Advertisement

Τα Ζώδια του Σαββάτου 30 Απριλίου

Τα Ζώδια του Σαββάτου 30 Απριλίου
Advertisement

Καλό Πάσχα!

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν και ποια όχι το Σάββατο; Διαβάστε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Μάλλον έφτασε η στιγμή να εκμεταλλευτείς τις «άκρες» που διαθέτεις, ώστε να κερδίσεις περισσότερα. Επιπλέον, με την συνδρομή της Αφροδίτης στον Ταύρο μπορεί να περιέλθει στην κατοχή σου ένα πολύτιμο αντικείμενο ή να λάβεις ένα όμορφο δώρο. Παράλληλα, ίσως σου γίνει μια πρόταση να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια κι αν δεχθείς σίγουρα θα το… ευχαριστηθείς, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα του όλου εγχειρήματος.
Ερωτικά
Από… κεκτημένη ταχύτητα μπορεί να οδηγηθείς σε μια αχρείαστη επιλογή, ενδίδοντας σε μια σχέση με ένα πρόσωπο που τελικά ούτε σου ταιριάζει, μα ούτε και σε εκτιμά. Καλός είναι λοιπόν ο ενθουσιασμός αλλά έχει και τα όρια του!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε στηρίζει και πολλά θέματα που σε απασχολούν μπορεί να έχουν μια θετική εξέλιξη. Επιπλέον, η Σελήνη στον Υδροχόο προάγει τις φιλοδοξίες σου κι είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις κάτι «σπουδαίο», καλό είναι όμως να έχεις ξεκαθαρίσει μέσα στο μυαλό σου τι ακριβώς ζητάς, αλλιώς μπορεί να άγεσαι και να φέρεσαι από «άσχετες» απόψεις, ακυρώνοντας έτσι τις όποιες θετικές προδιαγραφές των σχεδίων σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου δείχνει διατεθειμένη να ορίσει την έναρξη μιας «νέας εποχής» στην προσωπική σου ζωή, χωρίς μάλιστα να πρέπει να κάνεις κάτι περισσότερο από το να αποδεχθείς μια πρόταση που θα σου γίνει. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει… αυτή!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η ημέρα μπορεί να έχει έναν έντονα επικοινωνιακό χαρακτήρα, αυτό όμως ίσως να σου δημιουργήσει πρόβλημα αν δημοσιοποιηθούν πράγματα τα οποία είτε σε εκθέτουν, είτε θα προτιμούσες να παραμείνουν μυστικά. Και βέβαια έχεις… κι άλλες δουλειές από το να δίνεις εξηγήσεις για τα πεπραγμένα σου. Ωστόσο υπάρχει και η άλλη εκδοχή, να προχωρήσεις δηλαδή στην αποκάλυψη ενός «πικάντικου» παρασκηνίου.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση το πρώτο μέλημα σου είναι να συμπαρασταθείς στον άνθρωπο σου, που φαίνεται να περνάει δύσκολα. Αν πάλι είσαι μόνος/η και προκύψει κάτι «ενδιαφέρον» κράτα τις επιφυλάξεις σου, μήπως τελικά πρόκειται για μεγάλο «μπέρδεμα».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον Ταύρο, ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην ανεύρεση πόρων ή κεφαλαίων, είτε μεσολαβώντας εκεί που… πρέπει, είτε δίνοντας σου μια ιδέα που θα αποδειχθεί πολύ κερδοφόρα. Αλλά και η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου, έστω κι αν και μέχρι να «έρθει η καρδιά σου στην θέση της», θα υπάρξουν αρκετές παλινδρομήσεις.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορείς για την ώρα να «καλυφθείς» μια… χαρά από τις φιλικές σου συναναστροφές, χωρίς να μπεις στον κόπο για κάτι περισσότερο, Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να απολαύσεις τα καλά της κοινωνικής ζωής με τον άνθρωπο σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να προσανατολιστείς στην διάδοση του έργου και των στόχων σου, προσεγγίζοντας και γοητεύοντας άτομα που κατέχουν υψηλές θέσεις. Κι επειδή το «διαβατήριο» σου προς την επιτυχία εξαρτάται από την εμφάνιση και γενικότερα το στυλ σου, μην αμελήσεις τα… δέοντα! Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να αναζητήσεις νέους συνεργάτες, αφού με τους υπάρχοντες τα πράγματα για την ώρα δεν «τραβάνε».
Ερωτικά
Γενικά «πλανάται» μια συναισθηματική αστάθεια είτε δική σου, είτε των άλλων κι επειδή με τον Άρη και τον Κρόνο στον Τοξότη δεν θες και πολύ για να φορτωθείς ένα ακόμη πρόβλημα, καλύτερα να φερθείς επιφυλακτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί τα ταξίδια ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια ευχάριστη είδηση. Ανάλογα θετικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε οποιοδήποτε εργασιακό θέμα σε απασχολεί, είτε πρόκειται για την δικτύωση σου, είτε για την απόκτηση του κατάλληλου εξοπλισμού. Παράλληλα όμως η Σελήνη στον Υδροχόο σου συνιστά να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου και να επιμείνεις περισσότερο σε θέματα τάξης και καθαριότητας.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο μπορεί να σε «πείσει» ότι αξίζει μια ευκαιρία στην ζωή σου, χωρίς όμως να δημοσιοποιήσετε την σχέση σας. Ίσως βέβαια αυτό να εξυπηρετεί κι εσένα αλλά επειδή «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον», πρόσεξε μήπως δημιουργηθούν θέματα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Kάντε κλικ για να συνεχίσετε

Advertisement

Σημαντικά θέματα

Πρόσφατα άρθρα