ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου

Ώρα για χαλάρωση η για τέντα τα νεύρα μας; Τα ερωτικά πως θα πάνε;

Διαβάστε αναλυτικά:

Κριός: Διαλέξτε τι θέλετε και πείτε στον άνθρωπο που αγαπάτε. Αυτό που κάνετε και ανακατεύετε τα πάντα χωρίς, αρχή μέσα και συνέχεια, δεν μπορεί να συνεχιστεί. Περνάτε λάθος μηνύματα. Αν επιθυμείτε μια επανασύνδεση και μια καινούργια αρχή, γίνετε πιο συγκεκριμένη πρόταση και αναμείνατε τις εξελίξεις απαντήσεις.
Ευνοϊκή περίοδος: 15 – 20 Νοεμβρίου

Ταύρος: Δεν υπάρχει διέξοδος προς το μέλλον, αν δεν κόψετε τις κακές συνήθειες με το παρελθόν, που και αυτό κατά καιρούς σας σκανδαλίζει. Εσείς ξέρετε καλύτερα τι είναι αυτό που σας συμπληρώνει και σας ταιριάζει καλύτερα. Οι επικοινωνίες, θα πάρουν φωτιά στις τάξεις των αδέσμευτων και πιθανόν, νέος έρωτας να παρουσιαστεί.
Ευνοϊκή περίοδος: 14 – 22 Νοεμβρίου

Δίδυμοι: Ο κυβερνήτης σας περνάει σε μια εξαιρετική θέση, σε ένα αρσενικό ζώδιο, που σίγουρα μπορεί να σας δώσει τις λύσεις, για τα θέματα που σας απασχολούν. Διαθέστε χρόνο από τώρα, για να δείτε τι είναι αυτό που ακριβώς σας κάνει και μένετε πίσω από αποφάσεις ζωής. Μιλήστε με τον σύντροφο σας και δείτε τι μπορεί, από κοινού να βελτιωθεί.
Ευνοϊκή περίοδος: 19 – 23 Νοεμβρίου

Καρκίνος: Ξεκουράστε το μυαλό σας από το παρελθόν σας. Δεν σας βγάζει πουθενά. Οι μέρες με τις επικοινωνίες να είναι σε όλα θετικές εσείς μπορείτε πια να θέσετε τους όρους σας, και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Οι σχέσεις που έχουν μείνει, χωρίς λόγο σε μια στασιμότητα, θα ενεργοποιηθούν και θα δώσουν απαντήσεις και εξέλιξη, που θα ικανοποιήσει τους εμπλεκόμενους.
Ευνοϊκή περίοδος: 14 – 20 Νοεμβρίου

Λέων: Και εσείς το ξέρετε ότι τα πράματα, δεν θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα, με την Αφροδίτη στον συγγενικό Τοξότη. Υπάρχει μεγάλη αστρολογική υποστήριξη επάνω σας. Οι αισθηματικοί δεσμοί, θα γίνουν στέρεοι και θα αποκτήσουν βάθος. Μόνοι και χωρισμένοι, θα αφήσουν πίσω το παρελθόν μόνιμα.
Ευνοϊκή περίοδος: 15/11 – 01 Δεκεμβρίου

Παρθένος: Είσαστε χαμένοι μέσα σε δουλειές, δρομολόγια και πολύ άγχος. Να είστε σίγουροι, ότι η εποχή του Τοξότη, θα σας απογειώσει σε όλες αυτές τις προσπάθειες σας. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι, μην σταματήσετε. Από την μεριά των αισθηματικών σας, το μόνο που μένει είναι να πάρετε μια τελική απάντηση σε αυτά που σας απασχολούν. Σίγουρα το παρελθόν μέσα στον μήνα θα σας απασχολήσει και έντονα. Εσείς που έχετε όμως ήδη φτιάξει την ζωή σας, μην κάνετε λάθη, που θα σας κοστίσουν την γαλήνη σας.
Ευνοϊκή περίοδος: 15 – 21 Νοεμβρίου

Ζυγός: Οι ερωτικοί σας δεσμοί, με πια πρόσφατη γνωριμία, θα ανθίσουν. Οι αστρολογικές συνθήκες του μήνα, σας δίνουν την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά σε ανθρώπους που σας γοητεύουν. Όλο αυτό θα σας φέρει και πιο κοντά στην ήδη υπάρχοντα και μόνιμο σύντροφο σας. Επιτυχίες θα υπάρξουν και σε υποθέσεις οικονομικών – περιουσιακών.
Ευνοϊκή περίοδος: 12 – 19 ΝοεμβρίουΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact