ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 23 Απριλίου

Ποια Ζώδια θα ευνοηθούν και ποια όχι το Σάββατο;

Διαβάστε αναλυτικά

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σε «στριμώχνει», καλώντας σε να διευθετήσεις άμεσα καθήκοντα και υποχρεώσεις, που ίσως σκόπευες να ρυθμίσεις αργότερα. Αν μάλιστα θέλεις να δώσεις λύση σε ένα οικονομικό ή νομικό θέμα σου, καλό είναι να μην αγνοήσεις κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες. Ακόμη κι αν αντιπαθείς τους τεχνοκράτες, αυτή τη φορά μπορούν να σου φανούν πραγματικά χρήσιμοι, προστατεύοντας σε από λάθη που θα μπορούσαν να σου στοιχίσουν.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, οι «μετοχές» σου είναι ανεβασμένες και το μόνο που σου μένει είναι να αξιοποιήσεις το πλεονέκτημά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αιφνιδιάζοντας δηλαδή ευχάριστα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Όσο κι αν η Σελήνη στον Σκορπιό πασχίζει να σε αναστατώσει συναισθηματικά, ο Ερμής στο ζώδιό σου σε «επαναφέρει στην τάξη» μέσα από σοβαρές συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά ή οικονομικά θέματα. Μάλιστα, στη λογική του «ανάγκα και θεοί πείθονται», είναι στο πρόγραμμα και μια συνεργασία «ειδικού σκοπού» αλλά εδώ θα χρειαστεί να προσέξεις ώστε οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα να μοιραστούν ακριβοδίκαια.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στον Κριό είναι πολύ εύκολο να μπλέξεις σε μια κατάσταση που υποτίθεται πως θα έπρεπε να παραμείνει κρυφή αλλά τελικά μόνον αυτό δεν συμβαίνει! Έχε τον νου σου λοιπόν, μήπως τελικά εκτεθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να διεκπεραιώσεις ποικίλες υποχρεώσεις της καθημερινότητας κι από αυτήν την άποψη η μέρα σου δεν προβλέπεται και τόσο ξεκούραστη. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να δημιουργήσει κάποιο θέμα με ένα πρόσωπο που θα περίμενες να σε στηρίξει χωρίς δεύτερη σκέψη αλλά στην παρούσα φάση σου ζητά κάποια υλικά ανταλλάγματα ή ακόμα χειρότερα στέκεται «απέναντί» σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η θα έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς άμεσα από την διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου, ίσως μάλιστα συναντήσεις κι ένα «ξεχωριστό» πρόσωπο, που ανταποκρίνεται ακόμη και στις πιο «ιδιαίτερες» απαιτήσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής στον Ταύρο σου ζητά να γίνεις πιο κοινωνικός/η, τηρώντας όμως τους τύπους και αξιοποιώντας μια νέα όσο και σημαντική γνωριμία, που μπορεί να παίξει ρόλο στην επαγγελματική σου πρόοδο. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να δικαιώσει τους κόπους, την εμπειρία και τις γνώσεις σου σου, αρκεί να μην παραβιάσεις τις «κόκκινες γραμμές» σου, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα δώσεις την εντύπωση ότι μπορούν εύκολα να σε χειραγωγήσουν.
Ερωτικά
Φαίνεται πως στην δουλειά σου υπάρχει κι άλλου είδους ενδιαφέρον για το άτομό σου, κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς άμεσα, είτε για να βρεθείς κοντά στο πρόσωπο που «σε νοιώθει», είτε για να πετύχεις ευκολότερα τους «στόχους» σου!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό δείχνει ικανή να σε ξεβολέψει δημιουργώντας διαρκώς νέα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένειά σου κι αν δεν επιβάλλεις άμεσα την τάξη, μπορεί να χάσεις την μέρα σου ικανοποιώντας τα καπρίτσια των άλλων. Ευτυχώς ή δυστυχώς, ο ενεργός Κρόνος θα σε αναγκάσει να «συγκεντρωθείς», κάνοντας πιο πολλές δουλειές ή λύνοντας τεχνικά προβλήματα.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στον Κριό να σε «προμοτάρει», όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, θα έχεις τις ευκαιρίες σου, φαίνεται όμως ότι συγκεντρώνεις πολύ καλύτερες πιθανότητες αν ταξιδέψεις ή απλά απευθυνθείς σε ένα άτομο του εξωτερικού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Αν και η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να σε παρασύρει σε ποικίλες επαφές ή συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων, ο Ερμής στον Ταύρο σε επαναφέρει στην σοβαρότητα, βάζοντάς σου δύσκολα σε ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένειά σου κι έχει νομικές προεκτάσεις. Ίσως μάλιστα να χρειαστείς και την συνδρομή των ειδικών, αφού παρά τις δεδομένες ικανότητες σου, αποκλείεται να τα ξέρεις όλα!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο, κατά την διάρκεια μιας κοινωνικής εκδήλωσης. Αν όμως ζητάς έμπρακτες «αποδείξεις» της αγάπης του, μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις τα κριτήριά σου!
Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact