ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια για το Σαββατοκύριακο (20-21/4/19)

Διαβάστε τις προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο (20-21/4/19)

Κριός

Η σεζόν των γενεθλίων σας τελειώνει το Σάββατο: Ο Ήλιος φεύγει από το ζώδιό σας, περνά στον Ταύρο και στον πρακτικό δεύτερο Οίκο σας της δουλειάς και των χρημάτων. Είναι ώρα να σηκώσετε τα μανίκια σας και να πιάσετε δουλειά! Περάστε ομαλά στη νέα περίοδο. Ασχοληθείτε με καθημερινές πρακτικές όπως προϋπολογισμούς και πληρωμή λογαριασμών, αντί να προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μαζί. Τώρα θα είναι βοηθητικό να διαχειριστείτε τα χρήματά σας για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Μόλις ο Ήλιος φωτίσει την κοινωνική ζώνη σας στις 21 Μαΐου, θα ευχαριστηθείτε τα παραπάνω λεφτά που έχετε!

Αλλά μην κρύψετε τα γιορτινά σας ρούχα. Το σαββατοκύριακο η Αφροδίτη περνά στον Κριό μέχρι τις 15 Μαΐου και σας κάνει τους ομορφότερους και πιο γοητευτικούς όλων. Ο πλανήτης του έρωτα και των αξιών σταματά στο ζώδιό σας μια φορά το χρόνο. Θα έχετε το μαγικό της ελιξίριο να σας βοηθά για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Ας ξεκινήσει η ανοιξιάτικη αφύπνιση! Θυμηθείτε: Η αγάπη για τον εαυτό είναι προαπαιτούμενο για κάθε άλλη μορφή αγάπης. Πόσο καλά φροντίζετε τον εαυτό σας, Κριοί; Πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση, έτσι κλείστε ένα ραντεβού για σπα ή για κάποια άλλη φροντίδα.

Ταύρος

Ο Ήλιος περνά στον Ταύρο από το Σάββατο έως τις 20 Μαΐου: Ξεκινά η σεζόν των γενεθλίων σας και ένα σωρό άλλα πράγματα. Βάλτε τη σαμπάνια στον πάγο, Ταύροι – είναι ώρα για γιορτή! Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, βάλτε πρώτη τη δική σας ατζέντα. Μπορεί να ανεβαίνετε ξανά στην επιφάνεια μετά από βαθιά εσωτερική δουλειά, να κλείνετε σημαντικά κεφάλαια και να δημιουργείτε χώρο για τα νέα συναρπαστικά πράγματα που θα μπουν στη ζωή σας. Με τον τολμηρό Ήλιο να φωτίζει το ζώδιό σας, είναι ο καιρός για αυτοέκφραση και για να ακολουθήσετε γενναία αυτά που σας παθιάζουν. Αγκαλιάστε τα νέα και πιάστε τη ζωή από τα κέρατα. Η δόξα είναι δική σας!

Επίσης το σαββατοκύριακο η κυβερνήτης σας, ο πλανήτης της αγάπης Αφροδίτη, περνά στον Κριό και στον δωδέκατο Οίκο σας των ολοκληρώσεων έως τις 15 Μαΐου. Πείτε «αντίο» σε τοξικούς φίλους, ενοχλητικούς πρώην και ανθρώπους που σας στραγγίζουν συναισθηματικά. Αν επιθυμείτε να είστε καλός φίλος ή εραστής, μπορεί να έχετε εξαντλήσει τους πόρους σας. Ίσως γίνατε μια εξαρτώμενη παρέα, μπλεχτήκατε στα δράματα των άλλων. Ενώ δεν χρειάζεται να σταματήσετε τη φιλία σας, πρέπει να αποκτήσετε απόσταση. Κάντε ένα διάλειμμα ή βάλτε όρια. Οι σχέσεις σας – ακόμα και οι καλές – θα αναπτυχθούν περισσότερο μόλις το κάνετε.

Δίδυμοι

Κλείστε τις περσίδες και κρεμάστε το ταμπελάκι «Μην Ενοχλείτε». Αυτό το Σάββατο ο Ήλιος περνά στον Ταύρο και στον δωδέκατο Οίκο σας της ξεκούρασης και της ολοκλήρωσης: Σας δίνει την έγκριση να βγάλετε τον ερημίτη που κρύβετε μέσα σας. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, η δύναμη του «όχι» θα σας βοηθήσει πολύ. Αν προσπαθούσατε να απελευθερωθείτε από μια επίπονη κατάσταση, χρησιμοποιήστε αυτό τον κύκλο για να θεραπευτείτε. Καθώς ο δωδέκατος Οίκος κυβερνά το υποσυνείδητο, μπορεί να επωφεληθείτε από έναν θεραπευτή. Μείνετε μακριά από ανθρώπους που σας αδειάζουν την ενέργεια. Όταν βγείτε για να πάρετε αέρα, βρεθείτε ανάμεσα σε ανθρώπους που θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

Επίσης, αυτό το σαββατοκύριακο μπορεί να αναρωτιέστε: Μόνο φίλοι ή μήπως πρέπει να προστεθούν επιπλέον προνόμια; Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα και του ρομαντισμού, αλλάζει ταχύτητα και περνά στον Κριό και στον Οίκο των φίλων μέχρι τις 15 Μαΐου. Κάποιος που έχει μείνει στη φιλική ζώνη, μπορεί να αποκαλύψει ερωτικές προοπτικές ή μπορεί εσείς να δείτε διαφορετικά έναν φίλο. Αναζητάτε τον έρωτα; Αφήστε τον κοινωνικό κύκλο σας να κάνει προξενιά! Αν έχετε σχέση, βγείτε και κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο σαν ζευγάρι. Κάντε ένα πάρτι ή μια βραδιά παιχνιδιών μαζί για να ενώσετε τις παρέες σας.

Καρκίνος

Βγείτε απ’ το καβούκι σας! Το Σάββατο ο Ήλιος περνά στον Ταύρο και στον ενδέκατο Οίκο σας της ομαδικής δραστηριότητας: Δημιουργεί συνέργειες με νέους φίλους και επαγγελματικές επαφές. Χρησιμοποιήστε την κοσμική μαγεία για να απλώσετε τα κοινωνικά φτερά σας, να δείτε νέες σκηνές ή να επεκταθείτε διαδικτυακά. Ο ενδέκατος Οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία: Μπορεί να είναι καιρός να ανανεώσετε τις συσκευές σας ή να εκμεταλλευτείτε τα κοινωνικά δίκτυα. Αν πρέπει να μαζέψετε χρήματα για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό, είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε.

Επίσης, η γοητευτική Αφροδίτη μπαίνει αυτό το σαββατοκύριακο στον Κριό και στον τομέα της καριέρα σας: Σας δίνει περισσότερη δύναμη και επιρροή στην επαγγελματική σφαίρα έως τις 15 Μαΐου. Οι πωλήσεις ή οι παρουσιάσεις σας θα είναι αστρικές τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Χρησιμοποιείστε τη δημιουργικότητα της Αφροδίτης και βελτιώστε τα γραφικά των επαγγελματικών καρτών σας και των παρουσιάσεων. Μπορείτε ακόμα και να δουλέψετε με έναν ειδικό για να βελτιώσετε την εικόνα σας. Όσο αφορά τον έρωτα, επιλέξτε τον ψίθυρο και όχι το ουρλιαχτό. Ένα εκλεπτυσμένο διακριτικό στυλ μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε ένα διαμέτρημα κλασικών προοπτικών στο παιχνίδι του έρωτα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact