφέρονται για να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή είναι τόσες, ώστε να σου δημιουργούν «πονοκέφαλο» σε σχέση με το ποια είναι η καλύτερη για σένα. Καλό είναι όμως να αποφασίσεις τώρα που είσαι «στα πάνω σου»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω προάγει την επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο» και παρά την κούραση που θα αποκομίσεις, τα αποτελέσματα των ενεργειών σου θα σε ικανοποιήσουν, ιδιαίτερα ως προς το επαγγελματικό σκέλος. Μπορείς όμως να αφιερώσεις τον χρόνο σου και σε διαβάσματα ή μελέτες που θα σε κάνουν πιο σοφό/η! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο, φαίνεται να σου εξασφαλίζει την οικογενειακή αρμονία που χρειάζεσαι.
Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να περάσεις όμορφες «οικογενειακές» στιγμές με τον άνθρωπό σου, φαίνεται όμως ότι αυτό δεν θα γίνει χωρίς την συνοδεία μιας μεγαλύτερης παρέας, που θα σου ανεβάσει την διάθεση και θα σε κάνει ακόμη πιο ερωτικό/η!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Σήμερα μπορεί να κάνεις αρκετές και σημαντικές γνωριμίες, που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή, που θα σου αφήσει άριστες εντυπώσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω ενδέχεται να δημιουργήσει μια αστάθεια στα οικονομικά σου αλλά οι όποιες ανησυχίες σου θα υποχωρήσουν όταν λάβεις μια έκτακτη ενίσχυση!
Ερωτικά
Όπου σταθείς κι όπου βρεθείς «μαζεύεις» κολακευτικά σχόλια αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να γίνει κάτι πιο «δραστικό» υπάρχει μια κάποια απόσταση! Κράτα όμως τις επαφές σου, αφού σίγουρα κάποια από αυτές θα σου χρειαστεί στο εγγύς μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να εξαντλήσεις τις διοικητικές σου αρετές, αφού θα χρειαστεί να συντονίσεις μια προσπάθεια, όπου οι συμμετέχοντες σε αυτήν δεν είναι ξεκάθαροι/ες στο τι ακριβώς θέλουν ή επιδιώκουν. Με αυτόν τον τρόπο μάλιστα θα καταπολεμήσεις και κάποιους δικούς σου ενδοιασμούς. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί τα οικονομικά σου, επιτρέποντάς σου να κάνεις κάποιες αγορές που θα βελτιώσουν το στυλ και την εμφάνισή σου.
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να διαπιστώσεις στην πράξη ότι κάποιες αρχές σου δεν είναι τελικά και τόσο απαράβατες! Καλό είναι όμως να αποδεχθείς τον εαυτό σου με τις αδυναμίες του και να μην μπεις σε μια διαδικασία ενοχών και αυτοτιμωρίας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, έχει κέφια και σου προσφέρει «σωρηδόν» την αναγνώριση που θέλεις αλλά και κάποιες βοήθειες που θα κάνουν την ζωή σου ευκολότερη. Επιπλέον, σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την εμφάνισή σου, αφού έτσι θα προσελκύσεις περισσότερο κόσμο. Παράλληλα όμως η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σου δημιουργήσει μια τάση απομόνωσης, με κίνδυνο να ακυρωθούν οι κοινωνικές προοπτικές σου.
Ερωτικά
Η παρουσία σου «ξεσηκώνει» τους άλλους και σίγουρα έχεις το πλεονέκτημα σε οποιαδήποτε ερωτική διεκδίκηση. Επειδή όμως οι καιροί αλλάζουν, αποφάσισε τι ακριβώς θέλεις και μην τεμπελιάζεις θεωρώντας ότι τα πράγματα θα είναι πάντα υπέρ σου.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, είναι σκόπιμο όμως να βάλεις κάποιο «φίλτρο» στις γνωριμίες σου, αφού δεν έχουν όλες της ίδια αξία ή σοβαρότητα. Επιπλέον μπορεί να δημιουργήσει κάποια «εμπλοκή» με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο φροντίζει για την σωματική και ψυχική σου ευεξία, δίνοντας σου πρόσβαση σε σκευάσματα ή τεχνικές που την προάγουν.
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να μάθεις πολλά για τις πραγματικές προθέσεις ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει, κάτι όμως που δεν θα γίνει χωρίς να μοιραστείς και τους δικούς σου καημούς, αποσκοπώντας σε μια διαμεσολάβηση που θα διευκολύνει την προσέγγιση σας.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact