ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 9 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε θέλει ετοιμοπόλεμο/η, ώστε να αντιμετωπίσεις επιτυχώς κάθε πρόκληση, είτε αυτή αφορά το δημιουργικό σου πνεύμα είτε μια κατάκτηση σε προσωπικό επίπεδο. Μάλιστα, η Σελήνη στον Λέοντα σε κάνει πιο «παιχνιδιάρη/α» και δεν αποκλείεται να φτάσεις στον στόχο σου μέσα από μια ανταγωνιστική μεν, αλλά και διασκεδαστική διαδικασία. Από την άλλη πλευρά βέβαια, υπάρχει και η… ανάπαυση του πολεμιστή, αφού με την Αφροδίτη σύμμαχό σου, η ημέρα είναι κατάλληλη για να γυμναστείς αλλά και να χαλαρώσεις, αφιερώνοντας χρόνο σε θέματα ομορφιάς και την φροντίδα του σώματός σου, εξαλείφοντας κάθε πιθανή εστία ενόχλησης.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν αποκλείεται να πέσεις θύμα μιας κριτικής ή πολεμικής για τα πεπραγμένα σου, είτε ευθύνεσαι εσύ για ότι «στράβωσε» είτε όχι. Αν όμως είσαι μόνος/η, δικαιούσαι να ξαναζήσεις «ένδοξες» στιγμές του παρελθόντος!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σου, χωρίς ωστόσο να απομονωθείς από τον κοινωνικό σου περίγυρο, αφού ο Ήλιος στους Ιχθύς σου υπόσχεται όμορφες στιγμές με φίλους/ες. Το ιδανικό θα ήταν λοιπόν να καλέσεις κόσμο στον χώρο σου ή να παρευρεθείς σε μια συγκέντρωση οικογενειακού χαρακτήρα. Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Άρης στον Κριό αναμοχλεύουν το παρασκήνιο, αποκαλύπτοντας πότε «πικάντικα» κουτσομπολιά και πότε πιο σοβαρές καταστάσεις που προκύπτουν από τη βούληση κάποιων να σου βάλουν «τρικλοποδιές». Κι όπως θα διαπιστώσεις καμία συμμαχία αλλά και καμία αντιπαλότητα δεν είναι δεδομένη, απαιτείται λοιπόν ευελιξία και καθαρό μυαλό.
Ερωτικά
Ένα παλιός όσο και μυστικός έρωτας αναβιώνει και σε βάζει σε σκέψεις, μήπως τελικά αυτό που έψαχνες και ψάχνεις δεν είναι δα και τόσο μακρινό! Μάλιστα, κάποιες εκμυστηρεύσεις μπορεί να κάνουν την υπόθεσή σου ακόμη πιο «πικάντικη».

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σε «φορτώσει» με αρκετές μετακινήσεις και επαφές που ενίοτε θα σε κάνουν να χάσεις την ησυχία σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα σου δώσει την ευκαιρία να μιλήσεις με πολύ κόσμο, εξασκώντας στο ακέραιο την επικοινωνιακή σου δεινότητα. Μέσα σε όλα, δεν αποκλείεται να προκύψει και κάποιο «φλέγον» θέμα στη δουλειά σου, ωστόσο ύστερα από τις αναγκαίες διαβουλεύσεις το τελικό αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει. Επιπλέον, έχοντας για σύμμαχό σου την Αφροδίτη στον Κριό, μπορείς να «αποζημιωθείς» για την όποια ταλαιπωρία, περνώντας όμορφες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.
Ερωτικά
Μια φιλική σχέση δείχνει να εξελίσσεται σε κάτι πιο «δυνατό», ίσως μάλιστα να πρόκειται για την εκπλήρωση ενός παλιού «απωθημένου». Να θυμάσαι όμως ότι αν για τα δικά σου δεδομένα η φιλία και ο έρωτας είναι δύο έννοιες μάλλον κοντινές, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στον Κριό και η Σελήνη στον Λέοντα σε κεντρίζουν να θέσεις νέους επαγγελματικούς αλλά και οικονομικούς στόχους, έχοντας μάλιστα την προδιάθεση να ρισκάρεις παραπάνω σε μια λογική του «όλα ή τίποτα». Ωστόσο, το πιθανότερο τελικό αποτέλεσμα είναι η ισοπαλία με μόνο ουσιαστικό κέρδος την αίσθηση πως αγωνίστηκες και τουλάχιστον πέτυχες το να μην χάσεις. Από την άλλη πλευρά, ο Ήλιος στους Ιχθύς σε καλεί να ξεφύγεις από τις εντάσεις και τα δύσκολα, είτε αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στην επιμόρφωσή σου, είτε κάνοντας ένα ταξίδι. Επιπλέον, κάθε είδους επαφή σου με το εξωτερικό θα σου προσφέρει χαρές και τιμές!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά με κάποιον ξένο ή ξένη, που όμως δεν συναντάς για πρώτη φορά, ίσως μάλιστα να έχετε συνεργαστεί επαγγελματικά στο παρελθόν. Ευκαιρία λοιπόν να ολοκληρώσεις ό,τι έμεινε μισό!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε χρίζει πρωταγωνιστή των εξελίξεων και σου δίνει την ευκαιρία να εξασκήσεις τα αναμφισβήτητα διοικητικά σου προσόντα. Και το καλό είναι ότι, αφού αντιμετωπίσεις ποικίλες προκλήσεις και περάσεις από «Συμπληγάδες», στο τέλος μπορεί να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος ή όφελος. Μάλιστα, ο Ήλιος στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να λάβεις τις εγγυήσεις ή τις εξασφαλίσεις που επιθυμείς, ώστε να βάλεις μπρος τα σχέδιά σου ή να κλείσεις «τρύπες», μειώνοντας κατά πολύ το άγχος σου. Επιπλέον, καλά οικονομικά νέα ενδέχεται να έρθουν κι από ένα συγγενικό σου πρόσωπο, ενώ οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προγραμματίσεις ένα ταξίδι.
Ερωτικά
Οι τρέχουσες υποχρεώσεις καταναλώνουν τον περισσότερο από τον διαθέσιμο χρόνο σου και το πιθανότερο είναι να αρκεστείς στα γνωστά «σόου» που δίνεις για να κεντρίσεις την προσοχή των άλλων. Αν όμως ταξιδέψεις ή μετακινηθείς, τότε η τύχη σου θα είναι πολύ πιο «χειροπιαστή»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε στηρίζει οικονομικά κι ίσως να σου επιστραφούν χρήματα που θεωρούσες χαμένα. Επιπλέον μπορείς να ωφεληθείς πολλά από μια πρόταση ή συνεργασία με άτομο που γνωρίζεις από παλιά. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύς συμβάλλει σε μυστικές συναντήσεις και υποστηρίξεις από πρόσωπα που έχουν την πρόθεση αλλά και τα μέσα να σε βοηθήσουν. Δεν θα λείψουν όμως και τα προβλήματα, που ελέω Σελήνης στον Λέοντα, εντοπίζονται κυρίως στο τομέα της υγείας σου. Πρόσεξε, λοιπόν, περισσότερο τη διατροφή σου και μην καταπονείς υπερβολικά τον εαυτό σου, ώστε να χαρείς απερίσπαστος/η τις επιτυχίες σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες σε ευνοούν τόσο στο ερωτικό κομμάτι, όσο και στο καθαρά σεξουαλικό, με πρώτη επιλογή ένα πρόσωπο που έρχεται από το παρελθόν σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να προβληματιστείς για μια «διολίσθηση» του/της συντρόφου σου σε παλιές αμαρτίες!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Τόσο η Σελήνη στον Λέοντα, όσο και η Αφροδίτη στον Κριό σε φέρνουν κοντά σε πρόσωπα με τα οποία έχεις να μοιραστείς και να κάνεις πολλά. Έτσι, λοιπόν, επικοινωνιακά και κοινωνικά βρίσκεσαι σε πλεονεκτική θέση, δεν αποκλείεται μάλιστα να θεμελιώσεις μια σχέση ή συνεργασία, που μελλοντικά θα αποδειχθεί ιδιαίτερα γόνιμη και αποδοτική. Επιπλέον, με τον Ήλιο στους Ιχθύς να σε «προμοτάρει» μπορεί να προκύψει και μια έξτρα εξυπηρέτηση, είτε σε ένα επαγγελματικό σου θέμα είτε σε ζητήματα ομορφιάς και καλλωπισμού. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Κριό κάνει «τα δικά του» κι ίσως «σπάσει» μια τρέχουσα συνεργασία σου.
Ερωτικά
Μια σχέση σου μπαίνει σε φάση επαναδιαπραγμάτευσης, με το τελικό αποτέλεσμα να κλίνει υπέρ σου! Ωστόσο, απαιτείται ακόμη χρόνος για να «μπει το νερό στ’ αυλάκι», αφού στην πορεία θα συμβούν πολλά ακόμη και το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί σε 3-4 εβδομάδες.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact