ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 6 Μαϊου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να αλλάξει το τοπίο στα οικονομικά σου, αναδεικνύοντας ευκαιρίες και προοπτικές, οι οποίες όμως θα αποδώσουν τα μέγιστα αν διαφοροποιήσεις την μέχρι τώρα πολιτική σου και «τολμήσεις» να συνεργαστείς χωρίς προκαταλήψεις και ταμπού. Επιπλέον, η οικονομική σου εύνοια μπορεί να πιστοποιηθεί με την επιστροφή κάποιων χρημάτων που θεωρούσες χαμένα ή μια φορολογική ρύθμιση που θα σε διευκολύνει.
Ερωτικά
Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι πολύ σημαντικές κι έρχονται ως η φυσική συνέπεια των όσων αλλαγών έγιναν πρόσφατα. Αν μάλιστα έχεις κατά νου να «δέσεις» την ζωή σου με ένα νέο πρόσωπο, το σύμπαν είναι μαζί σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αυτήν την φορά όμως είναι για καλό! Ίσως μάλιστα ένας πρώην συνεργάτης εμφανιστεί την πιο κατάλληλη στιγμή, προσφέροντας λύσεις σε κάθε αδιέξοδό σου. Γενικότερα, φρόντισε να είσαι ανοικτός/η σε προτάσεις που θα σε φέρουν σε μια θέση καλύτερη από την τωρινή, ακόμα κι αν σε πρώτη φάση θεωρήσεις πως σε «ξεβολεύουν».
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο «απογειώνει» τα συναισθήματα σου κι ίσως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βρίσκεσαι κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς ή να ασχολείσαι με κάτι που κάνει την καρδιά σου να… πετάει!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Με τον Δία και τον Πλούτωνα να «προμοτάρουν» τα σχέδιά σου, ευνοείσαι τόσο επαγγελματικά, όσο και οικονομικά, αφού είναι βέβαιο ότι θα λάβεις και μια έξτρα υποστήριξη. Μπορεί ακόμη να προκύψει η αναβίωση μιας παλιά ασχολίας σου, η οποία όμως μπορεί να «σταθεί» και σήμερα με αξιώσεις. Παράλληλα όμως, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να μεριμνήσεις για θέματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου, πριν σε προδώσουν οι δυνάμεις σου!
Ερωτικά
Ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα του με έναν πρακτικό τρόπο, δωρίζοντας σου κάτι εξαιρετικά χρήσιμο. Αν πάλι είσαι μόνος/η έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να βρεις τον άνθρωπό σου στον χώρο της εργασίας σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ορίζει την έναρξη ενός νέου κύκλου ενδιαφερόντων αλλά κι ένα κομβικό σημείο στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Αν μάλιστα έχεις παιδιά μπορεί να χαρείς από μια επιτυχία ή την συνολική πρόοδο τους. Παράλληλα όμως όλα αυτά συνιστούν και μια πολύ καλή αφορμή για να αλλάξεις κάποια κακώς κείμενα στην ζωή σου και να υιοθετήσεις αλλαγές που μέχρι χθες σου φάνταζαν «ανήκουστες»!
Ερωτικά
Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο μπορεί να σου ξαναστείλει ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε αφήσει ανοικτούς «λογαριασμούς»! Το καλό είναι ότι με την Αφροδίτη παρούσα στο ίδιο ζώδιο υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για να επιτευχθεί το… πολυπόθητο «win-win».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Φαίνεται πως θα έχεις την ευκαιρία, είτε να αναθερμάνεις τις σχέσεις με τους οικείους σου, είτε να συνειδητοποιήσεις τον πολύτιμο ρόλο που παίζουν στην ζωή σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνεις επιρρεπής σε εξαρτήσεις και να «χάσεις» τον εαυτό σου, Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί θετικές αλλαγές στο σπίτι ή την δουλειά σου κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να «κάνεις την διαφορά» με μια ξεχωριστή επιλογή.
Ερωτικά
Στην προσωπική σου ζωή πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος μιας απότομης αλλαγής, ιδιαίτερα αν αρχίσεις να νιώθεις πιεσμένος/η. Πριν όμως βιαστείς να πάρεις τις ακραίες αποφάσεις σου προσπάθησε απλά να ανανεώσεις την σχέση σου. Εξ άλλου το πρόβλημα υπάρχει κυρίως στο μυαλό σου…

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να βελτιώσεις τις γνώσεις και το πνευματικό σου επίπεδο κι ίσως είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή επιμόρφωσης. Επιπλέον μπορεί να σου προσφέρει αρκετές ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου κι ένα ταξίδι ή απλά μια καλή παρέα αρκούν για να συμβεί αυτό, Παράλληλα, κάποιες γνωριμίες σου θα αποδειχθούν καταλυτικές ως προς την επιτυχή διεκπεραίωση των υποθέσεών σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η κι ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, δεν έχεις παρά να «κυκλοφορήσεις» και τα υπόλοιπα θα γίνουν από μόνα τους! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως είναι η πιο κατάλληλη συγκυρία για να οργανώσεις ένα ταξίδι ή μια εκδρομή με το ταίρι σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact