ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 13 Ιουλίου

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν σήμερα και ποια όχι;

Διαβάστε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ
Ισορροπήστε τις καταστάσεις κάνοντας διπλωματικές κινήσεις,τώρα που έχετε το προνόμοιο της διημερης συγκατοίκισης Σελήνης-Αρη.Οι κοινωνικές συναναστροφές ανοίγουν ορίζοντες αυτή την ημέρα, ωστόσο μη βιαστείτε να ακολουθήσετε τις συμβουλές αλλων,όσο καλές προθέσεις κι αν έχουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Δημιουργήστε καλές εντυπώσεις στο συγγενικό περιβάλλον και διορθώστε το συντομότερο δυνατόν τα κακώς κείμενα που σας εκνευρίζουν τώρα που ο κυβερνήτης σας βρίσκεται εκει.Ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν πάνω απ΄όλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Βάλτε όρια στις απαιτήσεις των άλλων γιατί θα σας αγχώσουν πολύ.Αυτή την ημερα Θα σας κάνει καλό ένα ταξίδι που συνδιάζει δουλειά και χαλάρωση,αν έχετε και καλή παρέα ακόμα καλύτερα.. αν δεν έχετε,κάτι καλό θα βρεθεί στο δρόμο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας και τις εκκρεμότητες που τυχόν έχετε μέχρι το μεσημεράκι για να περάσετε το υπόλοιπο της ημέρας φλερτάροντας ή ευχάριστα μαζί με φίλους,και βέβαια πάντα με καλό φαγητό.

ΛΕΩΝ
Όμορφη μέρα Λιονταράκια μου και κατάλληλη να ξεμπερδέψετε ή και να λύσετε παρεξηγήσεις των τελευταίων ημερών.Όλα φαίνεται πως θα εξελιχθούν όπως επιθυμείτε..γιαυτό μην περάσετε μόνοι την μέρα αυτή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένοι μου πρέπει να ακολουθήσετε και τις επιθυμίες των άλλων,άλλωστε το ότι πάντα κάνετε το δικό σας δεν σημαίνει πως κίνήστε σωστά.Υπάρχει καλή διάθεση να καταλάβετε και να σας καταλάβουν .

ΖΥΓΟΣ
Μια σχετική αγωνία με ένα οικονομικό γεγονός θα την περάσετε..Σελήνη και Αρης στο ίδιο ζώδιο παρέα.Μην αγχώνεστε τόσο πολύ,λύση υπάρχει.Σίγουρα κάποιες αλλαγές πρέπει να τις κάνετε,το τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα δίνει ιδέες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κι ενώ νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε απ΄την ρουτίνα,σκάνε σαν βόμβα όλοι οι προβληματισμοί μαζί.Η μέρα εξελίσεται ευχάριστα όμως,η Σελήνη είναι στο ζώδιό σας,θα πάρετε αποφάσεις και θα αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες χωρίς ενδοιασμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάποια εμπόδια που φαίνονταν στον ορίζοντα διαλύονται,η θέση του Eρμή δίπλα στον Ήλιο και σε ετοιμότητα να περάσει στο ιδιο ζώδιο με την Αφροδίτη διευκολύνει..απ΄οτι δείχνει το πλανητικό σκηνικό ο κυβερνήτης σας θα βρεί λύσεις στα προβλήματα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ανεβασμένη η διάθεσή σας,η καλή σχέση του Πλούτωνα με το Δία,δίνει έμπνευση σιγουρεύει τα πράγματα,ενισχύει τα σχέδιά σας και το κοινωνικό σας προφίλ.Πείτε στον σύντροφό σας όσα αισθάνεστε..δεν βρίσκεται για πλάκα η Αφροδίτη απεναντι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όσο και να θέλετε να ξεφύγετε απο την καθημερινότητα δεν μπορείτε εύκολα να το κάνετε.Το περιβάλλον σας στηρίζει και σείς σε κάθε προσπάθειά σας αλλά εσείς δίνεστε για δυό..δεν μπορείτε να πείτε ΄΄όχι΄΄ σε κανέναν.Σήμερα μια οικονομική ενισχυση θα σας ανυψώσει.

ΙΧΘΥΣ
Με την σκέψη στα σχέδια και τις μετακινήσεις και φυσικά όλους τους μικρο-προβληματισμούς που σας συνδέουν θα περάσετε αυτή την ημέρα.Το ενδεχόμενο να εκφράσετε τις απόψεις σας και να πιάσουν τόπο τα λόγια σας,αφήστε το ανοιχτό..ο κυβερνήτης σας εχει έμπνευση!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact