ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 26 Μαϊου

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν και ποια όχι την Πέμπτη;

Πως θα πάνε τα ερωτικά σας; Διαβάστε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Δίας στην Παρθένο εξυπηρετεί τα σχέδια σου για μια επαγγελματική επέκταση ή την ανανέωση του εξοπλισμού σου, ενώ μπορεί να σου φέρει καλά νέα στην περίπτωση που ψάχνεις για δουλειά. Από την άλλη πλευρά όμως ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να καλύψεις άμεσα κάποιες ανεπάρκειες στην κατάρτιση σου ή στις τυπικές προϋποθέσεις, που απαιτούνται.
Ερωτικά
Ο ενεργός Άρης εξακολουθεί να σε έχει «στην πρίζα» κι όσο πιθανό είναι να κάνεις μια σπουδαία κατάκτηση, άλλο τόσο είναι να διαταράξεις μια ήδη υπάρχουσα σχέση. Κι εδώ σίγουρα θα χρειαστείς την αίσθηση του μέτρου…

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο μπορεί να σε φέρει σε δίλημμα σχετικά με μια επένδυση ή γενικότερα ένα οικονομικό ζήτημα κι εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να αναζητήσεις την μέση οδό ανάμεσα σε κάποιες «πολλά υποσχόμενες» προοπτικές και στους αντικειμενικούς περιορισμούς που σου τίθενται. Ακόμη ίσως χρειαστεί να βοηθήσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Αν τυχόν σε «πλακώσουν» τα οικονομικά προβλήματα δεν θα μπορέσεις να χαρείς όσο σου αξίζει την ευκαιρία που σου προσφέρεται για μια ανέμελη ερωτική ζωή. Ωστόσο μην μπλέξεις τα οικονομικά με τα προσωπικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η πρόθεση σου να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου, προωθώντας μια κατάσταση αντάξια των προσδοκιών σου, μπορεί να σκοντάψει στις έντονες αντιρρήσεις ενός προσώπου που βρίσκεται πολύ κοντά σου. Κι όσο δεν βρίσκεις μια συμβιβαστική οδό ανάμεσα σε αυτά που σου προσφέρει ο Δίας κι εκείνα που σου στερεί ο Κρόνος, λύση δεν πρόκειται να υπάρξει.
Ερωτικά
Μια κρίση στην σχέση σου είναι εύκολο να σε οδηγήσει σε μια «βολική» επιστροφή στα «πάτρια εδάφη», τελικά όμως ούτε αυτή είναι μια λύση που θα σε αφήσει ικανοποιημένο/η. Ξεκίνα λοιπόν από την διευθέτηση των προσωπικών σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Κάποιες καλές ειδήσεις θα σε κάνουν να αναθαρρήσεις, ενώ επιπλέον μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία να επικοινωνήσεις τα θέματα σου στους κατάλληλους αποδέκτες. Την ίδια στιγμή όμως που ο Δίας στην Παρθένο διάκειται ευνοϊκά απέναντι σου, ο Κρόνος στον Τοξότη «πασχίζει» να περιπλέξει τα πράγματα, ιδίως στο εργασιακό σου περιβάλλον, προσθέτοντας κάποιες έξτρα ευθύνες.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους προοιωνίζει κάποιες εξελίξεις στον… χώρο του αοράτου κι αν δεν είσαι εσύ που έχεις τέτοιες προθέσεις, τσέκαρε μήπως συμβαίνει κάτι «πονηρό» από την πλευρά του/τη συντρόφου σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Το τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο προοιωνίζεται μια «ισοπαλία» ανάμεσα σε αυτά που θέλεις να κάνεις κι εκείνα που πρέπει να γίνουν, ιδιαίτερα σε σχέση με τις οικονομικές φιλοδοξίες σου, από την μια πλευρά και την κάλυψη των συναισθηματικών αναγκών σου από την άλλη Κι επειδή δεν είναι δυνατόν να επωφεληθείς και στους δύο τομείς, φρόντισε να βρεις την «χρυσή τομή».
Ερωτικά
Πάνω που πάει να… σκάσει το χειλάκι σου, η «σκληρή» πραγματικότητα σε επαναφέρει στον σωστό για σένα δρόμο, που αυτήν την περίοδο δεν είναι άλλος από το να δώσεις προτεραιότητα στα επαγγελματικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Δίας στο ζώδιο σου σε ενθαρρύνει να «ανοίξεις τα φτερά σου» και να απελευθερώσεις τις δυνατότητες σου, φαίνεται όμως ότι υπάρχει κι ένα «αγκάθι», που πρέπει να βγάλεις από την ζωή σου κι έχει να κάνει με περίπλοκες καταστάσεις ή δυσκολίες στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Εκεί είναι που πρέπει να θέσεις τα όρια σου, αποφεύγοντας να επωμιστείς ευθύνες που δεν σου αναλογούν.
Ερωτικά
Από την στιγμή που δεν είσαι διατεθειμένος/η να υποκύψεις στα «πρέπει» που σου θέτουν άλλοι, ο δρόμος για την προσωπική σου ευτυχία είναι ανοικτός, να θυμάσαι όμως ότι η «πόρτα» που κλείνεις θα σου χρειαστεί μελλοντικά.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Κρόνος στον Τοξότη σου θέτει εμπόδια στις επαφές και τις μετακινήσεις σου και καλό είναι να προνοήσεις για ενδεχόμενες «αναποδιές». Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να συμβάλλει θετικά στην βελτίωση της κατάρτισης σου και γενικότερα να σε ωθήσει να καλύψεις τα κενά σου. Παράλληλα, ο Δίας στην Παρθένο θα σου δώσει κάποιες βοήθειες από το… πουθενά!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους βελτιώνει τους δείκτες της αποδοχής σου από τους άλλους, ίσως μάλιστα προκύψει κι ένα «τυχερό» κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού. Και στην καθημερινότητα σου όμως οι υποσχέσεις… περισσεύουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το άγχος για την εξέλιξη των οικονομικών σου και την κάλυψη κάποιων έκτακτων υποχρεώσεων μπορεί να σε κάνει να μην «δεις» την βοήθεια που είναι διατεθειμένος/η να σου προσφέρει ένας φίλος ή μια φίλη. Φρόντισε λοιπόν να μην «τα πάρεις όλα επάνω σου», δείχνοντας μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους άλλους. Επιπλέον, δεν είναι κακή ιδέα να αξιοποιήσεις κάποιες «άκρες» που διαθέτεις.
Ερωτικά
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να σε κάνει να μην υπολογίσεις τις συνέπειες μιας επιλογής σου, θεωρώντας ότι είναι δικαίωμα σου να παίρνεις αυτό που θέλεις. Να θυμάσαι όμως ότι θα… πληρωθείς με το ίδιο νόμισμα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact