ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 4 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η οικογένεια σε απασχολεί, αγαπητέ Κριέ, με εντάσεις και παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. Κάποια συγγενικά πρόσωπα που προσπαθούν να ανακατευτούν θα φέρουν χειρότερο αποτέλεσμα. Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο, προσπάθησε να οργανώσεις μια συζήτηση και εξήγησε με ηρεμία όσα πρέπει να κατανοηθούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, καλό θα είναι σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου και να κάνετε ένα πρόγραμμα που θα ευχαριστήσει αρκετά και τους δυο σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να τα αφήσεις για αργότερα. Στα οικονομικά, απόφυγε να σπαταλήσεις άσκοπα χρήματα. Καλό θα είναι να τακτοποιήσεις ζητήματα του παρελθόντος που σε προβληματίζουν ακόμη.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ένα αγαπημένο πρόσωπο σε στηρίζει και σου προσφέρει μεγάλη βοήθεια. Η κατάσταση θα βελτιωθεί τώρα για το ζώδιό σου και πολύ πιθανό να δεις ακόμη καλύτερες εξελίξεις. Σύντομα θα λάβεις μια σημαντική πληροφορία που θα σου εξηγεί όσα σε έκαναν να απορείς το προηγούμενο χρονικό διάστημα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα θέλεις να δώσεις πολλά στο ταίρι σου, με ρομαντισμό αλλά και ερωτισμό. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κλείσεις καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες και να αλλάξεις ό,τι μπορεί να εμποδίζει τα σχέδιά σου. Η στασιμότητα στα οικονομικά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής μέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η επιτυχία είναι δεδομένη για το ζώδιό σου, παρ’ όλο που δεν το γνωρίζεις. Η πίστη στο όραμά σου, η συνέπεια και η επιμονή που έδειξες τώρα θα αναγνωριστούν και θα νιώσεις τεράστια ικανοποίηση. Μην αφήσεις την ανυπομονησία σου να σε οδηγήσει σε αλλαγή πορείας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις το ίδιο λάθος για άλλη μια φορά στα αισθηματικά σου, να φορτίσεις δηλαδή το ταίρι σου με τα προβλήματα και το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε κάποια επαγγελματικά θέματα, μην πάρεις αποφάσεις αν δεν έχεις βάλει τις σωστές βάσεις. Οικονομικά, αρχίζεις και ξαναβρίσκεις τους παλιούς σου ρυθμούς. Συζητήσεις για οικονομικά θέματα ευνοούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο χαμένος χρόνος τώρα θα αποκατασταθεί μέσα από κινήσεις που θα σε απελευθερώσουν απολύτως. Νέες εμπειρίες προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα σου ανοίξουν ορίζοντες και θα αλλάξουν την οπτική σου στις καταστάσεις. Σύντομα θα λάβεις κάποιο δώρο που δεν περιμένεις, ενώ δεν αποκλείεται και ένα σύντομο ταξίδι.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα αυτά που σε εκφράζουν και που θέλεις, ώστε να περνάς καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι, γιατί αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Απόφυγε σήμερα να κάνεις βιαστικές κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις. Οικονομικά, θα τα πας αρκετά καλά, αρκεί να σκεφτείς τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις τη σχετική οικονομία.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Με τον Ερμή από τον Υδροχόο να ευνοεί το ζώδιό σου, φιλικές συναναστροφές, συζητήσεις και νέες γνωριμίες θα περιλαμβάνει το σκηνικό των ερχόμενων ημερών. Κατά τη διάρκεια μίας μετακίνησης θα προκύψει συνάντηση με σημαντικό πρόσωπο, που θα λειτουργήσει καθοριστικά στο μέλλον. Μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου και να περάσετε τη μέρα σας πολύ ερωτικά και ρομαντικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις αρκετό εκνευρισμό για κάποια επαγγελματικά θέματα που ακόμη δεν προχωράνε. Κάνε λίγη υπομονή και όλα θα έρθουν όπως θέλεις. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες, αλλά έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου δεν θα είναι πάρα πολλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην συμβιβαστείς με ανθρώπους και συμπεριφορές που δεν σου αξίζουν. Πολλές φορές η απομάκρυνση είναι η καλύτερη λύση προκειμένου να διατηρήσεις την ψυχική σου ισορροπία αλλά και την αξιοπρέπειά σου. Απομακρύνσου χωρίς εξηγήσεις, διακριτικά και με σοβαρότητα. Αν σου ζητηθεί ο λόγος, τότε αξίζει να μιλήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα υπάρχει στασιμότητα. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, γιατί στο τέλος θα καταλήξεις σε καβγάδες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποιες αλλαγές καλύτερα να τις αφήσεις για αργότερα. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα. Η μέρα δεν ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η μανία σου να κολλάς στο παρελθόν, σου στερεί πολλά από το σήμερα. Μην υπερβάλλεις και αναλογίσου πόσα μπορείς να πράξεις αν δεις τη ζωή με αισιοδοξία. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν με πολύ καλό τρόπο. Κοίτα μπροστά σου και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που έρχονται για το ζώδιό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, το ταίρι σου μπορεί να σου δώσει πάρα πολλά, αρκεί να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα ώστε να τα δεχτείς. Αν δεν έχεις ταίρι, αυτή η κατάσταση τώρα θα αλλάξει, καθώς ξαφνικά θα προκύψει μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου οι συνθήκες θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και είναι από το παρελθόν. Στα οικονομικά, φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact