ΕΛΛΑΔΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 18 Μάιου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, η σημερινή ημέρα, θα σου δώσει επιτέλους την δυνατότητα να απαλλαγείς από άγχος, ανασφάλειες, στεναχώριες και βάρη της καθημερινότητας! Συγκεκριμένα, η Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, σε ομορφαίνει, φέρνει απρόσμενες ευχάριστες στιγμές μέσα στην ημέρα, φέρνει λύσεις και ενδυναμώνει τις διαπροσωπικές σχέσεις! Το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα λύνει κι αυτό μέσω της επικοινωνιακής οδού, όλα τα προβλήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, στρέφεις το ενδιαφέρον σου, σε ένα άτομο του επαγγελματικού σου περιβάλλον και ναι, σήμερα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου και να σε προσεγγίσει απροκάλυπτα! Αν είσαι δεσμευμένος, λύνετε μαζί με τον σύντροφο, παρελθοντικά λάθη και προβλήματα και ανανεώνετε την καθημερινότητα σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τίποτα, αφού στόχοι και η επιτυχία είναι σίγουρη! Οικονομικά, θα ανταπεξέλθεις εύκολα σε τυχόν απρόσμενα έξοδα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, πετυχαίνεις στόχους, αλλά ταυτόχρονα περνάς και τέλεια! Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις κοινωνικές σου δραστηριότητες και επαφές και συγκεκριμένα, η Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει νέες γνωριμίες, σε κάνει περιζήτητο, αλλά και δέκτη απρόσμενων χαρούμενων νέων ή μηνυμάτων! Το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, επίσης φροντίζει για την διασκέδαση σου, αλλά και για την καλή φήμη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από κοινωνικές συναναστροφές θα έρθει ένα ευχάριστο ερωτικό νέο ή μία νέα γνωριμία! Οι ερωτικές επαφές σου, θα είναι πολλές και φέρουν θετικές αλλαγές και μέσα από ερωτικές συναντήσεις, πετυχαίνεις στόχους συναισθηματικούς! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφο και βρίσκετε μαζί λύσεις για τα μέχρι τώρα προβλήματα σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, είναι η καλύτερη ημέρα για νέες συνεργασίες, όπως επίσης και στις οικονομικές συμφωνίες και συμβόλαια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, ήρθε η ώρα, να νιώσεις ξανά σιγουριά και ασφάλεια στην ζωή σου, ανακτώντας αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, μετά από κάποια χαρμόσυνα γεγονότα σήμερα! Συγκεκριμένα, η Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες, να προστατέψεις την ψυχική σου ηρεμία και να αποδείξεις το δίκιο σου, μέσα από επαφές και συζητήσεις! Το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα φέρει λύσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με σπίτι και οικογένεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, βεβαιώνεσαι μετά από κάποιες πράξεις ή γεγονότα, για την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου σου! Επιπλέον λύνετε κάποια παλαιά προβλήματα και απολαμβάνετε συναισθηματικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, ένας παλαιός έρωτας επιστρέφει και επιθυμεί επανασύνδεση! Συνδύασε λογική με συναίσθημα και πράξε ανάλογα, χωρίς να βιαστείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτη επαγγελματική επιτυχία σε περιμένει! Λύνεις παλαιά προβλήματα και δέχεσαι μόνο καλά νέα! Οικονομικά, έρχονται αγχωτικά και ξαφνικά έξοδα, που αφορούν το σπίτι!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, είσαι απόλυτα ευνοημένος και τυχερός σε όλους τους τομείς της ζωής σου και κυρίως σε όλες τις διαπροσωπικές και κοινωνικές σους σχέσεις! Συγκεκριμένα, η Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, σε ανανεώνει και φέρνει απανωτά ευχάριστα νέα και χαρμόσυνες εκπλήξεις, κάθε είδους! Το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, σου χαρίζει άπλετη τύχη μέσα στην κοινωνική ζωή, αλλά και μέσα από μετακινήσεις και επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, να είσαι σε ετοιμότητα για τα καλύτερα! Νέες γνωριμίες και νέες σχέσεις, τύχη, εκπλήξεις, εξομολογήσεις, πολλά μηνύματα και νέα, προτάσεις και γενικά μία απόλυτα ανανεωτική ατμόσφαιρα! Αν είσαι δεσμευμένος, οι επιθυμίες σου πραγματοποιούνται η μία μετά την άλλη, χάρη στην άψογη επικοινωνία που έχεις με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έξοδα προκύπτουν ξαφνικά, που έχουν να κάνουν με κάποιο όχημα ή κάποια μετακίνηση! Επαγγελματικά να είσαι λίγο πιο συγκεντρωμένος, γιατί παραείσαι ανέμελος και ξεχασιάρης!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact