ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 16 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η ευγενική σου φύση και η έμφυτη καλοσύνη σου, Κριέ, κερδίζουν τις εντυπώσεις, όπου και αν βρίσκεσαι. Εκμεταλλεύσου το γεγονός, για να βελτιώσεις σήμερα την κοινωνικότητά σου και να βρεις τα κατάλληλα πρόσωπα, μέσα από τη βοήθεια των οποίων θα προωθήσεις τα σχέδιά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καθημερινότητα σου είναι πολύ έντονη, Κριέ. Οι πολλές δραστηριότητες που έχεις, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ μου, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά, θέλεις να πετύχεις πάρα πολλά, αλλά ακόμη δε βρίσκεσαι στον δρόμο που θέλεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Τα νέα σου ενδιαφέροντα, Ταύρε, στέφονται με επιτυχία και αυτό δεν ευχαριστεί τόσο πολύ κάποιους «φίλους» και συναδέλφους, παρόλο που δεν το δείχνουν. Συνέχισε το δρόμο σου και μην ασχολείσαι με σχόλια και ειρωνείες κακοπροαίρετων ανθρώπων. Η ζωή σου βελτιώνεται ακόμα περισσότερο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι αδιευκρίνιστες πολλές φορές σκέψεις που έχει το ταίρι σου, Ταύρε, γίνονται αιτία να γεννηθούν καινούργια ερωτήματα, κοντά σε αυτά που ήδη έχεις για εκείνο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ταύρε μου, τα πράγματα θα είναι πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες. Στα οικονομικά, έχεις κάνει αρκετά έξοδα, που τώρα θα κληθείς να τακτοποιήσεις. Γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα ευνοούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Τα καλά νέα έρχονται σύντομα, Δίδυμε, και σε χαροποιούν! Προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις και να δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα, που θα σου επιτρέψει να συγκεντρωθείς και να αξιοποιήσεις τις προϋποθέσεις οι οποίες σου παρουσιάζονται, ώστε να ολοκληρώσεις τις δυνατότητές σου και πρακτικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη που συνεχίζει να είναι στους Ιχθείς, Δίδυμέ μου, θα σου δώσει πολλές ιδέες για να κάνεις τη σχέση σου ακόμη καλύτερη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, η ενέργεια που θα έχεις, θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, οι οποίες σε απασχολούν. Τα οικονομικά είναι σίγουρο ότι αρχίζουν και καλυτερεύουν και θα κάνεις τους πλήρεις προγραμματισμούς σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η σημαντική εξέλιξή σου στο παρελθόν, Καρκίνε, υπήρξε λόγος συζητήσεων και ποικίλων αντιδράσεων. Τώρα που η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει και οι προθέσεις φίλων και συνεργατών έχουν πλέον έρθει στην επιφάνεια, είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσεις στην πραγματοποίηση όσων φοβόσουν να ολοκληρώσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις, Καρκίνε, να περάσεις χρόνο μαζί με τον ταίρι σου και να το κάνεις ευτυχισμένο. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να προσέχεις στις επιλογές σου. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις που, πριν απαντήσεις, πρέπει να εξετάσεις προσεκτικά, αφού μπορεί να κρύβουν παγίδες.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact