ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 8 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Οι πλανήτες υπόσχονται πολλά, αλλά η νωχελική σου διάθεση σε απομακρύνει από κάθε δράση. Μην αφήνεσαι στην τύχη, αλλά κυνήγα με δυναμισμό την επιτυχία, όσο ακόμα μπορείς να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που βρίσκονται στον δρόμο σου. Νέες προοπτικές θα παρουσιαστούν σύντομα για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου θα είναι πολύ καλή. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, καθώς ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, κάποιες προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες, θα αρχίσουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Φρόντισε να μην κάνεις περιττά έξοδα, ειδάλλως θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο τομέας της οικογένειας, αγαπητέ Ταύρε, κινείται σε καλά επίπεδα και οι σχέσεις βελτιώνονται σταδιακά, μετά από ένα κύμα παρεξηγήσεων που προκάλεσαν οι πρόσφατες δυσκολίες. Τώρα είναι ο κατάλληλος καιρός για διακοπές, καθώς το κλίμα βοηθάει την επικοινωνία μέσα από την οποία θα κερδίσετε όλοι και θα οδηγηθείτε σε ουσιαστική πρόοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε να εκνευριστείς σε συζητήσεις που θα γίνουν με το ταίρι σου για τρίτα πρόσωπα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Θα έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα σε αγχώσουν, αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Τα οικονομικά σου θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου που αυτή την περίοδο θα είναι πολλά και να αποφύγεις να κάνεις άσκοπες αγορές.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Αν απελευθερώσεις τη δημιουργική διάθεση και τον δυναμισμό που σε χαρακτηρίζει, αγαπητέ Δίδυμε, και αφήσεις τη διαίσθησή σου να σε κατευθύνει, πολύ σύντομα θα δεις τον δρόμο σου να διευκολύνεται και να εμφανίζονται μπροστά σου προοπτικές εξέλιξης. Είναι ιδιαίτερη η ανάγκη να δραστηριοποιηθείς τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε σήμερα να μην αναλωθείς σε άλλες υποχρεώσεις και να δώσεις την κατάλληλη βαρύτητα στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει αρκετή ένταση. Θα μπορέσεις όμως να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέξεις αρκετά. Ό,τι κάνεις, φρόντισε να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά. Έξοδα για περιττές αγορές θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Μην αφήνεις τον χρόνο να σε οδηγεί σε απογοήτευση λόγω απραξίας και έλλειψης προγραμματισμού. Οι πλανήτες δημιουργούν στόχους για το ζώδιό σου που καλείσαι να πετύχεις με συγκέντρωση, σοβαρότητα και σύνεση. Μην αποφεύγεις θετικές διαδικασίες που θα σου προσφέρουν προοπτική για άνοδο και μεταμόρφωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να έχεις την επιτυχία που θέλεις. Οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία. Θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η κοινωνικότητα του ζωδίου σου το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στα ύψη. Αυτό θα λειτουργήσει θετικά σε πολλά επίπεδα της ζωής σου. Μην υπερβάλλεις κα μην παρασύρεσαι από το πρόγραμμά σου, ώστε να μην μπλοκάρεις τα σχέδιά σου που βρίσκονται κοντά στην πραγματοποίησή τους. Τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αν εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και αφήσεις κάποιους εγωισμούς που έχεις στην άκρη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Κάποιες προβληματικές καταστάσεις θα καταφέρεις να τις λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές που δεν σου είναι αναγκαίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Μία πληροφορία που θα φτάσει, αγαπητέ Παρθένε, στα αυτιά σου, θα γίνει αφορμή να αναθεωρήσεις εντελώς τη στάση σου, σε πολλά ζητήματα. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν στις επιδιώξεις σου και δέχεσαι μεγάλη εύνοια από πρόσωπα μεγάλου κύρους που αναγνωρίζουν την αξία σου. Το διάστημα που ακολουθεί θα σε αποζημιώσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, γιατί κάποιες κινήσεις που θα κάνεις θα εκνευρίσουν το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, προσπάθησε να δεις κάποια πράγματα πιο χαλαρά και θα δεις ότι πολύ εύκολα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που σε προβληματίζουν άμεσα. Σήμερα προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή που μπορεί να είναι σημαντική για σένα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Μην αφήνεσαι στις απαισιόδοξες σκέψεις σου και οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου, με προοπτική μεταμόρφωσης της ζωής σου. Οι πλανήτες βοηθούν κάθε προσπάθεια βελτίωσης και φέρνουν εξελίξεις και πρόοδο για το ζώδιό σου, σε όλα τα επίπεδα. Η ψυχολογία σου θα αλλάξει και θα γίνει πολύ καλύτερη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Φρόντισε να αποφύγεις συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με την ευελιξία που σε διακρίνει, μπορείς πάντα και καταφέρνεις πολλά, επαγγελματικά. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά, μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί να δεις τι εκκρεμότητες έχεις και να τις καλύψεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact