ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 13 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου, σε χαρακτηρίζει ισχυρή διορατικότητα και πνευματική ευελιξία. Καταφέρνεις εύκολα, μέσα από μικρές λεπτομέρειες ή την γλώσσα του σώματος, να καταλάβεις έγκαιρα τι γίνεται, όπως και τις προθέσεις του άλλου. Το ένστικτο σου δεν θα σε προδώσει την σημερινή ημέρα, ιδίως σε ζητήματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα, από το παρελθόν!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Όσον αφορά τον ερωτικό τομέα, η σεξουαλική σου ζωή είναι πολύ σημαντική για σένα σήμερα, αφού αισθάνεσαι πως έτσι θα έχεις πιο κοντά συναισθηματικά, με τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, κυνηγάς με κάθε τρόπο, τις έντονες εμπειρίες στον έρωτα και δεν αποκλείεται να παρασυρθείς σε μία βραδιά πάθους, με έναν πρώην έρωτα σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα, πιθανόν να σε έχουν τρομάξει, ωστόσο θα συνεχίσεις να δίνεις την εντύπωση ενός πολύ δυνατού ανθρώπου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα προβλήματα! Οικονομικά απαλλάσσεσαι από δυσκολίες και άγχη!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου, είσαι απόλυτα ικανός να κρίνεις δίκαια και σωστά τις καταστάσεις, σύμφωνα με τους κανόνες της λογικής και να δεις κάποια πράγματα και από τις δύο όψεις! Με τον τρόπο αυτό, σήμερα θα υπάρχει επιτυχία στην προσπάθεια σου να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί ή να εξομαλύνεις σχέσεις, μέσα από ήρεμη επικοινωνία και συζήτηση!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν έχεις ήδη μία σχέση, θα υπάρξουν λόγια, νέα και συζητήσεις που θα σε ευχαριστήσουν ιδιαίτερα! Παραδόξως σήμερα, θα υποχωρήσεις στα δικά σου «θέλω», αποφεύγοντας έτσι, εντάσεις και τσακωμούς με τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, αναδεικνύεις τον γοητευτικό, κοινωνικό και ευγενικό εαυτό σου, με αποτέλεσμα να έχεις αξιόλογες κατακτήσεις, αλλά και μία επιστροφή από το παρελθόν!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα είσαι ένας άψογος συνάδελφος, με ισορροπημένη σκέψη και καταφέρνεις αυτό που θες στον επαγγελματικό τομέα! Οικονομικά, μην χρησιμοποιείς υπεκφυγές, ρίχνοντας ευθύνες και βάρη στους άλλους!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου, θα ξεπεράσεις τον ίδιο σου τον εαυτό! Κάθε σου προσπάθεια να βελτιώσεις την ζωή σου, την ψυχολογία σου, την καθημερινότητα σου ή απλά την ρουτίνα σου, θα έχει επιτυχία και εσύ θα είσαι πλήρως ικανοποιημένος! Απαλλάσσεσαι από παλαιότερα άγχη και ασχολείσαι με τον εαυτό σου, την εμφάνιση σου, το σώμα σου και την ξεκούραση σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν έχεις σχέση, πολύ πιθανόν σήμερα, να εκφράσεις παράπονα! Νιώθεις πως δεν εισπράττεις αρκετή αγάπη, ιδίως με έμπρακτο τρόπο και τώρα είσαι αποφασισμένος να κάνεις συζήτηση! Αν είσαι ελεύθερος, δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και αυτή σου η συμπεριφορά, σε καθιστά απόλυτα ερωτεύσιμο και οι κατακτήσεις σου, θα είναι πολλές και αξιόλογες!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα κάποια χαρακτηριστικά σου, όπως εργασιομανής και τελειομανής, θα σου φέρουν και την απόλυτη επιτυχία στην καριέρα! Τα έσοδα σταδιακά αυξάνονται και τα έξοδα μειώνονται!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact