ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 28 Απριλίου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Κάθε επιτυχία σου δεν είναι βέβαια απόρροια μόνον της τύχης αλλά και των ικανοτήτων σου, οι οποίες μάλιστα σήμερα «βαραίνουν» περισσότερο ως προς την έκβαση των θεμάτων που σε απασχολούν. Έτσι λοιπόν με αφορμή μια «δυστοκία» στο σπίτι ή την οικογένεια σου, μπορεί να πετύχεις τις αλλαγές που επιθυμείς. Παράλληλα όμως, ο «στάσιμος» Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να «παγώσεις» προσωρινά κάθε σημαντική οικονομική συναλλαγή σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό συνηγορεί σε ένα νέο ξεκίνημα κι αν είσαι μόνος/η ίσως «πέσεις» πάνω στον «άνθρωπο σου» εντελώς τυχαία. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση καλείσαι να διαχειριστείς την ελευθερία των επιλογών σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω φροντίζει έτσι ώστε η δικτύωση σου με πρόσωπα και πράγματα να λάβει μια πιο «επαγγελματική» μορφή, κάτι που θα φέρει «χειροπιαστά» αποτελέσματα. Επιπλέον ίσως επικοινωνήσεις ή μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις. Παράλληλα μπορεί να γίνουν και συγκεκριμένες κινήσεις προς την επίτευξη μιας συμφωνίας, η οποία όμως είναι δύσκολο να «κλείσει» άμεσα…
Ερωτικά
Οι «διαπραγματεύσεις» καλά κρατούν, μέχρι όμως να κλείσει η… αξιολόγηση δεν έχεις να περιμένεις κάτι το ουσιαστικό. Κι επειδή το να «κολλήσεις» δεν θα βοηθήσει σε τίποτα, ασχολήσου με άλλα ζητήματα, δίνοντας περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω επηρεάζει τα οικονομικά σου κι ίσως είναι σκόπιμο να αποφύγεις τις αχρείαστες αγορές δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεων σου. Παράλληλα, η «στάση» του Ερμή στον Ταύρο, μπορεί να σε αφήσει προσωρινά «μετέωρο» ανάμεσα στα τρέχοντα σχέδια σου κι ένα plan B. Σε κάθε περίπτωση, σήμερα δεν… συμφέρει να πάρεις αποφάσεις, αφού σύντομα θα υπάρξουν νέα δεδομένα.
Ερωτικά
Για την ώρα η Αφροδίτη σου δίνει πλεονέκτημα στις σχέσεις σου κι ίσως κάποια πράγματα να εξελιχθούν πιο εύκολα από όσο περίμενες. Ωστόσο, ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιο σου μπορεί να σε βάλει στο «κυνήγι» ενός προσώπου, στα πλαίσια μιας άτυπης «ρεβάνς».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις ικανότητες σου, αφού σίγουρα θα σου χρειαστούν! Επιπλέον, η «στάση» του Ερμή στον Ταύρο μπορεί να σηματοδοτήσει μια αλλαγή πλεύσης στην σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ παράλληλα σε καλεί να «ξαναθυμηθείς» κάποια από τα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα. Κι όλα αυτά βέβαια μπορεί να αρχίσουν να «τρέχουν» ως μια εναλλακτική λύση στα αδιέξοδα του παρόντος.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν φαίνεται πως επανέρχεται στο προσκήνιο με την προοπτική να «διορθώσετε» τα κακώς κείμενα και να κάνετε μαζί μια ακόμη προσπάθεια, καλό είναι όμως να μην πάρεις σήμερα τις αποφάσεις σου. Κι αύριο… μέρα είναι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο «στάσιμος» Ερμής στον Ταύρο σου βάζει… δύσκολα σε σχέση με θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου αλλά ακόμη κι αν σε πρώτη φάση προκύψουν κάποιοι περιορισμοί, θα υπάρξει μια σταδιακή αποκατάσταση. Από την άλλη πλευρά όμως, δεν είναι σωστό να αποφασίσεις σήμερα για όλα αυτά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και την διατροφή σου.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στον Κριό, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σου, ιδιαίτερα αν ταξιδέψετε ή βγείτε έξω με παρέα. Αν πάλι είσαι μόνος/η, ίσως υπάρξει μια εξέλιξη που θα σε ενθουσιάσει, καλό είναι όμως να μην βιαστείς να κάνεις την κίνηση σου.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ο «στάσιμος» Ερμής στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου, αναγκάζοντας σε να αναζητήσεις κάθε διαθέσιμη εναλλακτική λύση. Κι αν τελικά… δεν την βρεις, περίμενε μέχρι να «στρώσουν» τα πράγματα. Τα ανάλογα ισχύουν και για τον τεχνικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα σου. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Αιγόκερω θα διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου. .
Ερωτικά
Αν είσαι… ακόμη μόνος/η, οι ευκαιρίες για κάτι καλό δεν θα σου λείψουν αλλά στην παρούσα φάση φαίνεται να προηγούνται οι φιλικές σχέσεις και όχι οι ερωτικές. Ίσως μάλιστα να ασχοληθείς κυρίως με υποθέσεις άλλων, αφήνοντας τα δικά σου στην άκρη.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact