Advertisement

Τα Ζώδια του Σαββάτου 23 Απριλίου

Τα Ζώδια του Σαββάτου 23 Απριλίου
Advertisement

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σε πιέζει να ασχοληθείς κυρίως με αυτά που πρέπει να γίνουν κι είναι πιθανό να αναγκαστείς να συμμετάσχεις σε «πληκτικές» μεν αλλά χρήσιμες δράσεις. Ακόμη, ενδέχεται να προκύψουν καθυστερήσεις ή «εμπλοκές» στις μετακινήσεις και τις επαφές σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να πάρεις στα σοβαρά ένα οικονομικό ζήτημα, αφού αν αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους μπορεί να αποκτήσεις έξτρα μπελάδες.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις, τόσο θετικές όσο και αρνητικές. Ίσως μάλιστα να δεχθείς «πυρά» από ένα πρόσωπο που ποτέ δεν θεωρούσες ότι ενδιαφέρεται για σένα αλλά… να που συμβαίνει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου αυξάνει την κυκλοθυμία σου και σε βάζει να «ψάχνεσαι» με την υγεία σου ή να προσπαθείς να εντοπίσεις «αόρατους» εχθρούς. Φαίνεται όμως ότι τελικά ο ενεργός Κρόνος θα σε «συνεφέρει», φέρνοντας στο προσκήνιο ένα οικονομικό ζήτημα, που δεν παίρνει αναβολή. Να θυμάσαι ακόμη ότι η μέρα δεν είναι κατάλληλη για αγορές, πέραν των εντελώς αναγκαίων..
Ερωτικά
Η διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου μπορεί να έχει άμεσες συνέπειες στην προσωπική σου ζωή, αφού σίγουρα θα υπάρξει μια αμοιβαία έλξη με ένα πρόσωπο που θα σε εντυπωσιάσει με τα προσόντα του, όσο κι εσύ αυτό, με τα δικά σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Οι εξελίξεις τρέχουν πολύ πιο αργά από όσο θα επιθυμούσες, με συνέπεια να εκνευριστείς ή να νιώσεις κάπως αμήχανα. Τελικά όμως ίσως να είναι καλύτερα έτσι, αφού με «αφεντικό» τον Κρόνο, τα λάθη… πληρώνονται και η βιασύνη θα μπορούσε να σου στοιχίσει. Ακόμη οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να ασχοληθείς με κάποιες εργασίες που απαιτούν υπομονή. Παράλληλα όμως, μην αμελήσεις θέματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου.
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση, σου ταιριάζει καλύτερα μια ερωτική περιπέτεια, που ακόμη κι αν έχει σύντομη διάρκεια, μπορεί να σου προσφέρει έντονες συγκινήσεις. Κανείς δεν αποκλείει όμως το ενδεχόμενο να ζήσεις τέτοιες στιγμές με τον/την νυν σύντροφο σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο φίλος σου, ο Κρόνος, σε καλεί να βάλεις μια τάξη στο «χάος», κάτι που μπορείς να πετύχεις εύκολα αν επιστρατεύσεις τις οργανωτικές αρετές σου. Ίσως βέβαια τα πράγματα να καθυστερήσουν περισσότερο από όσο υπολόγιζες αλλά είναι γνωστό ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει! Φρόντισε, ωστόσο, να μην τα φορτωθείς όλα πάνω σου, ώστε να γλιτώσεις κόπο και χρήμα. Παράλληλα μπορεί να πιεστείς από ένα πρόβλημα ενός αγαπημένου σου προσώπου.
Ερωτικά
Η ημέρα προσφέρεται για να περάσεις όμορφες οικογενειακές αλλά και ερωτικές στιγμές με τον άνθρωπό σου, ίσως όμως τελικά η παρέα να μεγαλώσει με την προσθήκη κάποιων φίλων ή γνωστών, που θα βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην ευτυχία σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να συμβάλλει σε μια μικρή στενοχώρια ή μια δυσάρεστη είδηση σχετική με έναν φίλο ή μια φίλη. Επιπλέον, ο Ερμής στον Ταύρο σου ζητά να βάλεις σε μια τάξη πρόσωπα και πράγματα του οίκου σου, παίρνοντας όμως σοβαρά υπόψη σου και κάποιους αντικειμενικούς περιορισμούς. Παράλληλα η Σελήνη στον Σκορπιό σε αναγκάζει να διαπραγματευτείς με πρόσωπα που έχουν μια εντελώς διαφορετική νοοτροπία από την δική σου.
Ερωτικά
Αν και δεν αποκλείεται να ενοχληθείς από την δημοσιοποίηση κάποιων «πικάντικων» λεπτομερειών της προσωπικής σου ζωής, για σήμερα ανήκεις στους προνομιούχους του ζωδιακού κι όλα μπορεί τελικά να εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό δείχνει πρόθυμη να σου προσφέρει μια ημέρα με πολλές εναλλαγές παραστάσεων, που σίγουρα θα σου αφήσουν τόσο θετικές, όσο και αρνητικές εντυπώσεις. Αν όμως ταξιδέψεις καλό είναι να προνοήσεις για την εύρυθμη λειτουργία συσκευών ή μηχανημάτων, ώστε να αποφύγεις μια αχρείαστη ταλαιπωρία. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως μια τεχνική ανεπάρκεια ή ατυχία σε εκθέσει στα μάτια ενός ισχυρού προσώπου.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση ίσως προβληματιστείς από κάποιες «παραξενιές» του/της συντρόφου σου. Παράλληλα όμως, θα έχεις την ευκαιρία να «μυηθείς» σε κάποια ερωτικά μυστικά, που θα προσθέσουν μπόλικο «αλατοπίπερο» στην ζωή σου

 Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Advertisement

Σημαντικά θέματα

Πρόσφατα άρθρα