Advertisement

Τα Ζώδια της Παρασκευής 6 Μαϊου

Τα Ζώδια της Παρασκευής 6 Μαϊου
Advertisement

Ποια Ζώδια θα ευνοηθούν και ποια όχι την Παρασκευή;

Διαβάστε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά σου κι επειδή ενδέχεται να προκύψουν κάποια απρόβλεπτα έσοδα, καλό είναι να μην προβείς σε αχρείαστες αγορές ή σε άσκοπες κινήσεις εντυπωσιασμού. Αντίθετα, θα ωφεληθείς ουσιαστικά, αν λειτουργήσεις ως επενδυτής. Επιπλέον, ίσως επανέλθει στο προσκήνιο μια «αδρανής» οικονομική ή επαγγελματική προοπτική, που σήμερα έχει πολύ καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.
Ερωτικά
Δεν θες και πολύ για να ξεχάσεις οτιδήποτε σε έχει απασχολήσει μέχρι σήμερα και να αφοσιωθείς ολόψυχα σε μια νέα γνωριμία! Ίσως μάλιστα καταφέρεις να κλέψεις τις εντυπώσεις με την φιλοτιμία σου και το πνεύμα προσφοράς που σε χαρακτηρίζει όταν θες κάποιον/α πολύ.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου δίνει έμφαση στις πιο ρεαλιστικές αναζητήσεις σου κι η αλήθεια είναι ότι έχεις όλα τα φόντα για να τις εκπληρώσεις. Παράλληλα όμως αν θες να έχεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στις επιδιώξεις σου, θα πρέπει να αναθεωρήσεις μέρος της πολιτικής σου. Επιπλέον, επειδή κάποια πράγματα μπορεί να επαναληφθούν, αν θυμηθείς έγκαιρα το τι σου συνέβη στο παρελθόν, θα έχεις έναν πολύτιμο «οδηγό» και για το παρόν σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει άμεσα συμπαθή στους γύρω σου και σου «ανοίγει πόρτες», ωστόσο η διαχείριση του όλου θέματος επαφίεται σε σένα. Πάντως αν «τολμήσεις» να ανοίξεις την καρδιά σου, μπορεί να εντυπωσιαστείς από την συνέχεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο αναμένεται να αναδείξει κάποια θέματα που συνδέονται με την υγεία ή την διατροφή σου. Παράλληλα, με τον Ερμή ανάδρομο, ίσως σου αποκαλυφθεί ένα παρασκήνιο για πρόσωπα που μπορεί και σήμερα να διεκδικούν μερίδιο από την ζωή σου. Αν πάλι νιώσεις την ανάγκη, μείνει περισσότερο χρόνο μόνος/η σου, καν’ το χωρίς δεύτερη σκέψη, αφού θα μπορέσεις να ανασυντάξεις τις σκέψεις σου και να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά..
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση της ζωής σου προτεραιότητα έχουν οι κρυφές ή «ανεπίσημες» σχέσεις, αφού μια τέτοια μπορεί να σε καλύψει σ ικανοποιητικό βαθμό χωρίς μάλιστα να αναγκαστείς να υποστείς τις συνέπειες μιας ανοικτής διεκδίκησης, που μπορεί να εξελιχθεί σε διαμάχη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ένα πρόσωπο, με το οποίο σας συνδέουν πολλά κι έχεις να δεις καιρό, επανεμφανίζεται στο προσκήνιο, ανανεώνοντας και την δική σου διάθεση. Μπορείς ακόμη να ωφεληθείς από την ανταλλαγή υπηρεσιών μεταξύ φίλων ή την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Γενικότερα, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί κάθε δραστηριότητά σου, αφού μπορεί να «εξαφανίσει» από προσώπου γης κάθε τι που σε αγχώνει.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το σύμπαν «σχεδιάζει» μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο με το οποίο κάτι «είχατε» στο παρελθόν! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση θα μπορέσεις να περάσεις πολύ ευχάριστες στιγμές με τον άνθρωπο σου και μια καλή παρέα φίλων.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Πάνω που νόμιζες ότι όλα είναι βουτηγμένα στην μιζέρια τους, πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, σου ανοίγουν την όρεξη για να ξαναζήσεις κάποιες «ένδοξες» στιγμές, με συνέπεια να έρθουν τα πάνω κάτω! Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο αλλάζει τις σχέσεις σου με τους «ισχυρούς» κι ίσως σου ζητηθεί να πάρεις στις πλάτες σου μια φιλόδοξη προσπάθεια, η οποία έχει πολύ καλές πιθανότητες επιτυχίας.
Ερωτικά
Με τον Άρη και τον Κρόνο να δεσπόζουν στον τομέα των σχέσεων σου, δεν είναι εύκολο να βρεις αυτό που ζητάς ενώ αν είσαι σε μια σχέση ίσως κάποιες στιγμές να νιώθεις ότι κάνεις το «αγροτικό» σου. Όσον αφορά όμως στην κοινωνική σου παρουσία, σκίζεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η ημέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ζωηρή σε μετακινήσεις κι επαφές και τα καλά νέα είναι πως έχεις να ωφεληθείς πολλά από την διεύρυνση είτε του κύκλου γνωριμιών σου, είτε των πνευματικών σου οριζόντων. Παράλληλα, είναι στο πρόγραμμα κι ένα ταξίδι, που θα σε κάνει να ξεχάσεις μονομιάς πίκρες και φαρμάκια! Ακόμη, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει στην επιτυχία ενός συγγενικού σου προσώπου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σου στέλνει ευχάριστα μηνύματα, την ίδια στιγμή που ο Δίας στο ζώδιό σου εγγυάται ότι αν «ψάχνεσαι», τότε θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα σου ικανοποιήσει κάθε γούστο! Άνοιξε λοιπόν την αγκαλιά σου και περίμενε τα καλύτερα.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Kάντε κλικ για να συνεχίσετε
Advertisement

Σημαντικά θέματα

Πρόσφατα άρθρα